Şimdi Ara

REXPO HPC010 - Kesinlikle 1 numara olduğunu iddia ediyorum!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel hakikaten , bende webcam alıcam.. ne alsam diye düşünüyorum 100 ytl ' e kadar..
  • selam arkadaş tavsiyene uydum ve rexpo HPC010 MODELİNDEN BİR WEB-CAM ALDIM AMA BANA GELEN driver cd si arızalı çıktı nekadar cd rom varsa hepsinde denedim olmadı aldığım yerde hebsiburada.com şimdi gödermekle falan uğraşmak istemiyorum eğer bu cihazın driverini gönderebilirsen çok sevinirim bilicoo@yahoo.com teşekkkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kula

selam arkadaş tavsiyene uydum ve rexpo HPC010 MODELİNDEN BİR WEB-CAM ALDIM AMA BANA GELEN driver cd si arızalı çıktı nekadar cd rom varsa hepsinde denedim olmadı aldığım yerde hebsiburada.com şimdi gödermekle falan uğraşmak istemiyorum eğer bu cihazın driverini gönderebilirsen çok sevinirim bilicoo@yahoo.com teşekkkür ederim...

rexpo nun kendi internet sayfasında modelini tıkla driver ı çıkıyo orda
  • driver için teşekkür ederim yüklemeyi yaptım "Kısayol USB 2.0 PC CAMERA" diye masa üstüne bir senbol attı bir türlü kameramın ayarlarını bulamadım birde bu sembolü tıkladığımda benim görüntümü explorer sayfasında göseteriyor yardımınızı bekliyorum...
    not: msn de görüntülü konuşma yaptım ama ayalarına ulaşamadım...
  • face tracking proğramı çalışmıyor sanırım bu ayriyetten bana gelen driver ın içindeydi ve kendi sitesinde de yok birkaç proğramadan bahsediyor ama ben sadece cameranın driveri ni yükledim ne yapmak gerek...
  • hallettim yardımlarınız için teşekkür gerçekten harika bir kamera mic hassasiyeti mükemmel...
  • hocam ben de geçenlerde aldım ama video kaydı yaptığımda microsoft avi diye bi formatta yapıyo amcap ve ingilizce değiştiremiyorum ayarlarda hiçbir şey yok biri bana yardımca olabilir mi lütfen çok acil...ayrıca ben kazığa oturdum sanırım 40 ytl verdim neyse giren girdi de ben video kaydı için aldım ama yapmıyo yaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkologserkan -- 23 Şubat 2007; 17:36:27 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.