Şimdi Ara

Rig N Roll(Çıktı) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.923
Cevap
3
Favori
245.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o zaman 8gb olanda fakedir büyük ihtimal.oyunun kendi forumunda çıktı diye yazmıyor çünkü.
  • Benim sistem kaldırmaz sanırsam railsimulator gibi 1 gb ram diyor 3 gb yeterli ram var yine donuyor ekran kartıda en son ati full=)
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

iki tane cektim birisi 1,5 GB diğeri 700 MB olan belki demodur flan diye indirdim onlar fake diğer 8 GB olanı ise indirmedim dostum

Hacı asıl 8 gb olanı indirecektin oyun 10 gb hdd istio çünkü diğerlerinin fake olduğu çok açık zaten oyunun demosunun çıkmayacağı söylenmişti.

Bi 8gblık olanı indir de paylaş bizimle ya da nerde varsa PM den at ben indiriyim. Bu riski de alıyorum yani
  • indiren oldumu yaw şu iso*yu
  • evet beyler iste resmi aciklama
    Oyun alanında oku. Batı medyada runun, Avrupalı tahliye oyun donanım 'n rulosunda bilgisi var, Rusya'da "Dal 'nobojshhiki 3ü. Amerika'nın fetihi" olarak bilinen. İkinci parça, üçüncü bütünüyle, sabırsızlıkla bekleyen oyuncularla öyle memnundur, bundan dolayı, ve bazıları hala, bekliyor. Bu dolgostroyun, bu yıl bırakıldığı mıdır? Tamamen mümkündür. Daha iyi bir simülatör sürücüsünün Avrupalı tahliyesi, taze veriye göre, 2008 Eylül'de tutulmak — ilk olarak.
    bude ingilizcesi
    Read on playground.ru In the western media has information on the European release games Rig'n Roll, in Russia known as "Dal'nobojshhiki 3. Conquest of America". The second part is so pleased with the players that third all waited eagerly for that matter, and some are still waiting. Is this dolgostroy are released this year? It is quite possible.The European release of a better simulator drivers, according to fresh data, to be held in September 2008 - first.
    buda kaynak
    http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fforums.games.1c.ru%2F%3Ftype%3Dtopics%26gid%3D31&hl=en&ie=UTF8&sl=ru&tl=en

• Bu ne bea Şu çevirme programlarını kullanmayın orijinal dilde yazın da anlayalım insanı kendi dilinden soğutuyo bu çeviriiler
  • rignroll genis resim arsivi buyrun bakin
    http://www.1cpublishing.eu/game/rig-n-roll/downloads
    hade geen iisiniz oyunun cikis tarihinide ogrendim
    Release date: October 2008
    ekim 2008
  • ohhoooo ekime daha çok war
  • kesin olarak ekimde çıkakacaksa canımız feda ama hiç sanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs

kesin olarak ekimde çıkakacaksa canımız feda ama hiç sanmıyorum

evet kesin ekimde cikcak forumd aokudum ruscam cok iidir
  • quote:

cashinsoft: yuro tırak similatör çıkar bu oyun çıkmaz daha yazdım buraya

bilmişim

uplayalım konuyu ta kaçınca sayfalara düşmüş

ekim de çıkıyosa iyi

artık ümidi kesmiştik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Næccm

cikmiycak oyunlaR:
    1.eurotruck similator
    2.ringrool
    3.gta4

1.ets çıktı
    2.
    3.gta4 kasım 18de

• quote:

Orjinalden alıntı: cashinsoft

quote:

Orjinalden alıntı: Næccm

cikmiycak oyunlaR:
    1.eurotruck similator
    2.ringrool
    3.gta4

1.ets çıktı
    2.
    3.gta4 kasım 18de

walla bu topici burda gorcegimi sanmiyordum
    cidden yazdikalrimin cogu cikti simdi isimiz rignrolla kaldi
    bende euro truckdan daha iyi olucak gibime geliyor nu yeni oyun

• ets den grafikleri daha kötü görünüyo

birkaç grafik dışında mesela yagmur efekti rignrollde çok iyi görünüyo ss lerde

herşey grafik değildir zaten

yapay zeka daha iyi olcak gibi rignrollde, daha gerçekci olcak gibime geliyo

Næccm senin çıkmıycak dedigin oyunlar çıkıyo demekki

buda demektirki rignroll çıkacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: cashinsoft

ets den grafikleri daha kötü görünüyo

birkaç grafik dışında mesela yagmur efekti rignrollde çok iyi görünüyo ss lerde

herşey grafik değildir zaten

yapay zeka daha iyi olcak gibi rignrollde, daha gerçekci olcak gibime geliyo

Næccm senin çıkmıycak dedigin oyunlar çıkıyo demekki

buda demektirki rignroll çıkacak

cok dogru tespit
    bence eylul gibi bu topicde cosar
    bu arada bence yeni counter strikede cikmiycak bence

• video süper

demekki grafikler gelişmiş yukardaki lafımı geri aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashinsoft -- 8 Ağustos 2008; 15:55:47 >
  • http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/73cef7b2d014c00a90d81e5503ba32358114db965012fc7e1d12e642faa90349651e73780223c13fbe6f6ba30d79b0a17f58c28006a2165616540

alttaki yorumlarda biri diyorki,burası rusya ve zaten burda oyunun önceki versiyonları 1 ve 2 var diyor. ama vidyo güzel gibi.

• quote:

Orjinalden alıntı: denizza

http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/73cef7b2d014c00a90d81e5503ba32358114db965012fc7e1d12e642faa90349651e73780223c13fbe6f6ba30d79b0a17f58c28006a2165616540

alttaki yorumlarda biri diyorki,burası rusya ve zaten burda oyunun önceki versiyonları 1 ve 2 var diyor. ama vidyo güzel gibi.

evet 1 ve 2 surumleri var oyunun asil adini ustte bi postumda yazdim
    bu rign roll oyunun 3 surumu
    ruslar ince eliyip SIK dokuolar herald eoyunu o yuzdne bole uzun surdu heralde

• 4 sene önce duyurulmuş. grafikleri eskidiği için yeniden düzenlemişler falan filan

ekimden önce çıksa keşke. yurtta bilg. olmayacak
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.