Şimdi Ara

REZİLLİĞİ TATMAK İSTEYEN SAYIN APPLE KULLANICILARI, BU BAŞLIĞA UĞRAYIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar soruma cevap bulabilen olursa çok sevinirim.

Bir iphone bugu var ve telugu dilinde bir karekter içeren mesaj atınca whatsapp çöküyor. Ve mesajlar siliniyor. Peki böyle bir mesaj gönderiminde hangi taraf yasal olarak suçlu olur? 1-Alıcı 2-Gönderici 3-Apple 4-Whatsapp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzelmedi

• 11.2.6 surumu ile hata duzeldi. Sifirlamadan guncelleyemez misiniz acaba iTunes'dan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esdört

quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

Whatsappdan atıldıysa eğer web’den açıp bilgisayardan o karakteri silmeyi denediniz mi ?

denemez olur muyum ? daha garip bir şey ile karşılaştım. kendi sim kartımı taktığım başka bi telefonda, telefonun hala eski sim kartının whatsapp'ını gösterdiğini görünce şok oldum. bildiğin kendi sim kartımla başka bi kullanıcıdan kendime mesaj atabiliyordum. webi açtığımda sim kartı taktığım telefonun asıl sahibinin whatsapp'ı gözüküyordu. tam bir karma anasını satıyım. amacım o mesajı başka bi telefonda kendi whatsapp'ımda kaldırmaktı.

Siz sanırım uygulamanon mantığını bilmiyordunuz. Whatsapp yada viber v.b uygulamaların doğruluğunu teyit etme sadece gelen sms kodudur. Yani bu durumun sim kartla alakası yok. İsterseniz whatsapp 1 kez kurun daha sonra sim kartı çıkarıp akıllı olmayan bir telefona takın yada takmayın whatsapp kullanmaya devam edebilirsiniz. Umarım ifade edebilmişimdir

• her sene daha çok benziyor androide. bakalım yeni yayınlanan güncelleme ne hataya sebep olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün gerizekalı bir arkadaşım sağolsun benim de başıma geldi.Tabi ben bu olaydan bir haber olduğum için,telefona hard reset attığımda bile düzelmedi o yüzden gittim garantiye verdim.Sonradan bu olayı görünce hatırladım ki o mesajdan sonra telefon sapıtmıştı.Boşu boşuna telefonum gitti bir kaç günlüğüne,o kadar para veriyoruz bir tane kod yüzünden telefon çöküyor şaka gibi
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    bu durumdan iOS 10'da etkileniyor. Arkadaşım nasılsa iOS 10 kullanıyor bir şey olmaz diye atmıştım, ne yazık ki çöktü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jr_swish

Bugün gerizekalı bir arkadaşım sağolsun benim de başıma geldi.Tabi ben bu olaydan bir haber olduğum için,telefona hard reset attığımda bile düzelmedi o yüzden gittim garantiye verdim.Sonradan bu olayı görünce hatırladım ki o mesajdan sonra telefon sapıtmıştı.Boşu boşuna telefonum gitti bir kaç günlüğüne,o kadar para veriyoruz bir tane kod yüzünden telefon çöküyor şaka gibi

Kendiniz yazılım atsaydınız hocam niye garantiye verdiniz ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam işte böyle bir olay olduğunu bilmiyodum,telefon kendi kendine sıkıntıya girdi sandım,o yüzden garantisi devam ediyorken vereyim dedim.Hani bu olayı bilseydim kendi başıma yapmaya çalışırdım,çözümü de varmış zaten ama sonradan fark ettim kod yüzünden olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jr_swish

Hocam işte böyle bir olay olduğunu bilmiyodum,telefon kendi kendine sıkıntıya girdi sandım,o yüzden garantisi devam ediyorken vereyim dedim.Hani bu olayı bilseydim kendi başıma yapmaya çalışırdım,çözümü de varmış zaten ama sonradan fark ettim kod yüzünden olduğunu.

Şimdi jeton düştü hocam. Sağlık olsun en azından telefon sağlam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Şimdilik sağlam mı değil mi onu da bilemiyoruz garantiden gelince anlayacağız...

En çok üzüldüğüm nokta da icloud yedeklemesi yapmamışım bayadır web'den baktım çoğu numara yok,fotolar,whatsapp medya,çoğu hesabımın şifresi telefon notlarımda yazılıydı,belli bir tarihten sonrası olmayacak maalesef.

Bu kodu da hangi işsiz bulduysa allah bildiği gibi yapsın gerçekten.

Bu arada telefon düzelir değil mi nedense tırsmadım değil ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youngmoney -- 20 Şubat 2018; 21:4:41 >
  • bu tarz problemleri jailbreak kısmında da paylaşın bence, oraya daha fazla bakan olduğu için ilgili olan da çok belki cevap bulunabilir, bu kodu abraham masri buldu bayada oluyor ama yeni duyuluyor bizim piyasa da. farklı farklı geri getirme durumları var telefonunuzu bilginiz olsun, direk servise vermeyin ki servis de ne yapacağını bilmiyor bazen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.