Şimdi Ara

REZİLLİK İPTAL'DE ETMİYORLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün hd pakete geçtim+ sinema kanalları HD kutu geldi bugün,Gelen servis müşteri hizmetlerini arayıp onaylatcaksınız hd olucak kanallar dedi.. 3 Kez aradım her seferinde sinyal yolluyoruz 10 dk'sonra gelir 5'dk sonra gelir dedi gelmedi böyle geçti bugün hala HD yayın yok

Sorun nedir sizce Her aradığımda kolay kurulum yaptırıp 10 dk 20 dk bekletiyorlar geldiği felen yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 27 Kasım 2014; 12:31:34 >

• Aldığım paketleri iptal etmeeye çalışıyorum TÜRKSAT benim anten ama film paketi olur dediler bende moviemax premier felen varsanıyorum paketlri onayladık Kanal olmayınca arıyoruz Türksata moviemax premier olmaz diyorlar. HD'i yayını veremediler üstüne üstlük sinema paketi hizmeti alamama rağmen 1 gün kullandınız iptal edemezsiniz diyor beyefendiler finans ekibi arıcakmış şimdi az yoldular milleti bu kadar kötü şirket olur...
  • iptal faxı gönderin iptal nedeninize sizi yanıltmak olduğunu yazın bal gibi iptal ederler yada maduriyetinizi giderecek bir pakete geçirirler.
  • Kıyamet Senfonisi kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Turksatta Digiturk un kendisine ait tek hd kanali lig tvdir.Aldiginiz paket sanirim super paket bu pakette belgesel ve 5 tane MovieMax kanali (türk, speed ,stars,comedy , family) Eurosport ve gs, bjk tv ,turkmax bulunuyor bunların hepsi sd yayın hd istiyorsanız eutelsat uydusuna gecmeniz lazim.
    İptal edebilirsiniz cayma bedeli ödeyerek fax cekin iptal icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Öncelikle Turksatta Digiturk un kendisine ait tek hd kanali lig tvdir.Aldiginiz paket sanirim super paket bu pakette belgesel ve 5 tane MovieMax kanali (türk, speed ,stars,comedy , family) Eurosport ve gs, bjk tv ,turkmax bulunuyor bunların hepsi sd yayın hd istiyorsanız eutelsat uydusuna gecmeniz lazim.
    İptal edebilirsiniz cayma bedeli ödeyerek fax cekin iptal icin

Yanlış bilgiler verdi cayma bedeli nedirya Film paketi ve HD oluyor dedi tüm kanallar satan kişi telefonda.. Hatta paketlerde HD+ULS (Uluslararası kanallar) +film pkaeti diye eklemiş gözüküyordu kandırmakdan başka birşey yapmıyorlar
  • Arkadaşım 7 gün içinde her halde iptal edersin telefonu aç ve hakkını hatırlat olmazsa fax çek isana iptal edilmez diyenede BTK ya şikayet edecegini söyle bak ses tonu nasıl değişecek
  • Finans ekibi aradı iptal ettiler paketleri

• Şikayetvar a yaz. Yarın hemen seni ararlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.