Şimdi Ara

RF Online Türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben RF Online Türkiye'nin açıldığını duyunca üye oldum oyuna, fakat closed beta falan diyosunuz. Key falan gerekiyor mu? Nerden alcaz?
    Bide Türkiye sitesinden tam sürüm indirilmiyor hazırlık sürecinde falan diyor 11 partlı olan şeyi indiriyorum sorun olur mu?

Hmmfss. Key gerekmiyomuş üye sınırı varmış. Doldu mu üyelik alımları ben üye oldum ama?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 7 Ekim 2010; 10:51:09 >

• www.playrf.com daki clienti indir. Update etttikten sonra (1200 küsur dosya indiriyor ve gerçekten uzun sürüyor) dil seçeneklerinde Türkçe'yi seç. Türkiye sunucusuna bağlanabilirsin o zaman.www.playrf.com.tr den internet explorer kullanarak kendine üyelik al. Mozilla ve diğer broserlarda sorun çıkabiliyor. Oyun için CD-Key almana gerek yok. Closed denmesinin sebebi oyun siteleri ve dergilerde reklam yapılmaması. Sadece oyunu yakından takip eden az sayıda oyuncu oynuyor şuan. Bende ilk bi girdim ancak droplar çok az olduğundan level kasmak zor geldi, şimdi Front Mission Evolved oynuyorum sanada tavsiye ederim. :)

RF Online Türkiye

• Tamam yav üyelik falan açıkmış Opera'yla aldım. 11 partlı olan sorun çıkarmadı. Sorun yok yani fakat oyunu çözmek zor olcak gibi.
  • Oyun çok güzeldir ama çözmesi biraz zaman alabilir
  • 45 eventinden sonra her türlü yardımcı olur zaten herkesAma ilk hafta pek yardım bekleme yardımı geçtim rekabet bile olacak gibi gözüküyor ırk içinde
  • Başı çekecekler belli zaten Archonlarda belli gerisi artık ne yapar bilemem(buradan herkes garanti archon olur)...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Başı çekecekler belli zaten Archonlarda belli gerisi artık ne yapar bilemem(buradan herkes garanti archon olur)...

CB deki gibi bir gruplanma olursa accretia epey bir ezer.Yazın dengelenir.
  • Bence bu archon konusunda yanılıosunuz :) Cok saglam gruplar baslıcaktır poyuna :) sımdı cb kısmında sadece dhnın ustunlugu olabılır ama open beta bıtene kadar oyunun ne yonde olacagı bellı olmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreslmn

Bence bu archon konusunda yanılıosunuz :) Cok saglam gruplar baslıcaktır poyuna :) sımdı cb kısmında sadece dhnın ustunlugu olabılır ama open beta bıtene kadar oyunun ne yonde olacagı bellı olmaz :)

Bizim grubumuz da DH den olmayan sağlam adamlar var :DKarışık yani..
  • yan, dediğim gibi pekde kolay olmayacak
  • Esc..speed..mechladon..garyo..extreme.. gibi oyuncular başlar ve kalıcı olursa iyi kapışmalar olur ve oyunu yönlendirirler diye düşünüyorum..

esc speed ve ben yaza dogru gelicez bekleyin bizi ama. cora olarak:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reymem -- 8 Ekim 2010; 13:11:58 >
  • Ben artık hafta içi akşamları kısa süreli, hafta sonları geceleri sabaha kadar kasabilirim. O yüzden striker olacam. Merc olsam millet bana bel bağlayacağı için kasamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMeKaNSiZ

Esc..speed..mechladon..garyo..extreme.. gibi oyuncular başlar ve kalıcı olursa iyi kapışmalar olur ve oyunu yönlendirirler diye düşünüyorum..

Yaza gelecekler arasına benide kat Dershane illeti

Nasıl geliceğim belli olmaz cora tank olarak sizle beraber başlayabilirim( tabiki yeni server açıldığında)

Bu arada dh dışından güçlü gruplar demişsiniz çoğu acca yönelecektir cora bell (özellikle cora) boş kalacaktır oradaki boşluğu biz dolduracağız bu nedenle archonluk konusunda hiç zorlanmayacağımıza eminim Ama acc olanlar eğer gerçekten dh dışından oyunu gerçekten iyi bilenler varsa zorlanacaktır bu konuda ama yinede pek sanmıyorum dediğim gibi

Edit: Garyo şunu baştan söyleyeyim mau seviyorsan striker idealdir çünkü neredeyse aynı hesaba geliyorlar striker mau kadar hatta çok daha iyi vurabilir + skill üstünlüğü var ama kite girme zorunluluğu ve debuff gelince tökezlemesi işi biraz aksatıyor... Mauda hem hareket ediyorsun hem debuff yemiyorsun ama tamir parası + sürekli düz vuruş yapmak gerçekten sıkıcı bu nedenle maudan nefret ederim ama dodgeleri misslememesi de cabasıMau beni sıkar ve striker da sıktı 6 ay oynayınca... Acc olucaksan spec ol res + debufflar + senden başka pro spec yoksa garanti archonluk pvpde üstünlük vsvs. kazandırırsın acce çünkü herkes acc striker veya merce abanacak spec açan pek olmayacakBu da accın dezavantajı olacak...

