Şimdi Ara

RF EQG Türk Ekibi Toplanıyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
7.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bellde item yok ya para sıkıntısı çekiyorum...Yoksa 55lvl ve 54lvl 2 tane bell karakterim var..

Corada sırf 55+5 staff olduğu için oynayacağım
  • Benim de 60 level karakterim duruyor, serverda herkes de tanıyor artık. Yaklaşık 50 tane HDH bitirdim başarılı olarak, HDH den relic falan düştüğü zamanlar, bir tane bile HDH elem ya da relic düşmedi. Millet 20 girişte full karakter diziyor, hatta xclass yada upgrade için 2. reliği bile düşürebiliyordu. Baydım ben de, Modern Warfare 2 oynamaya başladım. Geri dönerim belki gerçi, oynayan falan olursa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3chladon

RF Olympic Türk Ekibi Toplanıyor
    Ekiptekiler: ExtReme1®, m3chladon, SirValek

Umut gelsene olympic e

ee noldu bu toplam ma ? hangi ırk nezmn girionuz bişeler yazin yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: avzon

üstelik yukarıdakine buğ diyen arkadaşlar buğ ne kadar sürer çünkü ben adamın resimlerini çekmeden önce magaranın 50 metre dışından içeriye kadar kovalandım ve adam sürekli ekranımdaydı kitin birkereliğine bile gittiğini görmedim

onun hileside var ama %90 bugdur hilesini yapmak eskiden kolaydı artık 40 yılda 1 görüyorum en son 5-6 ay önce görmüştüm onun hilesini yapanı
    o bugu düzelttiler 2.2.3de olmuyor yani yapan var ama dediğim gibi 40 yılda bir ama nasıl yaptıkları hakkında hiç bir fikrim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

oynucakmı herkes ? acc den baska bise oynamadım ne oynucaksınız?

seb cm serverında oynadın mı? cm solusda

MERT diye biri vardı
  • quote:

quote:

Umut gelsene olympic e

Şu anda 5 kişi acc yiz hafta sonu 5 arkadaşım daha gelicek.
    Guild kuracağız.

Oyuna gelipte acc kuranlar bu kişileri eklesinler m3chladon, m3chladon², GiantSoldier, SirValek, [SysTeM]
  • quote:

quote:

quote:

Umut gelsene olympic e

Şu anda 5 kişi acc yiz hafta sonu 5 arkadaşım daha gelicek.
    Guild kuracağız.

Oyuna gelipte acc kuranlar bu kişileri eklesinler m3chladon, m3chladon², GiantSoldier, SirValek, [SysTeM]

45 lvl var benm siz kacsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Maqmetasour

quote:

oynucakmı herkes ? acc den baska bise oynamadım ne oynucaksınız?

seb cm serverında oynadın mı? cm solusda

MERT diye biri vardı

yea bnm charimdi bizde nicksiz fln vardi acc lerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı

Benim de 60 level karakterim duruyor, serverda herkes de tanıyor artık. Yaklaşık 50 tane HDH bitirdim başarılı olarak, HDH den relic falan düştüğü zamanlar, bir tane bile HDH elem ya da relic düşmedi. Millet 20 girişte full karakter diziyor, hatta xclass yada upgrade için 2. reliği bile düşürebiliyordu. Baydım ben de, Modern Warfare 2 oynamaya başladım. Geri dönerim belki gerçi, oynayan falan olursa..

Karakterin bellatoydu sanırım60 kere girip bitirip hiç HDH elem veya relic düşürememen çok büyük şanssızlık olmuş..

Coradaki 55+5 staffı bellatoya geçirebilsem baya güzel olacak.. Ama riski var ve bunu yapmak isteyen pek olmaz sanırım

Bu arada Olympice gelmeyi düşünmüyorum EQG ye tekrar başlamamın sebebi günlük ortalama 600-700 player olmasıAyrıca iyi bir ekip kurarsak elven partyler BD ler hiç sorun olmaz

• RF OFFiCAL Ekibi Toplanıyor!
    Ekip: ByAlfA,NeptunTR :D:D:D
  • bende gelicem yakında ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

quote:

Benim de 60 level karakterim duruyor, serverda herkes de tanıyor artık. Yaklaşık 50 tane HDH bitirdim başarılı olarak, HDH den relic falan düştüğü zamanlar, bir tane bile HDH elem ya da relic düşmedi. Millet 20 girişte full karakter diziyor, hatta xclass yada upgrade için 2. reliği bile düşürebiliyordu. Baydım ben de, Modern Warfare 2 oynamaya başladım. Geri dönerim belki gerçi, oynayan falan olursa..

