Şimdi Ara

Rift esnasında anlık donmalar ve görünmeyen itemlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sorunlardan epey çekiyorum özellikle yüksek tormentlerde inventory açıldığında kasılma olması çoğu zaman can sıkıcı oluyor. Sizde de olan bir durum mu, çözümü varmıdır ?

• Randeas R kullanıcısına yanıt
    Bende de var.Bountylerde olmuyor ama riftler çekilmez oluyor.
  • nemesis kullanacağım zaman sıkıcı oluyor inventory kasması.
  • Aynı sorun bendede var . Serverlerden kaynaklanıyor olabilir.
  • Aynı sorun bende de var belki bilgisayar ile alakalıdır ama sanmıyorum rift sırasında birine tp olsam ya da inventory açsam bikaç sn donuyor.
  • Bende de var, düşen sarı itemlerin düştüğünü görüyorum ama yerde gözükmüyor, bir süre sonra gözüküyor.
  • sadece sizde değil herkesin basında olan dert inşallah yeni yamayla düzelir riftteyken dua ediyorum arkadas listesinden biri online olmasın diye o zamanda donuyor alıştık mal gibi sandık başında beklemeye acıyoruz bekliyoruz gozuksun diye
  • silent59 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam... bende mac var. zaten oyun stabil degil ikide bir cokup duruyor. Boyle donmalarda mac versiyonunda var diye dusunuyordum. Windows versiyonunda da varsa rahatladim...:D

windowsta da varsa blizz bu konuya el atar...
  • Inventory yi açtığım da nemesis takmak için 1sn takılıyor.

Arkadaşlardan birisi online olduğunda ekrana mesaj geldiğinde kamil online diye yine kasıyor.

Birisi bir item linklediği zaman tıkladığımda yine Inventory yi açmşım gibi takılıyor.

Parti 4kişi iken dahada güzel kasıyor.

• Çok blue post okudum bununla ilgili düzelteceklerini söylediler sonraki patch le. Serverla aramızda ki iletişimden kaynaklanan problemmiş.
  • Bunlar bir tek bende oluyor sanıyordum. Çok mutlu oldum şuan
  • battlenetten gelen online offline olanları göstermeyi kapattım ben. çünkü arı kovanı gibi biri giriyor biri çıkııyor. Burada sorun oyunun yapısından kaynaklanıyor artık bir sonraki yamalarda filan düzeltirler . yoksa kesinlikle bilgisayarla alakalı değil. inventoryyi açarken de yapıyor kasılmalar.
    ayrıyetten clandan biri aynı anda üstü üste leg açarsa orada da kasma oluyordu. onu yarın gelecek olan 2.0.5 ile düzelteceklermiş.
  • uzun zamandır çözemediler şu sorunu ya gerçekten berbat ötesi.. sc playerlar icin pek sorun olmasada hc playerlar icin büyük problem.
  • ben online olanları göstermeyi de kapattım.
    yanlışlıkla mousu heal ya da source göstergesine ya da skillere götür o anda da donuyor anlık :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.