Şimdi Ara

Rıhtım Mu Online Exp: 9999 Drop : 80 Server ONLİNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Bilgiler:::..
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    Server Adı : Rıhtım Mu Online
    Versiyon : Season4 Episode2 1.05x & 1.06A
    Server Kapasitesi : 200
    Dedicated : Evet
    Up Time : 7/24
    Website :rihtimmuonline.sytes.net
    Forum : rihtim-forumlari.netii.net
    Üyelik Alımı :rihtimmuonline.sytes.net/web
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Özellikler:::..
    Exp: 9999
    Drop : 50
    BB : Off
    Reset Level : 600
    Max Level : 600
    Reset Ücreti : 50.000.000
    Grand Reset : 1000Reset
    Event : Btün Eventler CAlişmakta.
    Reset Stili : Reset Point
    Max Stats : 65535
    DUEL SYSTEM: DueL Arena AKTIF..
    ...:::LVL Başı Point:::..
    Dark Knight : 5
    Dark Wizard : 5
    Fairy Elf : 5
    Magic Gladiator : 7
    Dark Lord : 7
    Summoner : 5
    ...:::Jewel Başarı Oranı:::..
    Bless : %100
    Soul : %100
    Soul + luck : %100
    Life : %100
    ...:::Chaos Machine:::..
    +10 : || + luck : %100
    +11 : || + luck : %100
    +12 : || + luck : %100
    +13 : || + luck : %100
    ...:::Event:::..
    Blood Castle : Acik
    Devil Square : Acik
    Illusion Temple : ACik
    Chaos Castle : ACik
    Castle Siege : (Acilicak)
    Nightmare Event : Acik
    Cry Wolf Event : Acik
    Happy Hour : ACik
    SkyEvent : Acik
    MostMErchant : Acik
    Raklion Boss :Acik
    ...:::Admin & GM:::.. ---------------------------------------------------------------------------------------
    Admin :RihtimMPO
    Game Master :Alınacaktır 4 Kişi
    Dosyalar:PACHT : filefront.com/15433123/minipatch.rar Client Suanlık Yok Elinde Season 4 Episode 2 Client olanlar mini patch icine atıp girebilirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234blade1234 -- 28 Ocak 2010; 14:47:05 >

• HAYIRLI OLSUN...

BNDE Bİ CLİENT WAR ONA PACTH ATTIM CHARA TIKLIYOM JOİN DİOM OYUNDAN ATIYO. SORUN BNM CLİENTTEMİ? YOKSA SERVERDANMI KAYNAKLANIYO?
  • hayırlı olsun
  • hayırlı olsun arkadaşım . . Server qüzeL 7/24 kesintisiz ,)
  • tşk .. ler herkezi bekliorus.. ByCeLLaT sorun clientten kaynaklıdır server sorunsuz sekilde calısıyor... tavsiyem clienti silip tkrr yükle.. !
  • Hayırlı ve inşaLLah (uzun ömürlü) olur. Niye paranteze aldım çünkü burada konusu acılan her server en fazla 1 hafta kalıyor inşaLLah onLara benzemez bu arada client upload etsen iyi olur herkeste client olmayabilir neyse başarıLar..

Edit: Yazım Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SeCuRiTy_ -- 29 Ocak 2010; 9:27:19 >
  • hayırlı olsun kardes
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MU ACMAYİ BİLENLER LÜTFEN MSN ADRESİMİ KAYDETE BİLİRLERMİ crazy-_-1996-_-@hotmail.com
  • hayırlı olsun başarılar
  • Teşekkürler.. Herkeze.! Bekleris. Sw Mize.
  • Hayırlısı olsun .
  • saol
  • ya üyelik alamıyorum bi ilgilenırsen sevınırım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.