Şimdi Ara

Rick and Morty (2013) | IMDB:9.2 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
629
Cevap
24
Favori
28.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene Ağustos gibi başlamıştım. Dizi konu bakımından güzel, senaryo güzel, çizimler ve gerçekçilik güzel ama bunun yanında 9.2'lik bir puanı hakediyor mu tartışılır bana göre.

Genel yoruma gelirsek, vakit öldürmelik, yemek yerken izlemelik izlemelik diye başlamıştım ama pek öyle olmadı zamanlar böyle bir tutku mu desem bağımlılık mı desem bilemedim bir bağ oluştu.

Rickin geğiriği, espirileri, zekası insanda hayranlık bırakıyor, onun gibi olmak istiyor. Matarasından içtiği içki de kayda değer. İşte bir dede ile torunun ilişkisinin nirvasını anlatan bazen duygusal, bazen şaşırtan, iğrendiren, göndermelerin üstüne gönderme yapan bir o kadar da güzel bir dizi. Tavsiye edilir.

3.Sezon çıktığında Samsunda olacağım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 30 Haziran 2017; 18:38:9 >
  • Yeni başladım, birkaç gün içinde ilk sezon bitti. Çok akıyor, göndermeler, espriler muazzam. Resmen karakterlere bağlandım, onları ailem gibi görüyorum artık Rick muhteşem bir adam, kesinlikle hayran olunası bir tip. 4.duvarı yıkıp geçiyor neredeyse her bölümün sonunda. Her bölümde de kahkalar atarak gülüyorum. 9.2 değil 10'u hakediyor direk. Dünyanın, dünyayı bırakın; Evrenin en iyi dizisi muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Yeni başladım, birkaç gün içinde ilk sezon bitti. Çok akıyor, göndermeler, espriler muazzam. Resmen karakterlere bağlandım, onları ailem gibi görüyorum artık Rick muhteşem bir adam, kesinlikle hayran olunası bir tip. 4.duvarı yıkıp geçiyor neredeyse her bölümün sonunda. Her bölümde de kahkalar atarak gülüyorum. 9.2 değil 10'u hakediyor direk. Dünyanın, dünyayı bırakın; Evrenin en iyi dizisi muhtemelen.

Evrenin demeyelim dizide görüyoruz evrende baya güzel tv şovları var

• Fragman güzel
  • Yeni bölüm 30 haziranda çıktı, çeviri hala yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: tru****

quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Yeni bölüm 30 haziranda çıktı, çeviri hala yok

30 temmuz değil mi o ? Yeni bölüm ne ara çıktı.

Ula June ile July'i hep karıştırıyorum Sen deyince tekrar baktım, 30 temmuz yazıyormuş. Ben de neden hala çeviri yok diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.Sezonu da bitirdim. Çok zevkli ulan Galaktik hükümet ile olan teoriyi okudum. Bana mantıklı geldi. Bu sezon açıklayacaklar mı bu olayı? (3.Sezonun ilk bölümünü izlemedim)

• quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

2.Sezonu da bitirdim. Çok zevkli ulan Galaktik hükümet ile olan teoriyi okudum. Bana mantıklı geldi. Bu sezon açıklayacaklar mı bu olayı? (3.Sezonun ilk bölümünü izlemedim)

Ilk bolum sayilmaz aslinda o. Cikali epey oluyor zaten. Ana konuyla da alakasi yoktu diye hatirliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tru****

quote:

Yeni bölüm 30 haziranda çıktı, çeviri hala yok

30 temmuz değil mi o ? Yeni bölüm ne ara çıktı.

Ula June ile July'i hep karıştırıyorum Sen deyince tekrar baktım, 30 temmuz yazıyormuş. Ben de neden hala çeviri yok diyorum

• 2.sezonun tüm bölümleri 30 Temmuz'da mı yayınlanacak yoksa sadece 2.bölüm mü?
  • Wubba lubba dub dub!! Kaldı 4 gün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmen harika bir dizi,ilk bölümler size çok soğuk gelirken sonraları acayip sarıyor.Her bölüm özenle hazırlanmış ve birbirinden güzel.Evil Morty müziği ne kadar harikaydı ya hala dinliyorum ara sıra.
  • Merhaba arkadaşlar, 3. sezon 1. bölümün web dl sürümünün Türkçe altyazısı var mıdır acaba? Hem turkcealtyazi.org hem de planetdp.org bakıyorum ama sadece hdtv uyumlu Türkçe altyazı var.
  • Geliyor gönlümün efendisi. Yarın kopuyoruz
  • Son 15 saat
  • Bu kadar beklenti varsa kesin kötü başlar

• 3.sezon netflixe ne zaman gelecek bilen var mı ?

• Riley Reid twitter'dan Rick and Morty ile ilgili birşey paylaşmış. Atardım ama ban yemek istemiyorum. Merak eden twitter'dan baksın.
  • 3x2

güzel başladı, boşanmalarının etkilerini gördük galiba bıyıklı abiyi joel mchale seslendirmiş hemen tanıdım
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.