Babam en küçük bir duraksamada kornaya basar yolu almak ister biri bizim şeride önümüzde geçtiğinde bağırır korna çalar.Talin yoldan araç çıkınca çok dar almasına rağmen bak b ak şu öküze diye bağırır ve yanından korna çalarak geçer.
Trafikte kaç kez uyarmama rağmen hala yapıyor. Bu özelliğinden dolayı çok utanıyorum ama bir insanı değiştiremezseniz
Hıc yabancı gelmedı. Bende de bu baba modelınden var. Ama artısı var yolda bıraz surat yapayım yada bır aracı sagından geceyım bende fırca yıyorum.
Ahaha Kendisi yapınca bir şey yok biz yapınca var tabiki Arabamızı değiştirdik siteden çıkarken tümsek var babam yavaş çık dedi.Benim de aklım eski arabaya gitti onun altı buna göre bayağı yüksekti onunla çıktığım hızda çıktım bir ses geldi arkadan küt diye arabanın altını değdirmişiz Yemediğim fırça kalmadı
Vurmaya gerek yok. Set yada çukurdan bıraz hızlı gecmem yeter. 29 yasıma gırdım hala fırca yıyorum dusun durumumu.
Bende de öyle O zaman ben daha çok fırça yerim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme