Bildirim
Rifter (Yeni Berlingo, Yeni Combo) Aksesuar ve DIY (2. sayfa)
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
-
bombanın pimini çekip elime bırakman gibi oldu sağol..)quote:
Orijinalden alıntı: Guest-73181344B
Teşekkür ederim. Resimleri kopyalayabilirm fakat açıklama kısmı olmadıktan sonra bir anlam ifade etmez diye düşünüyorum. Mesela sizin yer döşemesinin ne malzemesini, ne maliyetini ne olumlu olumsuz taraflarını biliyorum. Dolayısıyla sadece resimleri eklemek çok yardımcı olmayacaktır. Anacak diğer mezvularda video foto atarım
Gökhan abi ana konuda kendimi tanıtan biri mesaj göndersem iyi olacak
gerisi bende.. -
"hani sen hep ben yaptım dediğimde bende yaparım neki..."[/quote
Gökhan abi diğer başlıkta, ben bakımları kendim yapıyorum sen de yapabilirsin demişsin. Ben yok yapamam dedim Bu da beni sen yapıyorsan ben de yaparımcı olmaktan çıkarır.
Bu ara ben forumun başlığına DIY (Kendin yap ifadesi) eklerken senin çalışmalarını gördüm onlardan ilham aldım, bir de kamera montajı yapan bir abimiz tabi
İşçiliğe gösterilen emek taktire şayan, kumaşla kaplanması harika, çoğu fabrika ürettiği malzenin ses izolasyonuna bu kadar emek vermiyor.
-
Bugün kendi sorunumu çözdüm. Android auto ile ekrana bağlanamıyordum bir türlü. Bugün citroen servisine gittim. Denedik yine olmadı. Kabloyu değiştir dediler. Değiştirdim oldu. Artık bağlanıyorum. Navigasyon açıldı. Araç kablo seçiyormuş onu da öğrendik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam aracın kablo seçmesinden ziyade muhtemelen gerekli bant genişliğini, hızını desteklemiyor. Type C dönüştürücü ile orijinal micro usbli kabloyu test ediyorum çalışmıyor fakat 5.90 tlye aldğım ucuz type c çalışıyor. Type C dönüştürücüyü bant genişliği yüksek micro usb ile denedim o da çalıştı. -
deleted
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73181344B -- 2 Mart 2020; 21:1:31 > -
Araca yazılım yada chip taktıran oldu mu? Bende düşünüyorum.
Hocam konsolla ilgili bir gelişme var mı?quote:
Orijinalden alıntı: remarque
Merhaba. Adas özellikli Bi dikiz aynası aldım. Anytek t11. Ekran, kayıt özelliği çok iyi. Adas ise gereksiz geldi bana. Şerit takip göremedim. Öndeki araçla olan mesafeyi falan söylüyor ama çok gereksiz. Ben kaza maza olursa kayıt edelim diye aldım. Bu iş için mükemmel.
Şimdiki hedefim orta konsol. Servis te eski kasa partnerler için orta konsol sordum, çıkarıp denedik. Klipsler oturdu ama sallanıyor biraz. İki vida ile çözülür gibi. Servis 1300 dedi, 1000 olur son dedi. İnternet de 350 lira. Yakın zamanda alıp takarım yine kendim. -
Şimdilik yok. İnternet ten araştırıyorum. Benim araç 100 beygir, o yüzden çip tunning olayını araştıyorum şimdi. Gelişme olursa yazarım
Merakla bekliyorum hocam. -
Merhaba;
Rifter araca göre Kromsuz ve geçmesiz, ön ve arka komple cam rüzgarlığı tavsiyeniz varmıdır? Aradım bulamadım. Sadece ön var. Birde üst kısmında krom olan var.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X