Şimdi Ara

Ride [PC ANA KONU] - TÜRKÇE (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
5.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • multiplayer modda kimseyi bulamam heralde pek kimse oynamıyormus oyunu doğrumudur hocam? siz multiplayerde kac dakikada quick match bulabiliyorusunuz?
  • Source kullanıcısına yanıt
    ayrıyetten cok fazla bug varmıs kullanıcıların yorumlarına göre oyundan atmalar flan olurmus doğrumudur hocam?
  • Ben yasamadim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt
    online oynayan oyuncu sayısı nasıl ?
  • En son iki ay önce oynadım o zamanlar fena değildi.

• RIDE: Digital Deluxe Edition ile normal sürüm arasındaki fark ne bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

RIDE: Digital Deluxe Edition ile normal sürüm arasındaki fark ne bilen varmı ?

Deluxe Edition'ın içerisinde Season Pass, Soundtrack, Yapım Aşaması ve Why We Ride filmi mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Deluxe Edition'ın içerisinde Season Pass, Soundtrack, Yapım Aşaması ve Why We Ride filmi mevcut.

Teşekkür ederim cevabın için. Hazır MotoGP 15 ve Ride indirime girmişken Ride Digital Deluxe Edition daha cazip o zaman. MotoGP™15 Special Edition ve normal sürümü hakkında bir görüşün varmı ?
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim cevabın için. Hazır MotoGP 15 ve Ride indirime girmişken Ride Digital Deluxe Edition daha cazip o zaman. MotoGP™15 Special Edition ve normal sürümü hakkında bir görüşün varmı ?

MotoGP'nin Special Edition'da da Season Pass var ama MotoGP için Season Pass'a gerek var mı orası sana kalmış.

• quote:

quote:

quote:

quote:

MotoGP'nin Special Edition'da da Season Pass var ama MotoGP için Season Pass'a gerek var mı orası sana kalmış.

Teşekkür ederim.

• Dünya sıralamasına baktım en başarılı Türk Hakan Yılmaz diye bir arkadaş. Şu an 256. sırada.
  • Batuhan özdilek yokmu sıralamada

• Var mı Arttıran ?
     Ride [PC ANA KONU] - TÜRKÇE
  • Motorlara hafiften ilgim olduğu bir dönemde steamde 14,75 olduğunu görünce alayım bakalım dedim. Keşke almadan önce demosunu indirip baksaydım. Tam bir hayal kırıklığı çıktı, grafikler ps3 grafiği hiçbir özelliği yok ama berbat çalışıyor. Saçma sapan gereksiz takılmalar var. Yapay zeka çizgisini hiç bozmadan arkadan gelip çarpıyor.

Oyunda sürüşü öğrenmek için tek başıma oynayabileceğim bir antreman modu da yok galiba. 2 saati doldurmadan 15 dakika daha şans verip iade edicem. İyi ki iade sistemi var yoksa param çöpe gitmişti ne rezil oyunlar yapıyolar ya
  • Bu oyunda Xbox gamepad takılı iken oyunda Xbox simgeleri gözükmüyor. Onun yerine klavye tuşları gözüküyor. Herkeste böyle mi? Eğer öyleyse para boşa gitti. Klavye ile oyun mu oynanır!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.