Şimdi Ara

Riekerink'e terbiyesizce soru (bence) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerizekalı GS taraftarının soruyu sordurana aptallık bulaştırması.

Adam çok mütavazi, şöyle efendi böyle bilmem ne diye diye kafa ütüleyip oyundan gram bahsetmeyen yazarların reyting yaptırdığı kanalın boş programının boş sorusu.

Eee adama sormazlar mı Riekernink in mütevazi bi yaşam sürmesinin hocalık becerisiyle ne alaksı var diye? Yok işte , ama sorsan Riekernink diyince ergen hemen "adam çok sempatik yeaaa" diyor, sonra da çemkiriyor.

Ayrıca garsonluk ayıp mı ki soru abes kaçsın, çocuklarınız öğretmen deseydi bu kadar tepki gelir miydi, alayınız ezmişsiniz garsonluk mesleğini küçümseyip sinirlenmişsiniz, hoca tepki vermedi. Hadi şimdi biad ettiğiniz saçma programa çemkirin biraz daha, yüzlerce sayfa daha uzatın konuyu.
  • dostum bak rikerink adamdır efendidir adam bunca zamandır türkiyede sadece taraftar tepkisini ceken bjknin golu ofsayttır lafını duydum bunun dısında adamın alcak gönüllü mütevazi olması kartal işareti yapması falan bu adam basarılı olsun veya olmasın türkiyeye böyle adamlar lazım ama bizim memlekette böyle adamlar ezik olarak görülüyor adamın mactan sonra bu soruyu sorması evet abes kacıyor sezgin denen adam bu soruyu sokaktaki adama soramaz kalkıyor mac sonunda alakasızca soruyor soru garsonlugu asagılamak amacı tasımıyor rikerinki asagılama amacı tasıyor.Bu arada rikerink beye bu durusunu kızlarınada öğrettiği için sonsuz saygı duydum düşün adamın iyi kötü kazandıgı para gayet güzel ama kızları hem okuyup hemde para kazanıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Bu Sezgin denen gavat bundan sonra ne GS'nin ne FB'nin ne de BJK'nin stadına alınmalı. Hatta direk Beyaz TV'den hiç birini almasınlar. Malum Beyaz TV'deki futbol(!) programındaki şaklabanların 3 büyük kulübe demediği, yöneticilerine laf atmadığı kalmamıştır. Hala bunları adam yerine koyup stadına sokan kulüp suçludur.

Arkası sağlam teknik direktörlere ya da yöneticilerden birine bu soruyu sorsan ya ileriki günlerde dövdürür ya da tehdit ettirirdi. Böyle kişilerden götleri korkar çekini soramaz hatta yalakalık yaparlar. Ama ne zaman efendi bir teknik direktör olsa ya da efendi bir yönetici olsa bok atmalar aşağılayıcı laflar, aşağılayıcı sorular...

Bunları gazetecilik,basın, basın özgürlüğü adı altına yapan soysuzlara kulüpler birlik olup karşı koymalıdır. Çünkü bu basın özgürlüğü değil şerefsizliktir.

yapılacak tek şey üç büyükler olarak beyaz tv gibi kanalların akreditasyon kartlarını yakacaksın. hiç bir toplantı, haber vs yapamayacak. yaptığı an açacaksın tazminat davasını. ondan sonra akıllanırlar.

• sistem hatası.

bir arkadaş bu postu şikayet ederse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6B037E8D -- 30 Ekim 2016; 16:42:38 >
  • Sırf genel müdürü Melih Gökçek'in oğlu diye programda havalarından geçilmiyor. Sürekli yağ çekme vb. Eskiden severek izlerken şimdi kendilerinden nefret ettiriyorlar. Devrim, Sezgin ve Övünç denen insanlar yüzünden bütün muhabirlerden nefret ettim.
    Bu soruyu sorsana hadi Türk bir hocaya? Terbiyesiz herifler. Devrim denen adam da kendini bir şey zannediyor. Oyuncular konuşmayacak zorla konuşturmaya çalışıyor. Ama ona en güzel dersi Tolga Ciğerci verdi. Zaten suratı düşmüştü iyi oldu ona.

