< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rexapine, olanzapine kullanan var mı (2. sayfa)

-
-
Tekrar kullanıp bıraktım ama yarattığı uyku probleminde hiçbir düzelme olmadı.
Yarardan çok zararı var. Bırakması son derece zor.
En büyük zararı ise ne kadar aç kalırsanız kalın hunharca kilo alıyorsunuz. Ben 1.25 mg kullanmış olmama rağmen 10kg almıştım.
Bu ilacı(zehri) gerçekten zorunlu olmadıkça (bipolar,şizofreni ve diğer ilaçlardan fayda görmeme) kimsenin kullanmasını tavsiye etmiyorum.
Özellikle uyku sorunu nedeni ile alınması son derece yanlış.
Psikiyatrlar tek yaptıkları şey ilaç vermek olduğu için bu durumlarda şak diye antipsikotik vermektedirler. Ancak özellikle uyku alanında uzmanlaşmış nörologlarla konuştuğunuzda uyku için antipsikotik vermenin ne kadar yanlış olduğunu söylerler.
Ben bu ilacın beynime hasar bırakmış olduğunu düşünüyorum. Hayatım boyunca asla paramparça uyku sorunu yaşamadım taa ki bu zehri vücuduma alana kadar. Bu ilacı veren doktora gittiğim güne de o doktora da lanet olsun.
Psikiyatriden uzak durmakta fayda var. Psikiyatrlar ezbere iş yapıyorlar sadece. Ve çoğu durumda insanları daha kötü bir duruma itiyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulçocuğu -- 5 Şubat 2021; 23:55:30 >
-
Düşük doz antipsikotikler antidepresan etkisini güçlendirme amaçlı kullanılabilir.Yüksek doz antipsikotik kullanıyorsan doktor anksiyete harici hastalıklardan birini düşünmüş olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hiç bir şey yemesen de kilo aldırıyor
Ben bırakıyorum şu an
Bende yaklaşık 10 senedir rexapin kullanıyorum, 20 mg dan 2.5 mg a kadar hepsini kullandım şimdilerde 2,5 mg kullanıyorum, Allah bu ilacı yazan doktordan razı olsun, altüst olmuş hayatım çok şükür bu ilaç sayesinde normale döndü, çok özel doktor çok ilaç denendi abilify depo iğne vesaire vb, ama burak beyi Rabbim karşıma çıkardı da, kurtuldum sorunlarımdan çok şükür, tek yan etkisi bende kilo alımı oldu ama dozaj düştükçe kiloda kademe kademe düşüyor, tabi herkeste aynı sonuçu almak beklenemez ama takıntı paranoid sorunlar yaşayan varsa bu ilacıda bir denesin derim çünkü çaresizlik çok kötü iyi bilirim psikolojik rahatsızlıkta hiçbirşeye benzemez Allah düşmanıma vermesin, umarım herkes doktorunu ilacıno tez vakitte bulur ve sağlığına tekrar kavuşur, ben bu ilacı ömür boyu içeceğim ama şükürki çaresi var kilo sorunu bir şekilde aşılabilir. Bu dertten muzdarip olan herkese acil şifalar diliyorum Allah yar ve yardımcınız olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kız arkadaştan ayrılma aşamalarında psikiyatrist ihtiyacı duyan biriydim. Sinirlerim alt üst oluyor, Direkt uyku düzenim bozulduğu için işimi ve günlük yaşantımı etkiliyordu. Bu nedenle bir kaç yıl önce rexapin 2,5 mg’a başlamıştım. Yanında dönem dönem farklı ilaçlar da kullandım ama rexapin hep sabitti, ben nir zararını görmedim ama ilk zamanlarki uyku desteğini artık yapmıyor boşa içiyormuşum gibi geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 25 Aralık 2023; 13:7:19 >
içtik kardeşim onuda içtik
ben geceleri uyuyamıyorum ya. olanzapin maddeli psikotik vermişti 1 mg içiyordum uyumak için ama etki etmedi. şimdi redepra atıyorum ama yine etki etmiyor. geceleri cin gibi oluyorum iq seviyem artıyor resmen. tüm uykum kaçıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X