Şimdi Ara

Rica Etsem Yardımcı Olur Musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Muhabbet Kuşu Aldım 4 Gün Oldu Ve Ortama İyi Alıştı Sizede 10 Sorum Olucak Cevaplarınızı Bekliyorum.
    1-Kuşun Kafesinde Neler Bulunması Gerekir,Neler Bulunması Gerekmez?
    2-Kuş Yemi Olarak Ne Marka Önerirsiniz?
    3-Kuşum'u Sebze vb Yemeye Nasıl Alıştırabilirim? (Mesela İnce Dilimli Salatalık Verince Korkuyor)
    4-Kuşuma Mama Dışında Ne Verebilirim ?
    5-Kuşuma Ballı Kraker Vermelimiyim?
    6-Ballı Kraker'i Ev Yapımımı Veriyim Market ten Alıp Versem Birşey Olur Mu ?
    7-Kuşumla Tv İzliyim Mi ?
    8-Evde Klima Var Ama Klima Rüzgarı Kuşuma Tam Vurmuyor Birşey Olur Mu ?
    9-Ele Nasıl Alıştırabilirim?
    10- Bir De Elimden Hiç Uçmuyo Elimi Havaya Doğru Kaldırıncada Uçuyo Bi Daha Da Gelmiyo Ne Yapabilirim ?
    11- Kuş Kumu Kullanmalımıyım,Nasıl Kullanılır ?
    (KUŞUM 1 AYLIK)
    Lütfen Arkadaşlar Cevaplarınızı Bekliyorum.
    KONU RESİMLİDİR.

Rica Etsem Yardımcı Olur Musunuz ? Rica Etsem Yardımcı Olur Musunuz ? Rica Etsem Yardımcı Olur Musunuz ? Rica Etsem Yardımcı Olur Musunuz ? Rica Etsem Yardımcı Olur Musunuz ? Rica Etsem Yardımcı Olur Musunuz ?

• 1) mutlaka kalamar kemiği ayrı bir mama kabındada kus kumu hergün degişen taze su gereklidir o topu sökebilirsin kafesten ayna sakın koymayın kafese plastik tünekleri agac tünege cevirebilirsen kus saglıgı için faydalı olur
    2) kapalı paket markalı yemleri kullanın vitakfart alıyorum ben az kusun varsa al kullan tavsiye ederim pahalı ama kalitelidir.
    3) mama yapıp verebilirsiniz internette bolca mama tarfi var fazla yesiilik kusu ishal eder ishalde kus için ölümcül hastalıktır
    5)ballı krakerler gereksiz ticari ürünlerdir illa almak istiyorsan yine pahalı kaliteli markaların ürününü ayda 1 asabilirsin ucuz ürünlerde bal yerine kimyasal yapıstırıcılar kullanılır dikkat edin
    6) ev yapımı krakerler degerleri ayarlayamadıgımız için bence zararlıdır
    7) kuslar ses severler evin en kalabalık odasında olursa cok mutlu olurlar kus tüm gün tek kalıyorsa ise ses olması acısından belli saatler radyo tv acılabilir
    8) bence o kafesin yeri hiç olmamıs klimadan üşütebilir hasta olabilir kuslar soguktan degil ceyrandan hasta olurlar bunu hiç unutmayın klima insanları bile rahatsız ediyor kusuda etkiler
    9) bu aranızdaki güven ilişkisiyle zamanla olur onun canı isterse gelir istmezse hiç gelmez yavruyken elinizden beslemeye alıstırın

• Emredestans kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle hayırlı olsun cevapları veriyim;
    1-tünek,suluk,gaga taşı,yemlik olması şart isteğe bağlı çok yer kaplamayacak 1 oyuncak veya 1 salıncak olabilir.
    2-ben vitaktraft australian kullanıyorum biraz pahalı 20 lira civarında ama uygun olmasını istiyosan bonnie iyidir ve ekonomiktir.witte molen iyidir.mavi boncuk da fena değildir
    3-daha yeni geldiği için şimdilik bişeyler verme 1 ayı geçince hem sana alışır hemde her bulduğunu yer merak etme :D
    4-mama dışında günde 1 saat kafesine ballı kraker tak ona bayılırlar fazlası zarar unutma
    5-dediğim gibi günde 1 saat tak kafese o halleder.gold wings markayı öneririm
    6-ev yapımı daha iyi olur ama eğer beceremezsen pet shoptan al
    7-tabiki tv nin yanında olsa kafesi daha iyi olur konuşması açısından.
    8-klima rüzgarı aman vurmasın hocam çok soğuk olmasın ev 20 derecenin altına çok inmesin sorun olmaz.
    9-ele alıştırmak 2 haftayı alabilir. kuşu sal hocam onunla bol bol konuş arada elini uzaat alışşın bu konuyu internetten araştırabilirsin.
    10-alışır alışır benim kuşum hiç geliyodu 3.haftada anca elime geldi seninki iyi bile
    11-kesinlikle kullanmalısın ben yemin içine katıyorum istersen sen ayrı bi kapta kafeste sürekli tut aman hocam kum çook önemli

kuş çok tatlıymış hocam maşallah kafesi bana biraz küçük gibi geldi açıksası ben bunu kullanıyorumhttp://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan/hagen-vision-kafes-s01-45-7-x-35-6-x-50-8-cm-120266272 başka soru olursa cevaplarım

• quote:

