Helal olsun Rıdvan' a. Ama işte o zaman ki FB ile bu zaman ki arasında dağlar kadar fark var. DEspot yönetimler yok bir kere
takozun biri yesiç de diğer takozu bende hatırlayamadım
quote:
Orjinalden alıntı: AyBuBi
quote:
Orjinalden alıntı: Sercan_V
''Parayla pulla işim yok ben çalışıcam Fenerbahçe forması giyicem mezara da Fenerbahçeli olarak gidicem.'' işte bu laf yeter ya
seni doya doya izleyemedik ya ona yanarım :/
Tarbzonlu 2 futbolcu tafaında bikaç kez diz kapağından adrbe aldı, minüsküs oldu ona rağmen oynamaya çalışıt. Artık oynayamaz furbol hayatı bitti dediler. Gene de oynamaya çalıştı. Helal olsun Rıdvan'a. Rıdvanı sakatlayan o 2 ismini unuttuğum Trabzonlu takoza da burdan
Bende Rıdvanı sakatlıktan dolayı çok izleyemedim diye üzülürüm hep ,bana göre izlediğim en büyük yıldızdı
rıdvanı yeşiç sakatlamıstı
artı olarak yukarda bir arkadaş despot yönetım demiş o roportjda sanırım kadro dışı bırakılmıstı o yuzden öyle konusyodu.
quote:
Orjinalden alıntı: Sercan_V
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
quote:
Orjinalden alıntı: nobody8
rıdvan dilmen = canlı yayında küfür eden x şahsiyet
Evet, Rıdvan çok büyük bir terbiyesiz. Türkiye'de canlı yayında küfür eden tek kişi. İnsanlarımız kendi aralarında bile konuşurken küfür etmiyor ama bak sen Rıdvan'ın yaptığına.. Milyonların gözü önünde küfür ediyor.. İdam etmek lazım kanımca.
canlı yayında küfür eden tek kişi mi ben işte buna gülerim
sen etmiyo musun küfür yada söyle söyliyim hayatı boyunca küfür etmeyen insan var mıdır?
rıdvanın biz fenerbahçeliliğini efsane yıllarını konuşuyoruz szn dediklerinize bakın yazık çok yazık !!
Allah'ım sabır ver ya rabbim.. Ya güzel kardeşim benim mesajımı bir daha oku sen.
@ermanpac , arada sende gittin bak..
Sorma hocam ya. Sanırım espri yapmamam ve yazdığım mesajlarda bolcana smiley kullanmam gerekiyor.
Aksi taktirde yanlış anlaşılıyorum.
Rıdvan ile bir başka kişiyi karşılaştırılırsa;
Rıdvan Olayı: Canlı yayında değil, ara verildiğinde şansız şekilde olan bir olay.
Diğer Malum kişi: Yüzlerce kişi önünde, Otobüsün kapısından sarkarak, herkesi hırsızlıkla suçlamak, hakaret etmek.
Sonra çalındı sanılan telefonun, unutulduğunun anlaşılması.
Neyse bu konuyu fazla deşmeyelim.
Diyeceğim farklı aslında.
Serkan, Yozgatlı, Rüştü vs.... oyuncular FB nin verdiğini az bularak, 300-500 usd için FB camiasından ayrıldılar. Bilmiyorlar ki, önlerindeki uzun yıllar boyunca kendilerini Üst seviyede tutacak, Daima saygı ve sevgi, görecekleri, İş ve para anlamında devamlı ayrıcalıkları olacakları, bir yaşam ve camiayı bıraktılar.
İlerde çok pişman olacaklar.
İşte örnek: Rıdvan...............................
Selçuk..............................
Cem.................................
Ali Nail..............................
Oğuz...............Aykut................(A. Şen e rağmen)
vs.......................
Rıdvanın dediği gibi; "Eğer ben bugün Unutulmaz Rıdvan isem, bunu FB ye borçluyum, Oyuncu arkadaşlarım giydikleri formanın değerini bilsinler"
Uzun yıllar sonra, DH forumda yine karşılaşırsak, birbirimize soralım, Serkan, Rüştü, Yozgatlı nerelerde.
selamlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme