Bizde yapılan uzun diziler iki sezon dayanamadan yayından kaldırılıyor.Şu an kurtlar vadisinin yaptığı doğru birşey
Herhalde GS maçıyla karşı karşıya gelip reytinglerin düşmesini istemediler.İlginçtir reklamda vermediler doğru düzgün.Keşke böyle olsa her sefernde
Sanki az reklam verdiler. Bu yuzden size kısa gelmiş olabilir
Muhalefet duygusu asla sönmeyecek anlaşılan
kısa olan reklamlardı.. iyi de oldu
evet ya inşAllah bidahaki sefer böyle olmaz
ideal sürenin biraz üstünde bitirdiler. reklam süreleride kısalmış gibi geldi bana. örneğin bir prison break,heroes 1 saat sürüyor reklamla birlikte. bence en idealide bu zaten. inşallah hep böyle olur.
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlee_1907
ideal sürenin biraz üstünde bitirdiler. reklam süreleride kısalmış gibi geldi bana. örneğin bir prison break,heroes 1 saat sürüyor reklamla birlikte. bence en idealide bu zaten. inşallah hep böyle olur.
sen diziler artsın istion herhal 1 saat sürerse türk kanalları 4er dizi koyaz
bayılazaaaam
dizi saat 8 olmadan başladı ve 9,30 a doğru da bitti. reklamlar da fazla değildi. yani her zamanki gibi dizi 70 dakika falan sürdü.
Kurtlar Vadisi işini bilir...Bakmayın siz
quote:
Orjinalden alıntı: deliulas
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlee_1907
sen diziler artsın istion herhal 1 saat sürerse türk kanalları 4er dizi koyaz
bayılazaaaam
reklam arası dizi izlemektense diziler artsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme