Şimdi Ara

Rick and Morty (2013) | IMDB:9.2 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
629
Cevap
24
Favori
28.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • solar opposites dizi de çok güzel.

2.bölümle birlikte güzelleşiyor. rick and morty'nin de ilk bölümünü sevmemiştim, 2.bölümle birlikte sevmeye başlamıştım.
  • 1x8'deyim. Gayet beğendim. Yer yer çok güzel espriler var. Biraz agresif bir mizahı var. Hatta yer yer biraz değil, çok agresif.

Zevkle izliyorum. Şuana kadar 8.5/10'u hak ediyor. İlerisini göreceğim.
  • 1x9

Ulan çok komik bi bölümdü be...

O değil de netflix'de cüzzi de olsa bi sansür var şuan. Sadece bu diziye mi özel yoksa komple mi böyle? Düzeltmenin bir yolu yok mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QLBatiatus

1x9

Ulan çok komik bi bölümdü be...

O değil de netflix'de cüzzi de olsa bi sansür var şuan. Sadece bu diziye mi özel yoksa komple mi böyle? Düzeltmenin bir yolu yok mu acaba?
    Sansüre değil dizinin kendisi öyle diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Sansüre değil dizinin kendisi öyle diye biliyorum

Alıntıları Göster
    E iyi o zaman. Sevindim.
  • Komik olmasına komikti fakat konuyu iyi işleyememişlerdi bu konudan efsane bir bölüm çıkabilirdi fakat ortalama üstü bir bölüm çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 30 Mayıs 2020; 16:46:9 >
  • Bütün bölümleri 1 hafta içinde izleyerek günümüze kadar geldim. Çok pişmanım. Keşke az az izleseydim resmen boşluğa düşüyor insan böyle bir yüklemeden sonra.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet 4.sezon da bitti. Belki de final yaptı bilmiyorum.

Sizi çok özleyeceğim Rick Sanchez ve ailesi
  • Bu sezon hepsi birbirinden bağımsız şölen gibiydi.
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Bu sezon 3 bölüm hariç sevemedim.Eskiden merakla beklerken şimdi olmasada olur moduna geçtim.Bende mi bir sıkıntı var acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuklacini

Bu sezon 3 bölüm hariç sevemedim.Eskiden merakla beklerken şimdi olmasada olur moduna geçtim.Bende mi bir sıkıntı var acaba ?
    Ben de aynı durumdayım. Bir de aşırı fazla ara verip beklentiye falan sokuyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnişli çıkışlı bir sezon oldu ama 2 tane efsane bölüm çıkarmayı da başardılar yine. Sezon finalindeki müziğe vuruldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoJack Horseman

İnişli çıkışlı bir sezon oldu ama 2 tane efsane bölüm çıkarmayı da başardılar yine. Sezon finalindeki müziğe vuruldum.
    Hocam bojack, breaking bad, mr robot sonrası kendimi çok boşlukta hisettim. Bir sürü boş izle geç dizi var. Söyle saglam bir şeyler önerir misin?

• lordofrock84 L kullanıcısına yanıt
    BoJack ile olan benzerlikleri ile dikkat çeken Mad Men'i önerebilirim. Onun dışında bunlar da çok iyidir.

Six Feet Under
    The Leftovers
    Sons of Anarchy
    Succession
    House of Cards (son sezon hariç)
    OZ
    The Crown
    Mindhunter
    Better Call Saul
    True Detective
    Fargo

• BoJack Horseman kullanıcısına yanıt
    Better Call Saul
    True Detective
    Fargo bunları izledim. Diğerlerinden hangisini öncelikle tavsiye edebilirsin hepsi arşivimde var.

• lordofrock84 L kullanıcısına yanıt
    Kısadan uzuna gitmek daha mantıklı olur gibi, en kısaları da Succession, Crown, Mindhunter, Leftovers. 1 numaraya hangisini yazarsın dersen de, Six Feet Under derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 2 Haziran 2020; 19:8:34 >
  • netflixe son 5 bölüm eklenmiş
  • Yıllar önce ilk bölümü çıktığı ilk hafta izleyip delirmiştim, harika harika diye dolaşıp duruyordum ortalıkta. Yılarca yeni sezon peşinde koştum. Ama sonra bir bakmışım ki yeni sezon gelmiş benim hiç umrumda olmamış. Eski sezonların tadı yok.
  • Adultswim'in kendi hesabi su videoyu paylasti 5 gun once.

Aga adamlar tum sezon yatip, yatip
    hayvan gibi bir cannon animated short yapmislar
    Uzulsem mi aglasam mi bilemedim. Gerci ne kadar izlediysem de izliyim hikayeyi kafamda oturtamadim bir turlu.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.