Şimdi Ara

Rica etsem ilgilenebilir misiniz? Yeni sistem toplama hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önceden konu acmistim sağolsun bazı arkadaşlar cevap verdiler ancak bazi hususlarda hala kafamda sorular var umarım bu hususlarda cevap verirsiniz merakla bekliyorum.
    Öncelikle arkadaşlar MSI 450 m tomohawk ya da bir tık altı gaming plus önerdiler ancak daha önce rog strix 250f 250 h gibi işlemciler görüntü olarak hoşuma gitmişti ama Intel idi. MSI tomohawk bu serilerden daha doğrusu rog strix lerden daha iyi midir? Ya da tuf serileri var 600 TL civarında olan onlar yerine 780 TL civarı tomohawk almak gerçekten gerekiyor mu?450 serisi olarak? Yani kısaca niye 270 ,250, 350,360 gibi serilerden Asus rog strix ya da tuf ya da MSI anakartlari almayayım ? Bunu oturtamadim.
    İşlemci için ryzen 5. 2600 önerildi kafama yattı güzel onu alacağım.Tesekkur ederim bu güzel öneri için.ancak incehesap sitesinde pvp toplama sihirbazı ayağına 1125 TL ye düşüyor ama sepette eski fiyatı 1253 TL oluyor. Şu anda nette 1199 Trendyol var ve bir kaç sitede 1175 civarı fiyat var uygun mudur bu fiyat yoksa bekleyin mı.biraz ?
    Ram olarak elimde zaten 8x2 3000 MHz ddr4 ballistix sport var.
    SSD olarak 240 GB Kingston var.
    HDD olarak Seagate baracuda 2 TB var.
    Ekran kartı olarak Sapphire in rx570 8gb, rx 570 nitro 8gb, rx580 8gb , rx 580 nitro 8gb modelleri var. Bunlardan hangisini seçmeliyim? MSI ya da Asus bakmaması gerek var mı? Sapphire olursa iyi mı kötü etmiş olurum? 1050 ti alacaktim daha önce ama tavsiyelerinizle rx 570ve 580 serisine yoneldim. Bu konuda da aydınlatır şansız sevinirim.
    Son olarak kasa ve PSU için dark 10 önerisi geldi. Kasa güzel ayrica sharkoon tg5 kasa önerisi geldi. Bunları PSU dahil olarak mı bulayim ya da ayrı ayrı mı alayım? PSU için de en az 600 w olsun demişti arkadaşlar artı bronze olsun demişlerdi. O şekilde de uygun görünüyor. Ama kasa icin everest rampage ya da frisby gibi daha ucuz kasa düşünsem olur mu ? Yoksa tg5 ya da fark n10 mu ?
    Şimdiden çok çok teşekkür ederim ilginiz ve cevaplarınız için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkhandemirci -- 13 Ocak 2020; 20:6:14 >
  • Songoku71 S kullanıcısına yanıt
    570 alacaksan
    Veya 580 alıp 1080p de oynayacaksaN
    4gb fazlasıyla yerli
    8gb alıp fazladan 300-400 tl verme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4gb yetmez, şimdi hatırlamıyorum ama bi oyunda 7gb kullanıyodu 1080p de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

4gb yetmez, şimdi hatırlamıyorum ama bi oyunda 7gb kullanıyodu 1080p de

Hatırla ya hangi oyunmuş

• Rainbow six siege

• quote:

Rainbow six siege

Önerilen sisyem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64bit versions required)
    İşlemci: Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz or better or AMD FX-8120 @ 3.1 Ghz or better
    Bellek: 8 GB RAM
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 670 (or GTX 760 / GTX 960) or AMD Radeon HD 7970 (or R9 280x [2GB VRAM] / R9 380 / Fury X)
    Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    Depolama: 47 GB kullanılabilir alan
    Ses Kartı: DirectX® 9.0c compatible sound card 5.1 with latest drivers

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Windows7-i5-2500k-8gb ddr3- gtx760-2gb ile oc siz 1080p bu oyun oynanır mı diyosun yani? Doğru mu anladım? Hani takıla takıla oyundan hiç bi zevk almadan başında vakit geçirmekle oyun oynamak aynı şey mi senin için? Burda insanlara faydalı olmaya çalışmalıyız bence, sadece teorik bilgiyle bu işler olmaz. Bugün 1080p oyun 3.9gb vram kullanır yarın 4.1gb vram kullanır o zaman ne olcak bir daha ekran kartı mı alacak vatandaş?

