Şimdi Ara

rezalet tasarımlar... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
2
Favori
14.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

Orijinalden alıntı: theextasyofcold

quote:

Orijinalden alıntı: Mobbdeep

quote:

Orijinalden alıntı: theextasyofcold

bende bu aracın tasarımını hiç beğenmiyorum, sanki legodan yapılmış !!!
     rezalet tasarımlar...

yanlış anlama ama 1979'dan beri beri kasa değiştirmemiş efsane bir arazi aracı bu.

rezalet tasarımlar...

rezalet tasarımlar...

30 senedir kasa değiştirmemenin bir marifet olduğunu sanmıyorum. Ancak bir mustang gibi hafızalara kazınan bir tasarım yapılır o araç klasikleşir o zaman o araca saygı duyarım. Ama kimsenin aklına bu kasanın kazındığını zannetmiyorum. Ne "demişler değişmeyen tek şey değişimdir"

mercedes G serisini beğenmeyenlerde var bu dünyada.

Bu arazi aracına haksızlık yapılıyor bence. Yıllardır tasarımın değişmemesinin bazı nedenleri var. Arazi şartları tasarım istemez dayanıklılık ister. Bir de ordu için geliştirilen bir model olduğu için bu şekilde yalıyor Mercedes bütün yatırımı arazi kapasitesini artırmaya ve teknojolik alt yapısını suya toza çamura dayanıklı hale getiriyor.

Diğer konu ise hedef kitle! Genellikle Afkrika'daki safariler ve özel maceracı grupların tercih ettiği bir model. Yollarda kolay kolay görülemez. Adamlar egzotik ortamlarda extrem koşullarda ilerlemeye çalışırken ve bundan zevk alırken kimse tasarım ile ilgilenmez dağ başında mekanik sorunsuzluk ister. Tasarımı düzgün olsun derseniz daha yeni kasa değiştiren ML serisini tercih etmelisiniz.

rezalet tasarımlar...

rezalet tasarımlar...

• Forumun %60'ı Renault'dan dem vurmuş. Hak veriyorum ama Türkiye'de bu Renault bu kadar nasıl büyüdü bunu bağdaştırmak biraz zor. Sağlamlık konusu da var tabi ki!

Zaten Renault Fransa'daki ar-ge merkezinde en son kasa Laguna geliştirilirken tasarım ekibinden 3 kişi binadan aşağı atlamak sureti ile intahar etti.
    Renault'un tasarım ekibe yüklediği iş 2010 yılından bahsediyorum bir önceki yıla göre iki katına çıkarılmıştı. Bence yoğun sitres altında çalışan personel sağlıklı iş çıkaramıyor arkadaşlar. Sonuçta onlar da insan ve Renault'un gelecekteki bütün modelleri yoğun stres altında çıkarılmasından dolayı bu kadar kötü tasarım ortaya çıkıyor.
  • Şu an için hayatımda gördüğüm ve görebileceğim en iğrenç araç budur. tabi sözde pickup işte.

rezalet tasarımlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2300 -- 24 Eylül 2011; 6:01:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmiralay

quote:

Orijinalden alıntı: will.i.am

Çekilin multipla geliyor!
     rezalet tasarımlar...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-diger-markalar-1999-fiat-multipla-1-9-jtd-105-hp-italyan-58562733/detay/?

meraklıları kaçırmasın

bu arabayı alan bile çıkmış ya ona şaşırıyorum. büyük konuşmak gibi olmasın otobüsü tercih ederdim o arabaya(!) bineceğime.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

Orijinalden alıntı: xmiralay

quote:

rezalet tasarımlar...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-diger-markalar-1999-fiat-multipla-1-9-jtd-105-hp-italyan-58562733/detay/?

meraklıları kaçırmasın

bu arabayı alan bile çıkmış ya ona şaşırıyorum. büyük konuşmak gibi olmasın otobüsü tercih ederdim o arabaya(!) bineceğime.

ben bu aracı nasıl görmedim:D bu araç istinyede benim arkadaşın babasında var. yani nerdeyse birebir aynı. herhalde doğru.

araçta giderken 2 den 3 ncü vitese attığınızda eliniz viteste kalmalı, yoksa boşa düşüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 2300

araçta giderken 2 den 3 ncü vitese attığınızda eliniz viteste kalmalı, yoksa boşa düşüyor

o şanzıman probleminden kaynaklanır sanırım hasar vermemiş ise bir ayar ile düzeltiliyor
  •  rezalet tasarımlar...

rezalet tasarımlar...

rezalet tasarımlar...

• biride çıkıp demez ki aga bu nedir?

rezalet tasarımlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahimKıraslan

biride çıkıp demez ki aga bu nedir?

rezalet tasarımlar...

Stop yuvarlakları eriyip düşmek üzere olan aveo değilde başka nedir .Asıl bomba aslında geriden fena durmuyormuş gibi görünen ama yakından bakınca patlayan ön far.

•  rezalet tasarımlar...
     rezalet tasarımlar...

• Hortlamış konu ama bunu eklemeden olmaz

rezalet tasarımlar...
  • Ben hızımı alamadım..

rezalet tasarımlar...
     rezalet tasarımlar...

rezalet tasarımlar...
     rezalet tasarımlar...
     rezalet tasarımlar...
     rezalet tasarımlar...
     rezalet tasarımlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 5 Nisan 2012; 21:18:32 >

• Öncelikle corollanın eski kasası gözüme kamyonumsu gelirdi,şimdiki kasasını daha çok seviyorum.
    Auris berbat tabi.
    Passatın arkası bence gayet iyi o görüşe katılmıyorum.
    X-type ise hayallerimin aracı diyebilirim.
    Çünkü ulaşılabilirlik sınırları içerisinde asaletini hissettiriyor insana.
  •  rezalet tasarımlar...

konu hort ama bunu da eklemeyi unutmuşlar :D
  • Seveni çok olsada önü bence berbat

rezalet tasarımlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Honda hariç neredeyse tüm Japon araçları da tasarım özürlüsü. En üst sırada Toyota var tabi ki.

rezalet tasarımlar...

rezalet tasarımlar...

rezalet tasarımlar...

rezalet tasarımlar...

rezalet tasarımlar...

rezalet tasarımlar...

• nissan juke her gördüğümde sinirim bozuluyor bukadar uyuz araç yapılırmı
  • quote:

rezalet tasarımlar...

Abovv görünce bilgisayarı camdan atasım geldi bu ne böyle?
  • Bence nissan juke.Sağdan soldan önden arkadan nereden bakarsam tipsiz geliyor.Yolda gördüğûmde kafamı çeviriyorum artık.
  •  rezalet tasarımlar...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.