Şimdi Ara

RFO Resim Paylaşımları (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
901
Cevap
0
Favori
50.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Support archonun tek görevi bence çevresindekilere buff vermek değildir support archon RLden sonraki en güçlü atak buffuna sahip archon maudan kat kat daha iyi vurabilecek classlarda çok daha kullanışlı olur bu nedenle bence bir maunun sup olması mantıksız Zaten daha bir maunun sup olduğunu görmedim oynadığım serverlerde Ama consul ve def mau çok gördüm
  • Ben RL MAU gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Support archonun tek görevi bence çevresindekilere buff vermek değildir support archon RLden sonraki en güçlü atak buffuna sahip archon maudan kat kat daha iyi vurabilecek classlarda çok daha kullanışlı olur bu nedenle bence bir maunun sup olması mantıksız Zaten daha bir maunun sup olduğunu görmedim oynadığım serverlerde Ama consul ve def mau çok gördüm

Yeterince oynamamışsın. Level 49 Race Leader MAU (Hellbringer) bile gördüm ben... :)

RFO Resim Paylaşımları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 15 Ekim 2010; 2:44:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GARYOSAVAN

quote:

Support archonun tek görevi bence çevresindekilere buff vermek değildir support archon RLden sonraki en güçlü atak buffuna sahip archon maudan kat kat daha iyi vurabilecek classlarda çok daha kullanışlı olur bu nedenle bence bir maunun sup olması mantıksız Zaten daha bir maunun sup olduğunu görmedim oynadığım serverlerde Ama consul ve def mau çok gördüm

Yeterince oynamamışsın. Level 49 Race Leader MAU (Hellbringer) bile gördüm ben... :)

RFO Resim Paylaşımları

Ahahahaha işe bak. Arkadan boy göstereyen yakışıklı LeoTR ' de benim charımdı. Bu daha CM dönemleri demek ki.

Yağız bir Arsman di kendisi.

• letornda MadcroX vardı bi zamanlar RL 60MAU 15k vuruyordu 57int sete

quote:

Orijinalden alıntı: speedmonster
    Cora diye bir ırk olamayacak mı yoksa Cora diye bir ırk ezicek mi yazın belli olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esclade -- 15 Ekim 2010; 15:21:26 >
  • Yani archon bufflar maunun atk seviyesini artırıyor mu?? 5k vuran mau RL iken 8k vurabilir mi?? Daha önce görmediğimden soruyorum privatelerde genelde lvl kasmak kolay olduğu için ya melee ya striker ya mageler RL strike ve sup archon oluyor

CM zamanında 17lvl rangerim vardı
  • quote:

Yani archon bufflar maunun atk seviyesini artırıyor mu?? 5k vuran mau RL iken 8k vurabilir mi?? Daha önce görmediğimden soruyorum privatelerde genelde lvl kasmak kolay olduğu için ya melee ya striker ya mageler RL strike ve sup archon oluyor

CM zamanında 17lvl rangerim vardı

Artırıyor.

• Mau 5k yerine 8k vurabilecekken neden hiç mau RL veya sup/strike yapmıyorlar :S Ben mauya buff işlemez sanıyordum... Neyse öğrendiğim iyi oldu
  • Abimle aba partymiz :) bMau

RFO Resim Paylaşımları
  • quote:

Cora diye bir ırk olamayacak mı yoksa Cora diye bir ırk ezicek mi yazın belli olacak Bu arada bellde gmliğe kesin gözüyle bakıyorsun ama 5-10 oyuncu yok ki şimdi bile 150 user vardır.Ob da kesin gözüyle bakma derim yazın gelip de.Bu arada öyle 3-4 günde 45 olunacak olsyadı biz şimdi 55 olmuştuk rateler sağlam üstüne drop yok para için uğraşıyoruz çok zaman harcıyor para.

esc ben speed coraya başlarsak yaza dogru her türlü yakalarız herkesi ..güzel işler yaparız .coğu acc ve bell olacak zaten bizde corayı tamamlarız ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

Abimle aba partymiz :) bMau

RFO Resim Paylaşımları

Bende olsaydım orda keşke İnsan RLye beni sup yap der orda boş slotlar bekliyor boşu boşuna :S Neyse OBTden 1 hafta sonra bende geliyorum 28ekimde

• RL bir *****lağın teki olduğu için :) biz bile archon değiliz. (**** yaptım ayıp olmasın :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 16 Ekim 2010; 11:35:48 >
  • :D

RL olsam boş spot bırakmam lvl1 olsa bile archon yaparım
  • quote:

:D

RL olsam boş spot bırakmam lvl1 olsa bile archon yaparım

Herkes archon seçilemiyor. Belli bir seviyeyi geçmesi gerek. lvl ve cbt oranı ile alakalı bir durum. 35 lvl da seçilebilen kişi 40 lvl da bile seçilemeyebiliyor.
  • RL olmamanın getirdiği cahillik işte
  •  RFO Resim Paylaşımları
  • bu topic düşmesin

marcc: ferdinin brezilyalı versiyonu xD

RFO Resim Paylaşımları
  • Çook güzel günlerdi valla ama ben onlata çok buyuk bir yalnış yaptım çok ayıp oldu OZGUR İSMAİL EMRAH
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirValek

Çook güzel günlerdi valla ama ben onlata çok buyuk bir yalnış yaptım çok ayıp oldu OZGUR İSMAİL EMRAH

RFO Resim Paylaşımları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esclade -- 28 Ekim 2010; 14:16:02 >
  • UP

EXPANSION Wallpaper
     RFO Resim Paylaşımları
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.