Bunları neden açıkladığımı bilmiyorum sen zaten deneyimli bir oyuncusun ama kendi fikrimi söyleyeyim dedim yeni oyuncular da okursa faydalansın Aslında acce gitme bellde kal veya coraya geç demenin başka yolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 8 Ekim 2010; 16:22:11 >

• Phantom Shadow'da kasabilirim ben. Gıcık oluyorum o class'a. Beni private ve officalde Cora ve Accretia'da en çok öldüren vur kaç yapan abuk subuk yerlere pusan görünmez rangerlardı zaten. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GARYOSAVAN

Phantom Shadow'da kasabilirim ben. Gıcık oluyorum o class'a. Beni private ve officalde Cora ve Accretia'da en çok öldüren vur kaç yapan abuk subuk yerlere pusan görünmez rangerlardı zaten. :)

Traplarla iyi kill alıyorlar ama ben aksiyonlu class sevdiğim için ya merc ya bell tank/hc yada cora tank/warlock açarım

Acc ranger classını şahsen sevmiyorum en iyi ranger classı coraO da güzel 5 skill var ama cdleri hakkında bir bilgim yok daha önce hiç cora ranger kasmadım ama privatelerde 12k az yemedim(donate değillerdi)... Bell zerkerde 5 skill oluyor ama 1i 6sec biri 24 2 class skilli gelmesi güzel 6 sec olan fena vurmuyor ve güzel bence bell tank/zerker aç

• quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

quote:

Orijinalden alıntı: TrMeKaNSiZ

Esc..speed..mechladon..garyo..extreme.. gibi oyuncular başlar ve kalıcı olursa iyi kapışmalar olur ve oyunu yönlendirirler diye düşünüyorum..

Yaza gelecekler arasına benide kat Dershane illeti

Nasıl geliceğim belli olmaz cora tank olarak sizle beraber başlayabilirim( tabiki yeni server açıldığında)

Bu arada dh dışından güçlü gruplar demişsiniz çoğu acca yönelecektir cora bell (özellikle cora) boş kalacaktır oradaki boşluğu biz dolduracağız bu nedenle archonluk konusunda hiç zorlanmayacağımıza eminim Ama acc olanlar eğer gerçekten dh dışından oyunu gerçekten iyi bilenler varsa zorlanacaktır bu konuda ama yinede pek sanmıyorum dediğim gibi

Edit: Garyo şunu baştan söyleyeyim mau seviyorsan striker idealdir çünkü neredeyse aynı hesaba geliyorlar striker mau kadar hatta çok daha iyi vurabilir + skill üstünlüğü var ama kite girme zorunluluğu ve debuff gelince tökezlemesi işi biraz aksatıyor... Mauda hem hareket ediyorsun hem debuff yemiyorsun ama tamir parası + sürekli düz vuruş yapmak gerçekten sıkıcı bu nedenle maudan nefret ederim ama dodgeleri misslememesi de cabasıMau beni sıkar ve striker da sıktı 6 ay oynayınca... Acc olucaksan spec ol res + debufflar + senden başka pro spec yoksa garanti archonluk pvpde üstünlük vsvs. kazandırırsın acce çünkü herkes acc striker veya merce abanacak spec açan pek olmayacakBu da accın dezavantajı olacak...

Bunları neden açıkladığımı bilmiyorum sen zaten deneyimli bir oyuncusun ama kendi fikrimi söyleyeyim dedim yeni oyuncular da okursa faydalansın Aslında acce gitme bellde kal veya coraya geç demenin başka yolu

Bu rateler ile oyuna yeni başlayan veya pvp ratelerine alışmış biri mercde çok zorlanır.40 a kadar çok zorlanıyor merc.Ama 40 dan sonra ektiğini biçiyor

• Bizim gruba Pro Spec geliyor
    Codemaster da beraber oynadığımız Savaş abi (bilmeyenler için NLX1)
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3chladon

Bizim gruba Pro Spec geliyor
    Codemaster da beraber oynadığımız Savaş abi (bilmeyenler için NLX1)

Bellato oynayıpta NLX1'i bilmiyorsa biri, zaten oynamasın... :)
  • vay be bütün eski bellatolar acc oluyor... yazık :) ben hep bellatodayım bekleriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

vay be bütün eski bellatolar acc oluyor... yazık :) ben hep bellatodayım bekleriz...

En eski acclerden savaş abi:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.