Bildirim
rFactor 2 (2012) [ANA KONU] (7. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
v1.0.0.5 patchini nasıl yüklüyoruz? yapamadım ben -
quote:
Orijinalden alıntı: Banzai!
v1.0.0.5 patchini nasıl yüklüyoruz? yapamadım ben
bi ikimizde çalışmadı galiba -
bi yerde yanlış yapıyoruz ama... -
Ana menüde altta Payment for license is pending. Once payment has cleared, a license will be downloaded yazısı yazıyor. Geçen hafta alıcakken bi sorun çıkmıştı. Acaba o yüzden mi olmuyor.
Çünkü peç meç hepsini yapıyorum -
Bende yapamadım.Rfactor2.exe ile oyuna girmeye calısıyorum. Hic bir mod bulunamadı diyor. Oysaki rfactor 2 launcherdan tüm modları install etmiştim. -
quote:
Orijinalden alıntı: JAX
Bende yapamadım.Rfactor2.exe ile oyuna girmeye calısıyorum. Hic bir mod bulunamadı diyor. Oysaki rfactor 2 launcherdan tüm modları install etmiştim.
aynen -
quote:
Orijinalden alıntı: Banzai!
quote:
Orijinalden alıntı: JAX
Bende yapamadım.Rfactor2.exe ile oyuna girmeye calısıyorum. Hic bir mod bulunamadı diyor. Oysaki rfactor 2 launcherdan tüm modları install etmiştim.
aynen
Aynen -
Sonuç olarak vitamin calısmıyor demekki :( -
-
-
core un içindeki rf2.exe den girin launcher dan değil
ayrıca patch i kurmayacaksınız sadece kopyalacaksınız,dosyaları atacaksınız yani -
quote:
Orijinalden alıntı: ozan_26
ayrıca patch i kurmayacaksınız sadece kopyalacaksınız,dosyaları atacaksınız yani
aynen oyle
modları core klasöründe ModMgr den kontrol edin kurulu değilse ordan kurarsınız, tabi önce package klasörüne rfmod ları atmış olmanız lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: Er.Ralp
quote:
Orijinalden alıntı: ozan_26
ayrıca patch i kurmayacaksınız sadece kopyalacaksınız,dosyaları atacaksınız yani
aynen oyle
modları core klasöründe ModMgr den kontrol edin kurulu değilse ordan kurarsınız, tabi önce package klasörüne rfmod ları atmış olmanız lazım
İşte bu. Çalıştı. Hepinize çok teşekkürler. Sorun dediğiniz gibi launcherdaki mod manager dan değil. Core icindeki modman.exe den modları kurmakmış
-
nedense araçların hiçbirinde göstergeler veya direksiyon üstündeki yazılar yok bende.hız,vites,devir saati vs. -
Force Feedback bu sefer olmuş. Gercek araba kullanıyor gibi. Tabi günümüzdeki araclar hidrolik çok hafif oluyor direksiyonları. Ama eski F1 araclarında nerde hidrolik direksiyon :) -
İlk onlıne deneyimimi yaptım.Hiçbir lag ve benzeri sorun çıkmadı.Ama şunu öğrendim.ÇOK SAĞLAM OYUNCULAR VAR....... -
internette yarım saat aradım modları nereden indireceğimi bulamadım -
ya yemişim betasını! Kaç saattir beta küreklicez diye imanım gevredi ya. Hala olmuyo. Ne dendiyse yaptım. Gece gece kafayı oynatıcaz alla alla.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X