Şimdi Ara

Rift it Forward

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu communty'e katılmaya çalışıyorum ancak invite gerekiyor communtyde olan herhangi biride invite atabiliyor mu?Eğer öyleyse benide biri alabilir mi

• Yok sadece adminler atabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı ya hata veriyordu girmeye çalışırken şimdide pendingte kaldı requestim
  • direk invite atıyorlar..bana 10 sn geçmeden davet geldi..ama tabi paragon lvl filan bakıyolarsa bilmiyorum..çokta dikkat ettiklerini sanmıyoruım çünkü arada oyuna aldığım plvlı 200 olan adamlar bile var
  • başvurunu yaptıktan sonra community admin listesinden online bir admin yakalamaya çalış. pm yoluyla yarım yamalak bi ingilizce bile olsa invite community pls desen 10 saniyede invite ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spoody

başvurunu yaptıktan sonra community admin listesinden online bir admin yakalamaya çalış. pm yoluyla yarım yamalak bi ingilizce bile olsa invite community pls desen 10 saniyede invite ediyorlar.

Hocam yazdım ama geri dönüş olmadı. Birdaha deneyeyim.

edit: Şimdi baktımda reddetmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 2 Haziran 2014; 12:16:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew

quote:

başvurunu yaptıktan sonra community admin listesinden online bir admin yakalamaya çalış. pm yoluyla yarım yamalak bi ingilizce bile olsa invite community pls desen 10 saniyede invite ediyorlar.

daha önce kapı açmadan çıkma vs olduysa banlanmış olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew

quote:

daha önce kapı açmadan çıkma vs olduysa banlanmış olabilirsin.

Yok daha önce hiç girmedim rift it forward'a ama aldılar dün sıkıntı yok yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.