Şimdi Ara

rg-213 rf bu kablodan lazım bana!Destek lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu kabloda rg 58 var kayıp yaşıyorum ve uçları eskidi

rg213 kalın rf kablosu ve bu uçları çakılı olacak şekilde yada dönüştürülmüş kablo yapıverebilecek olan var mıdır?

desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utopiautopia -- 23 Ekim 2014; 16:27:12 >

• Resim burada görünmüyor fakat facebook'taki bir grupta görmüştüm paylaştığınız resmi.

Çok zor bir işlem değil, bir elektronikçiye gidin "erkek N konnektör" ve "erkek UHF konnektör" isteyin. Kaç metre kablo istiyorsanız onu da alın ve uçlarına konnektörleri takın. Hatta aldığınız yerden rica ederseniz ücret almadan bile uçları takabilir.
  • ilginize teşekkür ederim,

resimle ilgili bi sıkıntı yaşadım yüklenmiyor nedense valla izmire bile gittim koca çankayada

parasıyla şu kablodan yapıverecek birini bulamadım ayrıca rg 213 te bulamıyorum zaten her zaman alınan bir kablo olmadığı için.

eğer bu konuda eliniz yatkın ve malzemeniz varsa ücreti karşılığında yapıp gönderebilirseniz çok sevinirim.

rg 58 kayıp yapıyor kuş kadar çıkış var zaten 10 metre kabloda

yine 8-10 metre bi rg 213 işimi fazlasıyla görecek gibi duruyor.

rf malzeme bulunmuyor...

http://i61.tinypic.com/m9ugsk.jpg

• RG 213 çok ucuz bir kablo değil, basit bir verici içinse 10 metre için değmeyebilir. Kablo boyuda çok önemli bir etken, güç kabloları gibi uzatıp götüremiyorsunuz. Belli boylarda olmalı. SWR ayarı diye aratırsanız yeterince bilgi bulabilirsiniz.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerosen -- 24 Ekim 2014; 1:18:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.