ben her hafta sayısal loto oynarım alıskanlık olmus oynamadıgım zaman kendımı kotu hıseedıyorum we bılıyorum kı elbet bıgun kader banada gulcek:)nese oynadıgım kuponları atmam gecen edebıyat dersınde hoca kıtabımı ıstedı werdım bende ıcınden de ıkı tane kupon dustu adam butun sınıfın ortasında ''kumar kotu bısedır yapma yavrum bıde sen kızsın ''demezmı kıpkırmısı oldum ogunden soraa adım kumarbaza cıktı ne alakası warkı off off bıde adam derse gırınce oynamıosun demı dıe gelıp soruyoo nefrett ettırdı o dersten ya....mılletın alay konusu olduk ııce ıımı :(off off
Örtmenin haklı... Hatta yapması gerekeni yapmamış. Seni kara tahta önünde ders sonuna kadar tek ayak üstünde bekletmeliydi.
ne alaka:S
quote:
Orjinalden alıntı: RaPç!GiRl
ne alaka:S
bıldırcın yumurtası yüzünden olabilir ama emin diilim?
nıe ya ınsan sayısal loto oynayaaazmı sızde ıdaa oynuosunz kımse sızı elestırmıo ama ;)kız erkk ayrımıda yapmıyor ustelık...
en sonda off off u iki kere kullanmışsın bu hafta kesin 2 çıkacak
Boşver.Sayısalı tutturursan onun gibi bir sürü hoca tutarsın paranla.
Sonra da
"kumar hani kötü bir şeydi hocam"
der gülersin.
benim arkadas da benim kafaya uyup dergiyi kitap ın kaplığından yer açarak araya bi yere sıkıstırmıs arkadasları da bi anlıyo dergi olduğunu çocuğun lakabı değişti tabi bu en az 8 sene önce olmustur kimse denemesin kesin yakalanırsınız
cok faydasını gordum zaten tamam sana soz haftaya 2 yı yazcam;)bıde bana vuruomus ıkramıyee @StranGe_PassenGer oooooo adama kapak olur cıdden:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme