Şimdi Ara

Riddex Elektronik Sivrisinek Fare Haşere Kovucu Yorumları !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
2
Favori
114.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Sineklerin cinsiyeti yoktur" dediniz değil mi?

Benim bildiğim sadece dişi olanları sokuyor. Erkek olanları sokmuyor. Cinsiyeti olmayan şeyi nasıl kısırlaştıracaklar ayrıca...
  • öncelikle bu konuda cehalet etmeyelim. Gercek ulteasonik sistem ile bocekleri de kuşlarıda uzaklaştırırsınız. Bizim işhanına guvercin ve kargalar dadandı
    bizde netden bıldugumuz bir kartı yapıp denedik ve 4 senedir bizim binaya tek bir kuş konamıyor u bırak zıcacak kadar yaklaşamıyor bile. Denemek icin kafesde kuş getirip bina önünde saldık ve cam önlerine en sevdikleri yemlerden koyduk (kuşları ac bıraktık 2 gun) ama kuşlar kafesden cıkar cıkmaz yemegi bırakın azrail
    gormuş gibi binadan kactılar. Bu cihazı bilemem ama boceklerde kuşlarda ultrasonik yontemleler uzaklaştırılırlar onemli olan dogru frekansda bir cihazı yapmakdır.
    Bu arada o canlılar ÖLMEZ sadece alandan BIBER GAZI YİYEN CAPULCULAR gibi kacar taki o frekans kesilene kadar.

105 decibels de olan bu cihazlar filmdeki gibi heryeri etkilemez, her odaya ayrı konması gerekdir cunku ses dalgası duvarı gecemez.
    buradaki elektronij cihaz diyor ona internetde bakacagım

edemirci1, bizim kuşlarda kullandıgımız cihaz uzerinde ayarlar vardı ve kalorifer boceklerini kacırtmayaı başarmışdık ama o cihazı yapan arkadaş emekli olup
    gitti kontrol cizimde onda kaldı. Eger onu facebook da bulursam kartın cizimini bulur koyarım.

http://www.nachi.org/ultrasonic-pest-repellers.htm?loadbetadesign=0 (karıncalar bu tur cihazlardan etkilenmez diyor onun dışında temelde bircogu etkilenir)

http://www.aussiepestcontrol.com/a/ant_1.htm bu 3 cihazda 3 ayrı özellik varmış, ultrasonic elektrodalga ve iyonik ??????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 22 Ağustos 2014; 21:15:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

"Sineklerin cinsiyeti yoktur" dediniz değil mi?

Benim bildiğim sadece dişi olanları sokuyor. Erkek olanları sokmuyor. Cinsiyeti olmayan şeyi nasıl kısırlaştıracaklar ayrıca...

Dişi veya erkek olarak ayrılmazlar. Sinekler hem dişidir-hem erkek. Birisini kısırlaştırıp ortama saldığınızda diğer sinekten doğan sinekler kısır olacaktır. Bunu uzun süreçte düşününüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

öncelikle bu konuda cehalet etmeyelim. Gercek ulteasonik sistem ile bocekleri de kuşlarıda uzaklaştırırsınız. Bizim işhanına guvercin ve kargalar dadandı
    bizde netden bıldugumuz bir kartı yapıp denedik ve 4 senedir bizim binaya tek bir kuş konamıyor u bırak zıcacak kadar yaklaşamıyor bile. Denemek icin kafesde kuş getirip bina önünde saldık ve cam önlerine en sevdikleri yemlerden koyduk (kuşları ac bıraktık 2 gun) ama kuşlar kafesden cıkar cıkmaz yemegi bırakın azrail
    gormuş gibi binadan kactılar. Bu cihazı bilemem ama boceklerde kuşlarda ultrasonik yontemleler uzaklaştırılırlar onemli olan dogru frekansda bir cihazı yapmakdır.
    Bu arada o canlılar ÖLMEZ sadece alandan BIBER GAZI YİYEN CAPULCULAR gibi kacar taki o frekans kesilene kadar.

105 decibels de olan bu cihazlar filmdeki gibi heryeri etkilemez, her odaya ayrı konması gerekdir cunku ses dalgası duvarı gecemez.
    buradaki elektronij cihaz diyor ona internetde bakacagım

edemirci1, bizim kuşlarda kullandıgımız cihaz uzerinde ayarlar vardı ve kalorifer boceklerini kacırtmayaı başarmışdık ama o cihazı yapan arkadaş emekli olup
    gitti kontrol cizimde onda kaldı. Eger onu facebook da bulursam kartın cizimini bulur koyarım.

http://www.nachi.org/ultrasonic-pest-repellers.htm?loadbetadesign=0 (karıncalar bu tur cihazlardan etkilenmez diyor onun dışında temelde bircogu etkilenir)

http://www.aussiepestcontrol.com/a/ant_1.htm bu 3 cihazda 3 ayrı özellik varmış, ultrasonic elektrodalga ve iyonik ??????

Kuşların duyu sistemi var. Böceklerde duyu sistemi yok. Böceğe ses frekansı vermenin sağar birisine korna ötürmekten farkı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: hatfor

ridex yalan kardeşim bak videosu izle

http://www.youtube.com/watch?v=4SysoXp5sfM

Ben ömrü hayatımda parmağımı o derece yakına götürebildiğim bir sinek görmedim.. ridex yalandır veya değildir onu bilmem.. Ama böyle bir sinek hiç inandırıcı gelmedi.

Elini de hızlı yapıyor o kaçmıyor.. Sonra dokununca kaçıyor.. Nasıl sinek bu?

Bu arada fiyat soranlar olmuş.. 10 TL

http://www.bulabilirim.com/Tele_Alisveris_urunleri/Her_Derde_Deva_urunler/elektronik-fare-ve-hasere-kovucu-riddex-pulse.html

"Biride çıkıp demiyor ki böcekte, sivri sinekte, sinekte kulak yok. Bu canlılar sağırdır."

Bu arada bunu da bilmiyordum :) Gerçi Google da araştırma yaptım biraz gelişmiş duyu sistemleri var diyor.. Acaba hangisi doğru...

• Yahu bocekler duyamaz deyip kestirip atiyorsunuz da, hic mi google`a bakmiyorsunuz,

"Some insects, such as the Helicoverpa zeamoths, hawk moths and Hedylid butterflies, can hear ultrasound and take evasive action when they sense that they have been detected by bats."

insects can generally hear sound if they can produce it. Different insect species can have varying hearing, though most insects can hear only a narrow range of frequencies related to the frequency of the sounds they can produce. Mosquitoes have been found to hear up to 2 kHz., and some grasshoppers can hear up to 50 kHz.

http://en.wikipedia.org/wiki/Insect#Sound_production_and_hearing

Not: Bu aletin soyledigi isi yaptigini dusunmuyorum zira youtube`daki videolar bunu gosteriyor.

BOCEKLERIN sesi algilayamadigi bir ufurmedir. Bocegin kendisi ses cikariyorsa, genelde sesi algiliyormus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 5 Eylül 2014; 22:56:01 >

• merhaba arkadaşlar,
    bu işi hangi kimyasal ilaç ile yapabiliriz acaba?
    bayer marka ürünler var internette fakat hepsi benim ürünüm çok iyi diyor.
    yardımcı olursanız sevinirim.
    tşk.ler.
  • Anladım Tympanal organa ses frekansıyla (dalgalarıyla) kılların titreşirmesi veya Johnston organlarından bahsediyorsunuz fakat yarasa, köpek, yunus, gibi gelişmiş duyu organları değil onlar. Anatomik olarak bakabilirsiniz.
  • Adam içine akım kapasitörü koymuş :)
  • Riddex hakkında yorum yapanlar Riddexin kabına hiç bakmamışlar sanıyorum. Riddex satılırken böcek ve sinek kovucu diye satılıyor ama kabında veya kabındaki ifadelerde hiç sinek geçmiyor.

Sinek ve haşeratı etkilemiyor cihaz. sadece haşeratı engelliyor
    cihazı alalı 1 hafta oldu, evimiz bahçeli olduğundan böcekler geliyordu. Artık gelmiyorlar. Riddex haşerata(örümcek, karınca, hamam böceği vs) etkili yalnızca. GG de ve hepsiburada da sinek kovucu diye de satılıyor.
    http://www.hepsiburada.com/riddex-elektronik-fare-ve-hasere-kovucu-sinek-kovucu-p-HRKOHLER1006001
    linktede göreceğiniz üzere sinek kovucu yazmışlar ama ürün fotoğraflarında ve ifadelerinde kesinlikle sinek yok. Pest haşere demek zaten. Sinek ve sivrisinek pest yani haşerat değildir. Haşerat karıncalara, bitki yiyen böceklere vs denir.

Pazarlamacıların yalanları ile markaları kötülemeyelim lütfen.

• Apartman dairesindeyim ara bir kat, hamam böceği, kalorifer böceği, küçük örümcek herhafta rastlıyorum. Evi detan maxi ve böcekkıran ile geçiş noktalarını sık sık ilaçlıyorum. Tablet te koydum. oturma odasında sorunu çözdüm gibi ama, banyoda durumu çözemedim. havalandırma bacasında hafif aralık var ordan sık sık ilaçlama yapıyorum. Bugün duşakabin içinde kendinden geçmiş büyük bir hamamböceği ile karşılaştım ezerek öldürdüm.

Sanırım bunlar su gidiş yerinde nde çıkabiliyor. Kulağa kaçan, tespih böceği, gümüş böceği ile de karşılaşmıştım bir defa da. Sanırım ben ne kadar ilaçlama yapsam da, tablette kullansam diğer dairelerden geliyor.

Teknopest'in ekonomik olanından sipariş verdim; sanmıyorum ama bakalım belkide bu yolla eve girişlerini önlerim. Ultrasonic Systems + Manyetik Vibrasyon diyor. Sanırım riddex sadece elektronik.

birde iyonizerlileri var ama baya bi pahalılar.

• Yorumlarin %80 i bu ise yaramaz cihazlarin pazarlamacilari tarafindan kullanici deneyimiymis gibi yazilmis. Bu sifat koymak istemediklerime kanayim demeyin sakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disintegrators D kullanıcısına yanıt
    Ben Riddex 4 adet cihaz aldım hepsini de prize taktim denemek icin ama hepsinden farklı sesler cikti daha doğrusu bir tanesiden hic ses cikmadi, bir tanesi fazla gürültülü calisti gece onu takarsam masa üstü çalar saat gibi, digeri aynı tonda daha az sesli, bir diğeri ise bip bip şeklinde ama duyulabilir her odadan en sonuncusundan ise ses cikmadi sizlerde de bunlar oldu mu cihazlardan cikan sesleri duyabiliyor musunuz mesela nedir durum arkadaslar ???
  • Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    Direk önünde bulunulursa ara ara ufak tiz bir ses duyuluyor, ama rahatsız edecek seviyede değil.
    Hocam pek o sekilde ses gelmiyordu 3 adeti çöpe attim cunku birisinden gürültülü bir sürtünme sesi, diğerinden aynı sese benzer daha az şiddette, 3.cihazdan ise bip bip şeklinde ama evin bütün odalarindan duyulabiliyordu bu sesler yani gece uyumak icin zorlatacak cinsten sadece 1 adet kaldi oda ilk taktıgımda sesi duyuluyordu 1 gün sonra biraz azaldı Birde made in china ucuz plastik sürekli prizde durması tehlike yaratabilir kısa devre yapsa evde yangin bile çıkabilir bu ürünlerin 170 tl olanlari vardi onlardan alsam aynı sorunlari yasar mıyım işe yarayanı hangisidir acaba bu cihazlarin ama cikardigi ses beni rahatsiz etmesin direct böceklere yönelsin istiyorum.
  • Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    Bende türk malı teknopest olandan var, mutfak ve banyoda 1 yıldır sürekli takılı durumda. Olumsuz bir yönünü görmedim.

sonbahar ve yaza giriş öncesi Evi ilaçlamak şart(K-othrine vs ile)

Birde mümkün olabildiğince böceklerin giriş yerlerini kapatmak gerekiyor.
    Peki çıkardığı sesi uzaktan duyabiliyor musunuz rahatsiz ediyor mu birde işe yaradı mı gerçekten ? Bende hemen bakayım bu ürüne. Tşkler.
  • Mutfak ve banyoda olduğu için rahatsız etmiyor, yatak odası için birşey diyemem, orda kullanmadım.

Diğer yöntemlerle birarada kullanılırsa yararı olduğunu düşünüyorum. Tek başına başarılı olmasını beklemek doğru olmaz.
  • Ben de bir tane Riddex 7 liraya aldım. İşe yaramasa bile gece lambası olarak idare eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frux kullanıcısına yanıt
    sorun işe yaramamasi değil de bu ucuz plastik sürekli prizde takılı kalırsa tehlike arz eder mi kısa devre falan yaparsa yangın bile çıkabilir benimde 4 gündür prizde ama pek güvenemiyorum made in china olması kafamı kurcalıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.