Bildirim
Richard Burns Rally (2004) [ANA KONU] (20. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Berbat oyun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
W10'da çalıştıracak bir şeyler var mı hocam, nostalji yapmak istiyorum, güzel direksiyon da var... -
windows 10 da oynuyorum hocam link bulabilirsem atacağımquote:
Orijinalden alıntı: Ormanci
W10'da çalıştıracak bir şeyler var mı hocam, nostalji yapmak istiyorum, güzel direksiyon da var...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 24 Haziran 2020; 13:32:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam efsane olur, daha önce bir ara w10'da çalışmıyordu diye hatırlıyorum, o yüzden hevesim kursağımda kalmıştı...quote:
Orijinalden alıntı: ilkermurat
windows 10 da oynuyorum hocam link bulabilirsem atacağım
Alıntıları Göster -
umarım işine yarar hocam son versiyonda açamazsan eskilere dönebilirsin bende 2.5.0 dan sonra sorun oldu 2.5.0 ile iyi çalışıyorquote:
Orijinalden alıntı: Ormanci
Hocam efsane olur, daha önce bir ara w10'da çalışmıyordu diye hatırlıyorum, o yüzden hevesim kursağımda kalmıştı...
Alıntıları GösterTGD YouTube ChannelyoutubeRBRPRO 2020 UPDATE 4 RELEASE DOWNLOAD (LINK IN DESCRIPTION)https://www.youtube.com/watch?v=qP5DzGjB9qc&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 24 Haziran 2020; 13:34:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Link videoda galiba.. İş yerinde açamıyorum da..quote:
Orijinalden alıntı: ilkermurat
umarım işine yarar hocam son versiyonda açamazsan eskilere dönebilirsin bende 2.5.0 dan sonra sorun oldu 2.5.0 ile iyi çalışıyor
https://www.youtube.com/watch?v=qP5DzGjB9qc&feature=youtu.be
Alıntıları Göster
Çok teşekkürler hocam, akşama ilk iş deneyeceğim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X