hadi konuşsana aguney neden sinema konusunu unuttun
riddick her an yüzmeye hazır bir tip olarak başrolde üstün yeteneklerini sergiliyor.. adamın filmdeki gözlüklerini gördükçe güldüm, hani ortamı su basacakmış gibi yaşıyor
öneririm güzel film
ya doğrusu ben onu hiç beğenmedim,bilmiyorum belki sinemadandır yada ilk filmi seyretmediğim için bazı parçalar tam yerine oturmadı.ne bileyim ben pek beğenmedim.ama inanın hellboy daha güzeldi ona 2 kere gittim
ben onu dvd de izliodum...sonlara dogru takıldı..sonra üşendim bidaha sinemada izlemeye divx ini bulsam alıcam bi yerden...ewdeki 56 k ile cekmeye çalışsam filmin 3.cüsü cıkınca anca izlerim
bencede hellboy a git
Orta derecede bi fiLm bence pekde mukemmeL değiL..
Valla izlemesen de olur. Hellboy ise bence daha dandik bir film. E azından vin diesel var riddickte. 3. sınıf marvel filmi değil.
quote:
Orjinalden alıntı: firari5
bencede hellboy a git
fahrenheit 9 / 11 i kaçırmayın derim
Peki gösterime girdi mi ya da ne zaman girecek?
aaaa aguney burda mısın?Ne oldu gittin mi sinemaya?Rıddıck'e gitcem falan demiştin?
Saol pancu tavsiyelerinle Riddick'e gittim.Çok güzeldi valla
Begencegini söylemiştim!. Fahrenheit nası bi film biliyor musun?
Bildiğim kadarıyla Bush'u karalayan bir filmdi.Sen gösterimdemi bu film biliyomusun?
Onu bilmiyorum ama pazar günü arkadaşım aliyle migros'a sinemaya gitcez o zaman bakarım!Hatta o filme bile girebiliriz
Hani sen Armada'da izliyodun?
Ewet zaten armada da izliyorum ama ali dediğim arkadaşın maddi durumuna göre hareket etcem!Bi gün de arkadaşımız mutlu olsun!O yüzden migros'a gitcem! EEEEE onunda gönlü olsun
Çok düşünceliymişin.Madem sen ısmarla arkadaşına.Aslında Migros da ucuz sayılmaz