Şimdi Ara

RİCARDİNHO 'BENİM İÇİN BEŞİKTAŞ BİTMİŞTİR' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • utanmadan bunu diyebiliyorsun bi düşün bakalım o kadar para aldım ben ne verdim bu takıma diye..toplasan 10golve asistin vardır be yazıklar olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

quote:

Orjinalden alıntı: Bekapa

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

quote:

Orjinalden alıntı: verifyersin

Oh be kurtuluyoruz. Adam gibi top oynasan bizde ıslıklamayız herhalde

Hani 3 tane Alex ederdi

3 tane değil 5 tane alex eder ama düşünün işte alexten kat kat daha iyi bi adamı bile ıslıklıyoruz. bizim çıtamız yüksek

Çıta o kadar yüksek ki Anfield Road'dan gözüküyor.

yaş kaç

• Kaç ALex ediyordu bu adam??

Demirören'den alıyorsunuz gazı , mesnetsiz şeyler söylüyorsunuz..3-5 polemik yapıyorsunuz..Böyle sırayla patlıyorsunuz..Hadi bakalım..Başka kimler patlayacak..

Ha bir de Sahtekar Ali Tandoğan konusu var..Ona da değinelim bi ara
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bekapa

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

quote:

Orjinalden alıntı: verifyersin

Oh be kurtuluyoruz. Adam gibi top oynasan bizde ıslıklamayız herhalde

Hani 3 tane Alex ederdi

3 tane değil 5 tane alex eder ama düşünün işte alexten kat kat daha iyi bi adamı bile ıslıklıyoruz. bizim çıtamız yüksek

Hocam kibrit çöpü olmasın o.

• quote:

Orjinalden alıntı: OzgurOz

Kaç ALex ediyordu bu adam??

Demirören'den alıyorsunuz gazı , mesnetsiz şeyler söylüyorsunuz..3-5 polemik yapıyorsunuz..Böyle sırayla patlıyorsunuz..Hadi bakalım..Başka kimler patlayacak..

Herseyden önce Ricardinho 5 para etmezki 3 Alex etsin. Zamaninda Hagi neyse bugün Alex o.

Sahtekar Ali Tandogan? Evet kesinlikle sahtekar. Ama gelipte burda sizin oyunculariniz hic sahtekarlik etmezmis gibi konusmayin. Hele Özgür Hoca, senin El degmemis temiz bir lig zamanlari sahtekar Anelka, sahtekar Luciano, sahtekar Nobre diye haykirdigini hic düsünemiyorum. Düsündükce zaten gülesim geliyor. Ali ne yapti? Amaninggg düsüyorum misali yere atti kendini. Gülünc duruma düsen kendisi. Ama sonuca bir etki mi etti? Maci mi katletti?

Gectigimiz hafta birde tekmeleye tekmeleye ezip gecen Alex´i de unutmayalim. Yani ha öyle, ha böyle... Futbolcular zaten sahtekar. Arada sirada böyle fittiriyorlar, salak salak hareketler yapiyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: OkanBJK1903

quote:

Herseyden önce Ricardinho 5 para etmezki 3 Alex etsin. Zamaninda Hagi neyse bugün Alex o.

Sahtekar Ali Tandogan? Evet kesinlikle sahtekar. Ama gelipte burda sizin oyunculariniz hic sahtekarlik etmezmis gibi konusmayin. Hele Özgür Hoca, senin El degmemis temiz bir lig zamanlari sahtekar Anelka, sahtekar Luciano, sahtekar Nobre diye haykirdigini hic düsünemiyorum. Düsündükce zaten gülesim geliyor. Ali ne yapti? Amaninggg düsüyorum misali yere atti kendini. Gülünc duruma düsen kendisi. Ama sonuca bir etki mi etti? Maci mi katletti?

