Setupları tek tek araçlara atayarak oyuna tanıttım.profil oluşturduktan sonra oyunu kapatıp verdiğim dosyayı direk oyunun içine atın.her aracın setubu kendine ait olduğundan ayrıca setup ile uğraşmaya gerek kalmıyor,piste göre setup seçmeyi unutmayın.toprak T ile,asfalt A ile,kar K ile gösterilmiştir.mg ve subaru 2000 araçlarının setupları yoktur...
Oyun mükemmel gözüküyor deniyorum , teşekkürler.
W7 kurmuştum ama oyun performansı çok düşmüştü,yarışırken kokpit içinden video kaydı yapamıyordum,tekrar xp ye döndüm.
Richard abimle yarıştım yine,setup iyi olunca oyun sarmaya başladı
Araç Hyundai
Bu oyun uzun zamandır bende var bir kurim tekrar imrendirdiniz. Kurduktan sonra birşeyler eklemek gerekiyormu?
single player oynayacaksan başka birşey indirmene gerek yok multiplayer oynayacaksan ulus hocanın yukarılarda verdiği linkten indirmen gereken dosyaları tamamlaman gerek 1.5 gb lık oyun indirmelerle en az 5.5 gb oluyor bilgin olsun
quote:
Orjinalden alıntı: logitech34
single player oynayacaksan başka birşey indirmene gerek yok multiplayer oynayacaksan ulus hocanın yukarılarda verdiği linkten indirmen gereken dosyaları tamamlaman gerek 1.5 gb lık oyun indirmelerle en az 5.5 gb oluyor bilgin olsun
Teşekkür ederim.
valla bende imrendim kurdum yine tozunu attırmaya başladım rbr aleminin bir sıkıntım asfaltta onuda halledersem en çok süper bi şey olacak keşke bi seyirci özel etabı koysalardı ya
Dünya şampiyonu Marcus Gronholm rbr oynuyor ve 2-3 defa el freni elinde kalıyor
RSRBR 2010 çıkmış
Güzele benziyor,Rai'nin Grande Punto'sunu eklemişler
Burdakilerin hepsini yaptım ama yine atıyor yine atıyor
ya arkadaşlar bu oyunun yapımcıları oyunun sadece grafiklerini çok değil orta düzeyde arttırsalar bence rakibi olmaz ralli deyince tek geçerim bu oyunu cmr falan da iide bu oyun bence daha güzel
verceğiniz taktiklar varmı ya ben cmryi iyi oynardım bunda hiç yapamıyom ya direksiyon aldımda onla bayağı zor oluyo ya birz taktik verirmisiniz şu gaza frene aynı anda basma falan
Ralli oyunlarının sim'i olan oyunun güncelliğini korumaması düşündürücü.Acaba diyorum yarışcı arkadaşlara oyunun dinamikleri zormu geliyor ? olabilir.