• quote:

Windows7-i5-2500k-8gb ddr3- gtx760-2gb ile oc siz 1080p bu oyun oynanır mı diyosun yani? Doğru mu anladım? Hani takıla takıla oyundan hiç bi zevk almadan başında vakit geçirmekle oyun oynamak aynı şey mi senin için? Burda insanlara faydalı olmaya çalışmalıyız bence, sadece teorik bilgiyle bu işler olmaz. Bugün 1080p oyun 3.9gb vram kullanır yarın 4.1gb vram kullanır o zaman ne olcak bir daha ekran kartı mı alacak vatandaş?

Ekran kartının performansı da yerinde sayacak
    sonra performans artmayacak

• tavsıyelerınız ıcın sagolun arkadaşlar dünden beri sizlere dönmeye çalıştım ama sitede ne olduysa beni banladı fazla girmeye çalıştığım için. bir türlü sizlere geri dönüt sağlayamadım.Ama öncelikle güzel bir haber vermek istiyorum işlemci ile anakartı aldım. bakalım iyi bir iş mi yapmışım kötü mü yorumlarınızı bekliyorum. ikinci olarak o kadar cok kasa secenegı vardı begenemedım sızlere de yazamayınca kasaları kacırdım elımden kasa tavsıyelerınızı beklıyorum. vatan da dark n10 ya da sharkoontg5 olmadıgını ıcın onları alamadım. dıger seceneklerle ılgılendım olmadı. onerılere acıgım.Rica etsem ilgilenebilir misiniz? Yeni sistem toplama hakkında

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkhandemirci -- 13 Ocak 2020; 20:5:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkhandemirci

....
    dün gece vatandan aldım, yuzde 18 ındırım vardı ustune yuzde 5 sepette vardı bende affetmedım :D bugunde var ama ılk yuzde 18 olmadıgı ıcın fıyatlar dusmuyor fazla. gerıye sadece ekran kartı ve kasa kaldı. dun kasalarda ındırımdeydı ama net bır karar veremedıgım ıcın kaldım ortada alamadım kasayı. su psu ısı kafamı cok karıstırdı. sımdı bronze sertıfıkalı bır ton psu vardı ama marka olarak ne olur ne olmaz bılemedım. rampage vardı fsp yoktu olsa alacaktım corsaır pahalı olur mu bılemedım saglam bır tavsıye beklıyorum kasa ve psu hususunda. psu olan kasaları onerır mısınız
  • Onunda inşallah alacağım niyetim.hep 1050 ti idi nerdeyse 1 seneden fazladır bu kasa toplama durumu vardı ama artık hızlandırmak son parçalara kaldim. Sıkıntı kartı alırken taksit yaparken vade koyması bu durumda en mantıklı büyük siteler oluyor Yukko da geçen hafta güzeldi fiyatlar ama bu hafta kampanya bitmiş 570nitro da devam ediyor. 570 ile 580 nitro arasında kaybın çok olur mu ? Bir de ben böyle ağır çok oyun oynamayacağım. Kasayı o zaman lafa göre alırım mesele PSU isinde. Farklı sitelerden buluyum farklı bir yerden alayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkhandemirci B kullanıcısına yanıt
    valla işin doğrusu su ankı kasamı 2009 yılında yaptırdım o gunden bugune getırdı 1-2 kaza dısında. anakart yand ya da bozuldu onu degıstırdım bır de psu bozuldu onu degıstırdım onun harıcınde devam ettım .ufak bır goruntu koyayım daha ıyı anlatırım sanırım.
    Rica etsem ilgilenebilir misiniz? Yeni sistem toplama hakkındaRica etsem ilgilenebilir misiniz? Yeni sistem toplama hakkında

ayrıca 667mhz ddr3 tek ram varmış :) ekran kartım ıse yok :) o da bozuldu kaldım. artık son çırpınışlarım o yuzden aldıgım pc de benı 8-9 yıl gotursun en azından dıye dsunuyorum. bu arada ekran kartımda geforce 8500 gt idi. o zaman kral ekran kartlarından bırıydı ama :)

• kardeşim bu psu yu buldum ne dersın guzel mı ıs gorur mu gold ımıs bır de .daha ucuz bronze sertıfıkalı da var ben sana bır kac secenek sunacagım

• berkhandemirci B kullanıcısına yanıt
    urun.n11.com
    Sapphıre 8gb Rx580 Nitro Se 11265-21-20g Ddr5 256bit 2x Hdmı Dvı - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-karti/sapphire-8gb-rx580-nitro-se-11265-21-20g-ddr5-256bit-2x-hdmi-dvi-P295296684

buna bir bakar mısın ? Satıcı epptavm de de var. Firma güvenilir mi acaba ? N11 üzerinden bunu alabilirim. n11 kupon ile 1525 tl ye geliyor . hemde special edition.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.