Gectigimiz hafta birde tekmeleye tekmeleye ezip gecen Alex´i de unutmayalim. Yani ha öyle, ha böyle... Futbolcular zaten sahtekar. Arada sirada böyle fittiriyorlar, salak salak hareketler yapiyorlar.

hOCAM KONUYU bir kere netleştirelim..
    Şimdi sen burada yenisin o yüzden bizim eski tartışmalarımızı bilmezsin.Nobre , kendini yere attığı Samsun maçından sonra burada ne topicler açılmıştı?Bugün o gün hesap soranların hesap verme günüdür.Önce o Nobre'yi aldınız şimdi de yeni bir star yarattınız.

Ali yüzündne Kürşad cezalı duruma düştü.Haksız bir sarı kart gördü çünkü..Şimdi evinde ekmek bekleyen ailesinin rıskına kastetmedi mi bu adam..Herşey puanla mı ölüçülüyor artık siz de ..BJK'lılık duruşunuza ne oldu yaw???

• rico paşa kötü futbolcu değil. sadece bjk de tutmadı... nobre gibi. bjk nin sistemi ricoya göre değil. sistemi ricoya göre kursalar aslında birçok sorun ortadan kalkacak. rico dan topa alabilen grdünüzmü. ben görmedim. topu nefis saklıyor. ha bi alex değil belki ama adamında hakkını yemeyelim.
  • Delgado gibi bi adam varken bunu 5 dk tutmaları bile çok büyük hata.
  • RICO PAŞA PATLADI!..
    Haberi yazdırın 03 Aralık 2007 00:30

Beşiktaş`ın Brezilyalı futbolcusu Ricardinho, gideceği yönündeki haberlere tepki gösterdi.
    Çaykur Rizespor ile yapılan maçta yedek soyunan Ricardinho, maç sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takımdan ayrılacağı yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığını ve siyah-beyazlı takımdan hiçbir biçimde ayrılmayacağını söyledi.

Son günlerde bu tür haberlerin yoğunlaştığını ifade eden Brezilyalı futbolcu, ``Benimle ilgisi olmayan kimi şeyler yazılıyor. Palyaçoluk yapılıyor, ayrılmak istiyormuşum. Kesinlikle yalan bunlar. Karşınızda profesyonel bir oyuncu duruyor. Ben bu kulübün işçisiyim. Hiçbir zaman kulüpten ayrılma gibi bir isteğim olmadı. Kulüp istediği sürece buradayım`` diye konuştu.

Ricardinho, bundan sonra bu tip durumlarda basın mensuplarının kendisinden bilgi alabileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak : Maraton

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: OkanBJK1903

quote:

hOCAM KONUYU bir kere netleştirelim..
    Şimdi sen burada yenisin o yüzden bizim eski tartışmalarımızı bilmezsin.Nobre , kendini yere attığı Samsun maçından sonra burada ne topicler açılmıştı?Bugün o gün hesap soranların hesap verme günüdür.Önce o Nobre'yi aldınız şimdi de yeni bir star yarattınız.

Ali yüzündne Kürşad cezalı duruma düştü.Haksız bir sarı kart gördü çünkü..Şimdi evinde ekmek bekleyen ailesinin rıskına kastetmedi mi bu adam..Herşey puanla mı ölüçülüyor artık siz de ..BJK'lılık duruşunuza ne oldu yaw???

Belki senin kadar burda bulunmadim ama yaklasik iki senedir buralardayim (önceki ismimi "Fake" diye silmislerdi") ve bir senedir sürekli konulara katiliyorum.
    BJK´li durusuna sahip oldugum kadar, kendi takimimdaki yanlisliklari her zaman belirtmisimdir. Zamaninda Nobre transfer oldugunda, Besiktaslilarin cogunlugu gibi küplere binmistim. Kimse istememisti onu. Sonradan formamizi giymis bir futbolcuya sahip ciktik ve sonsuz destek verdik. Eger bir pisligi olsaydi, eminimki tüm Besiktaslilar yuhalardi. Ama farkindaysan bize geldiginden beri hic bir sahtekarligi yapmamistir. Tam aksine adam Fenerde yaptigi pisliklerin cezasini bizde cekiyor (Ankaraspor maci gibi).
    Ali Tandogan bence iyi kumasli olmasina ragmen böyle sahtekarliklarla hep kendini ve giydigi o kutsal formayi asagiliyor. Hatirlarsan 2005-06 Sezonu ilk macinda aynen böyle bir sahtekarligi yemeyen bir hakeme küfrettigi icin kirmizi kart yemis ve Besiktas 10 kisiyle beraberligi zor almisti.
    Bunun gibi futbolcular (Tayfun, Ailton ve daha niceleri) bize 2004 ile 2006 arasi bir cok mac kaybettirip, sampiyonluklara mal olmuslardi.
    Malesef böyle oyuncular her takimda oluyor.

