|
Rexapin bırakmış olan var mı? yardım (2. sayfa)
-
-
bugün spor yaptım, yürüdüm, bir çok yere gittim. sırf düzelmek için. ama olmuyor.
çok kötü hissediyorum gün içerisinde. -
uyku tutmuyor. gece uyuyamıyorum. ama suan iyi hissediyorum. -
Prozac ile birlikte alırdım bu ilacı ta ki durduk yere hiçbirşey olmadan intihar etmeye kalkışana kadar sonra hastahanede yattım bi kaç gün doktor birdaha verdi bu sefer de bilinçli intihara yol açtı ilaç beni aşırı intihara itiyordu cidden sonra birden bıraktım daha farklı ilaçlar denedim bunun kadar zarar vermedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bugun tekrar basladim cunku yoksunluklari kaldiramadim.. oluyordum. resmen beni olduruyordu bu ilac. resmen diyorum. ciddi anlamda ruh halim her seyim kaydi. evden cikamadim. tekrar basladim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yine bırakmayı deniyorum.ne yapacağım bilmiyorum. ilacın yarısını almayı düşünüyorum. 8 gündür almadım. -
Antidepresan tavsiye etmiyorum normal yaşayarak acı çekerim daha iyi
merhaba ben de rexapin 2.5 MG bırakma aşamasındayım. Biraz dengesiz ve garip hissediyorum onun dışında pek birşey yok. Tavsiyeniz var mı
bırakabildiniz mi ve konu sahibinin son durumu nedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cammyywhitee -- 21 Nisan 2021; 9:50:23 >
naptın kuzen
valla yaklaşık 1 aydır 2-3 gün arayla olanzapin 2.5 aliyorum(hatta çok ufaladım) somut belirgin bir yoksunluk yok. Biraz değişik hissediyorum tabi. Tamamen bırakmaya hedefliyim. Böyle ilaç gençlikte kullanılmaz gerek yok 7 yıldır kullandım zaten. Siz naptiniz?
benim yeme bozukluğu gibi bişey vardı doktor 2.5 mg kullan bir ay sonra gene gel eğer rahatsız olursan bırakırsın dedi bu akşam ilk sefer içicem. ilk psikiyatrik ilacım olcak gerginim baya
Ben de bırakıyorum şu an 5 mg den yarım doza düştüm seslerden aşırı rahatsız olma hali geldi
Concerta atınca düzeldi artık sakinim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38EAF14ED -- 4 Haziran 2022; 13:10:12 >
Bugün 6. günüm. Somut fiziksel yakınmalarım yok. Olmam gerekenden çok daha dinç, hareketli hissediyorum. Seslere karşı hassasiyet başladı sokakta konuşan insanları bile çok net duyuyorum. Bir de her çıkan ses sanki bir tehtid cağırıştırıyor. Baş dönme, kalp çarpıntısı yorgunluk yok. Madem bunlar yok ben neden hala içiyorum diyorum ama içimde açıklayamadığım ufak bir gerginlik var tetik hali. Sanırım birden bırakmak yaramıyor gün aşırıya geçeceğim
bana da depresyon için bu yazılmıştı
uykuya dalmayı vs çok kolaylaştırıyor, takıntı yapılan düşünceleri azaltıyor ama iq'yu ciddi ciddi düşürdüğü için bıraktım. okuduğumu anlayamaz hale gelmiştim (ve iştahı aşırı açıyor)
tr'deki doktorların peynir ekmek verir gibi herkese antipsikotik yazması çok garip bir durum ya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X