Karakterin bellatoydu sanırım60 kere girip bitirip hiç HDH elem veya relic düşürememen çok büyük şanssızlık olmuş..

Coradaki 55+5 staffı bellatoya geçirebilsem baya güzel olacak.. Ama riski var ve bunu yapmak isteyen pek olmaz sanırım

Bu arada Olympice gelmeyi düşünmüyorum EQG ye tekrar başlamamın sebebi günlük ortalama 600-700 player olmasıAyrıca iyi bir ekip kurarsak elven partyler BD ler hiç sorun olmaz

Korkunç şanssızlık oldu. Tek tesellim, muhteşem bir ekiple yapmış olmamız nerdeyse o HDH lerin tamamını. RL iken iRice SM oluyordu, ben HC olarak attackerdım, zira HC, Wizzard dan daha iyi dps yapan bir clas, eğer 20k nın altında top end e sahipsen. Benim dışımda 6 tane daha mage oluyordu hepsi relicli ya da +5 65 stafflı falan. Yani SM+7AOE. Ne kadar hızlı bittiğine inanamazsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

quote:

Korkunç şanssızlık oldu. Tek tesellim, muhteşem bir ekiple yapmış olmamız nerdeyse o HDH lerin tamamını. RL iken iRice SM oluyordu, ben HC olarak attackerdım, zira HC, Wizzard dan daha iyi dps yapan bir clas, eğer 20k nın altında top end e sahipsen. Benim dışımda 6 tane daha mage oluyordu hepsi relicli ya da +5 65 stafflı falan. Yani SM+7AOE. Ne kadar hızlı bittiğine inanamazsın.

Artık HDH ler çok zorlaştı çünkü eskiden 50-66lvl arasındaydı şimdi ise 50-55 arasında..

ayrıca ah ve bdler buglu kasamıyoruz :S

Kasma spotları desek hep accler basıyor tek atıyolar yerdeyiz Hele cartellada spawna bi kamp kuruyolar kalıyoruz öyle hiç bişey yapamadan kalkar kalkmaz yerdeyiz

• Bugün indirdim, ama görevler item gösteriyor ama bitirince vermiyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zethos

Bugün indirdim, ama görevler item gösteriyor ama bitirince vermiyor :S

hangi serverdasın? ırkın ne? oyundaki nick?
  • Server Dureal, Irk Accretia, Nick Asterion
  • benim oyun bilgilerim imzamda var online olunca ekle beni.ben olmasam bile Brutix,Nofix,BoraCuda,Nalme,TheMurderer,PinjiGOR bu türk arkadaşlar aktif oyunculardır.mutlaka birine rastlarsın.
  • Hafta sonu eqg ye tekrar başlamaya karar verdim 50lvl acc var keşke cora olsaydık orda 55lvl vardı veya bellAdam gibi server yok zaten :S

ayhan hayırlı olsun 65 olmuşsun accde100x event bitti değil mi? Umarım AH sonunda düzelmiştir 2 ay oldu artık

m3chladonla beraber başlıyoruz onun zaten 55lvl strikeri var... Umarım oyun içinde yardımcı olursunuz en azından sohbet olur sıkılmayız

• saol 55 olduktan sonra gerisi kolay.oc de rahat bırakmıyor diğer ırkar.55 ten sonra elvende kısa sürede lvl 65 olursunuz.malesef ah hala düzelmedi.dupe ye çare bulmaya çalışıyorlar.kendi guildimizi bile kurabiliriz.sayımız yetiyor.bizde elimizden geldiğince yarsımcı oluruz.oyundaki bilgilerinizi yazın.girince ekleyeyim sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destanayhan -- 22 Mart 2010; 19:33:04 >
  • Benim quest sorunu devam ediyor.Reward olarak item veren questler yapılmıyor her oyuna girdiğimde sağ alttan çıkıyor yeni yapılmış gibi ok diyorum ama kapatıp açınca tekrar çıkıyor.Ayrıca en son Siar Blidend questi çıktı 48 oldu karakter quest çıkmıyor 50 ye kasıcam ama 50 questlerini nasıl yapıcam ?Belki önceki questleri yapmadan çıkmıyordur dedim ama yaklaşık 15-20 questin yarısını yaptım sağ alttan çıkması dışında bir yararı olmadı.50 questleri kaldırıldı mı ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.