• sahtekar ali tandoğan konusu mu..

sahtekar nobreyi duydumda sahtekar ali tandoğan nerden çıktı abi..

quote:

• Bugünkü antremanda sol el bileği kırılmış Ricardinho'nun....ilk devreyi kapatmış
  • kalitesi tartışılmaz bir oyuncu kariyeri belli milli takımdada vs lucescu olsaydı onu kral yapardı bu ligte
  • Ricardinho kötü bir futbolcu değil ama BJK'de tutmadı arkadaş..
    DeLgado'dan da memnun değilim ben..Son zamanlarda oynamaya başladı..Çok ama çok top kaybediyor..Zürich,Fenerbahçe ve Rize maçlarında iyiydi..Diğer maçlarda ise öyle aham şaham oynamadı Delgado..Açıkçası, giderse üzülmem ben.. 2 si bir Sergen kesinlikle etmez.. Hatta Eskişehirdeki Sergenle bile kıyaslarım ben bu 2 futbolcuyu..

Şu andaki yabancılardan yalnızca 2 tanesinin gitmesine karşıyım: Bobo ve Tello.

Gönderilmesi gerekenler: İbrahim Üzülmez,Diatta,Nobre,Baki ve Koray ( İlk geldiğinde iyiydi ama yok ,artık Koray'dan geçmiş bu işler)
    Gitmesi gereken : Yıldırım DEMİRÖREN.
  • RİCARDINHO ÜSTE PARA İSTEDİ !

Beşiktaş'ta yönetimin devre arasında göndermeyi planladığı Ricardinho'nun menajerini İstanbul'a çağırdığı öğrenildi.

Lig TV'nin haberine göre Brezilyalı futbolcunun sakatlanıp ilk yarıyı kapatması üzerine düğmeye basan yöneticilerin, Ricardinho'nun menajere bonservisi bedava vermeyi önerecekleri belirtildi. Ancak yılda bir milyon 750 bin euro kazanan ve sezon sonuna kadar sözleşmesi olan Ricardinho'nun parasının tamamını almadan ayrılmayacağını bildirdiği ileri sürüldü.

Siyah-beyazlılarda Rıcardinho ile ilgili bu gelişmler yaşanırken yaklaşan ara transfer öncesinde harekete geçen Beşiktaş'ta, izleme komitesi ocak ayına kadar listedeki isimleri mercek altına alacağı öğrenildi.

Sinan Engin, Necdet Ergün, Ulvi Güveneroğlu, Fikret Demiray ve Mutlu Topçu hafta sonu çeşitli Avrupa ülkelerine gidip maçları izleyeceği ve hazırlayacakları rapor doğrultusunda siyah-beyazlıların transferde rotalarını çizecekleri belirtildi.

• Ortalıgı ateşe atmayın, Ricardinho haftaiçi yaptıgı açıklamada bu sallama haberleri yazan insanların zavallı olduklarını takımından memnun oldugunu takımı için burda oldugunu soyledi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

Ortalıgı ateşe atmayın, Ricardinho haftaiçi yaptıgı açıklamada bu sallama haberleri yazan insanların zavallı olduklarını takımından memnun oldugunu takımı için burda oldugunu soyledi.

Takımdan memnunsa oynasın o zaman yeter artık o kadar para alıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.