Orijinalden alıntı: hayvansever06

1-tünek,suluk,gaga taşı,yemlik olması şart isteğe bağlı çok yer kaplamayacak 1 oyuncak veya 1 salıncak olabilir.
    2-ben vitaktraft australian kullanıyorum biraz pahalı 20 lira civarında ama uygun olmasını istiyosan bonnie iyidir ve ekonomiktir.witte molen iyidir.mavi boncuk da fena değildir
    3-daha yeni geldiği için şimdilik bişeyler verme 1 ayı geçince hem sana alışır hemde her bulduğunu yer merak etme :D
    4-mama dışında günde 1 saat kafesine ballı kraker tak ona bayılırlar fazlası zarar unutma
    8-klima rüzgarı aman vurmasın hocam çok soğuk olmasın ev 20 derecenin altına çok inmesin sorun olmaz.
    9-ele alıştırmak 2 haftayı alabilir. kuşu sal hocam onunla bol bol konuş arada elini uzaat alışşın bu konuyu internetten araştırabilirsin.
    10-alışır alışır benim kuşum hiç geliyodu 3.haftada anca elime geldi seninki iyi bile
    11-kesinlikle kullanmalısın ben yemin içine katıyorum istersen sen ayrı bi kapta kafeste sürekli tut aman hocam kum çook önemli

kuş çok tatlıymış hocam maşallah kafesi bana biraz küçük gibi geldi açıksası ben bunu kullanıyorumhttp://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan/hagen-vision-kafes-s01-45-7-x-35-6-x-50-8-cm-120266272 başka soru olursa cevaplarım

Hocam Biraz Extreme Sporlar Seviyor Bide Kafese Tırmanıp Uyuyor Anlamadım Neden Böyle Yaptığını Bide Dişi Kuş Videoları Seyrettiriyim mi,Bide Hocam Bazen Ciyak Ciyak Bağırıyor Bu Ne Demek,Bide Ben Kapıdan Çıkarken Görürsede Bağırıyor Sorularımı Cevaplarsanız Sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emredestans -- 17 Temmuz 2014; 16:35:46 >

• Emredestans kullanıcısına yanıt
    bazı kuşlar öyledir benim ilk kuşumda öyleydi bi garip duruyo ama normal bi durum dişi kuş videoları seyrettir istiyosan biraz delirir ötmaye başlar sizi görünce bağırması çok iyi sevmiş sizi benim kuşumda sabah ben odaya girince bağrır öter ama ben yokken sakin durur
  • dişi kuş videosu seyrettirmek nedir??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emredestans

Beyler Muhabbet Kuşu Aldım 4 Gün Oldu Ve Ortama İyi Alıştı Sizede 10 Sorum Olucak Cevaplarınızı Bekliyorum.
    1-Kuşun Kafesinde Neler Bulunması Gerekir,Neler Bulunması Gerekmez?
    2-Kuş Yemi Olarak Ne Marka Önerirsiniz?
    3-Kuşum'u Sebze vb Yemeye Nasıl Alıştırabilirim? (Mesela İnce Dilimli Salatalık Verince Korkuyor)
    4-Kuşuma Mama Dışında Ne Verebilirim ?
    5-Kuşuma Ballı Kraker Vermelimiyim?
    6-Ballı Kraker'i Ev Yapımımı Veriyim Market ten Alıp Versem Birşey Olur Mu ?
    7-Kuşumla Tv İzliyim Mi ?
    8-Evde Klima Var Ama Klima Rüzgarı Kuşuma Tam Vurmuyor Birşey Olur Mu ?
    9-Ele Nasıl Alıştırabilirim?
    10- Bir De Elimden Hiç Uçmuyo Elimi Havaya Doğru Kaldırıncada Uçuyo Bi Daha Da Gelmiyo Ne Yapabilirim ?
    11- Kuş Kumu Kullanmalımıyım,Nasıl Kullanılır ?
    (KUŞUM 1 AYLIK)
    Lütfen Arkadaşlar Cevaplarınızı Bekliyorum.
    KONU RESİMLİDİR.

Rica Etsem Yardımcı Olur Musunuz ? Rica Etsem Yardımcı Olur Musunuz ? Rica Etsem Yardımcı Olur Musunuz ? Rica Etsem Yardımcı Olur Musunuz ? Rica Etsem Yardımcı Olur Musunuz ? Rica Etsem Yardımcı Olur Musunuz ?

1- Kuşun kafesinde azami 2 tümsek , yemlik ve suluk olsun yeter.Ama ben extra olarak salıncak aldım :D çok eğleniyor.
    2-ben champion yem kullanıyorum tavsiye ederim.
    3-Hiç girme o İşe , İlk sana alışsın.
    4-Ballı Kraker verebilirsin.
    5-Ödül olarak verebilirsin. Mesela İlk kez eline geldiğinde konuştuğunda ya da sözünü dinlediğinde vb...
    6-Marketten alırsan birşey olcağını sanmıyorum ama en iyisi elle yapman.
    7-Tabikii izle , çok ani müzik ve görüntü olmasın yeter.
    8-Tedbir almakta yarar var. kuşunla odaya girdiğinde klimayı kapat
    9-Ben kollarımı iki yana açıp ıslık çalmıştım. Birkaç denemeden sonra alıştı.Böyle yaptığımda hep elime konuyor.
    10-9. cevaba bak
    11-Ben kullanıyorum , yeminin üstüne 1 tatlı kaşığı dök

Maşallah kuşun çok şirinmiş allah uzun ömür versin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvansever06

Senin Kafes süpermiş Ama fiyat uçmuş :D

• KusumMavis kullanıcısına yanıt
    evet biraz pahalı ben indirimden 90 tl ye almıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.