Bildirim
Rick and Morty (2013) | IMDB:9.2 (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yeni bölümde tek üzüldüğüm şey
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
The Simpsons,South Park gibi uzun soluklu bir dizi olacağını düşünüyorum.potansiyel var -
O değil de dizinin çok büyük bi kitlesi oluştu iyice.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonunda geldi be. her gün bir kerede olsa izlemeden edemiyorum harika olmuş. şimdi devamı için yazı bekle bekleyebilirsen
Yaza kadar yine wubba lubba dub dub modunda olucam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CartmanBra -- 4 Nisan 2017; 23:0:51 >
Watch every episode back-to-back including the Season Premiere here:
http://www.adultswim.com/videos/streams/rick-and-morty -
overrated -
Blok -
arka arkaya 3 bölüm izledim
animasyon dizisi olduğunu bilseydim daha önce izlemeye başlardım -
-
insanlar ikiye ayrilir . Rick and Morty hayatinin dizisi olanlar ve olmayanlar.
1 bölüm izletip yaza birakmak nedir komik mi -
Yeni keşfettiğim için kendime kızıyorum. Şu ana kadar 3 bölüm izledim ve baya hoşuma gitti. 3.sezon yazın geleceği için ağırdan almayı düşünüyorum. -
Dizi güzel, dizi muazzam. umarım uzun yıllar seyrederiz. -
İkinci bolum gelmedi mi simdi. Ben sakadir o falan diye umit ediyordum ama hakkaten yaza gelecek galiba sezonun devami
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 1 haftadır izleyemiyordum malum iş güç foruma bile gir çık yaparak konuları takip ediyordum cevabınız havada kalmış gibi olmuş kusura bakmayın.
Güncel takip edip en geç izleyen kişi benim herhalde Bölüm muazzam güzeldi dev yükseldim resmen çığlık atarcasına güldüm ve eğlendim. İlk önce şunu yapmak istiyorum
3.sezon 1.bölüm spoiler dikkat!
Son olarak da yazın izleyebilecek olmak üzdü...
-
Güzel başladı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bender B. Rodriquez
İkinci bolum gelmedi mi simdi. Ben sakadir o falan diye umit ediyordum ama hakkaten yaza gelecek galiba sezonun devami
Evet Haziran'da. -
Bu nedir ya tadımlık bir bölüm arkası yarın gibi -
Yeni başladım bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X