• quote:

Orijinalden alıntı: boun1631

Sırf genel müdürü Melih Gökçek'in oğlu diye programda havalarından geçilmiyor. Sürekli yağ çekme vb. Eskiden severek izlerken şimdi kendilerinden nefret ettiriyorlar. Devrim, Sezgin ve Övünç denen insanlar yüzünden bütün muhabirlerden nefret ettim.
    Bu soruyu sorsana hadi Türk bir hocaya? Terbiyesiz herifler. Devrim denen adam da kendini bir şey zannediyor. Oyuncular konuşmayacak zorla konuşturmaya çalışıyor. Ama ona en güzel dersi Tolga Ciğerci verdi. Zaten suratı düşmüştü iyi oldu ona.

Melih Gökçek'in oğlu bi ara program sunuyordu ne ara genel müdür Oldu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    Memlekette her iş falancanın selamıyla halledildiği için çok kolay onlara genel müdür olmak.

• terbiyeli insan farkini belli etmis.
  • Bu densizler kendilerini ne sanıyorlar

Böyle saçma sapan soru mu sorulur..

Fatih Terim'e asıl sorulması gerekenleri soramazlar.
    Akılları sıra, Riekerink'i küçük düşürdüklerini sanarak, saçma sapan sorular soruyorlar.
  • Beyaz tv muhabiri ne olacak ne beklenir zaten.

• Fenerlisi,Besiktaslisi bir olup hocamizin arkasinda durmasi cok guzel bir olay bu gereksiz saklabanlarin programini izleyip prim vermeyin bunlara futboldan baska hersey konusuluyor zaten.

• Sıvacı Ertem ve kanalı işte ne bekliyordunuz ki ?
  • Lanet olsun böyle spor programlarına,spikerlere ve yorumculara futboldan başka her şey dönüyor.Size ne densiz herifler,hadsizler.
  • boun1631 kullanıcısına yanıt
    Kanal onların zaten

• İnsanları kategorize eden, aklınca aşağılamaya kalkanlara sinir oluyorum. Bunu bazı siyasetçiler ve köşe yazarları da yapıyor. Yuh olsun diyorum.
  • Bu da bizim ülkenin serseri serbest stili :) Arkadaş şaka bir yana, bunu soran adama direkt senin kızların ne iş yapıyor yada eşin ne iş yapıyor diye sorulmalı...O soruyorsa aynısı ona sorulmalı
  • ee kendi kızını danışmanı yapan bir cumhurbaşkanı yandaşı şaşırır tabi bu işe :)
  • senin karın ne iş yapıyor deseydi keşke öyle terbiyesize böyle cevap.
  • Sanane lan sanane milletin kızından. Tabi Turkiye'de baba parasi yiyen şımarık zuppelerden olsaydi sorulmazdi o soru

• quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Gerizekalı GS taraftarının soruyu sordurana aptallık bulaştırması.

Adam çok mütavazi, şöyle efendi böyle bilmem ne diye diye kafa ütüleyip oyundan gram bahsetmeyen yazarların reyting yaptırdığı kanalın boş programının boş sorusu.

Eee adama sormazlar mı Riekernink in mütevazi bi yaşam sürmesinin hocalık becerisiyle ne alaksı var diye? Yok işte , ama sorsan Riekernink diyince ergen hemen "adam çok sempatik yeaaa" diyor, sonra da çemkiriyor.

Ayrıca garsonluk ayıp mı ki soru abes kaçsın, çocuklarınız öğretmen deseydi bu kadar tepki gelir miydi, alayınız ezmişsiniz garsonluk mesleğini küçümseyip sinirlenmişsiniz, hoca tepki vermedi. Hadi şimdi biad ettiğiniz saçma programa çemkirin biraz daha, yüzlerce sayfa daha uzatın konuyu.

Ben şimdi sana açtığın konuda annen ne iş yapıyor kızın varsa ne iş yapıyor diye sorsam ne diyeceksin?

Mevzu kızın ne iş yaptığı değil, işinin kızıyla yada özel hayatıyla ilgili bi tarafı yokken böyle salakça soru sorulması anladın mı ? Diye sormak isterdim ama boşa çaba sarf etmiyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.