zaten o şarkı ile sonuncu olmak bile başarı sayılır
bu iyiydi
polonya'nın lay lay lay şarkısı yarı finalde elendi bakalım bizim ley ley ley nolacak?
rimirimileylilyeeyyy.. teyteytey. obaaa...
valla rimi rimi rey yalan olur!aman Pet'r Oil bile daha güzeldir bundan
yarın akşam galiba final K A Ç I R M A Y I N
Yarin mi rezil olucaz simdi
yunanistana lutfen oy vermeyin oy verecekseniz bosna arnavutluk romanya ingiltere gibi ulkelere verirseniz
yunanistanin birinci olmasinda katkiniz olmaz insallah birinci olamazlar
aksam yarı fınalı tam ızlemedım elendılermı elenmedıler mı bılmıyorum ama eger elenmedılerse sarısın bır bayan ve erkek duet sarkı soyluyordu ulkeyı tam hatırlamıyorum altıncı sırada cıktılar o parcada derece alır gıbı...eger dun elenmedıyse tabııı...
eurovision da kendi dilimizde başarı elde edemeyiz ama hala inatla türkçe şarkı götürdüler ya. ne güzel 2 sene ingilizce şarkıyla 1. ve 4. olduk devam etmemiz gerekirdi. bu lübülüm ley le ancak sondan birinci oluruz...
şaşırdım o şarkıya göre iyi derece yapmış doğrusu beklemiyodum
isviçreye oy atacağım :)
bizi rezil ettiler. müzikten anlamayanlar bile şarkının müziğin şarkıcının, kısacası hiç bir şeye hitap etmeyen birlikteliğin bizi rezil edeceğini söylediler ama kim dinledi ki. o kafasız yetkililere bizden debu kadar mı rezil etmeyi sever bir miilet kendisini. bu kafayla bizi almasınlar AB ye zaten. biz oraları da batırırız bu düşüncesizler yüzünden. ben bile daha iyi temsil ederdim ülkemi. çok kızgınım.kim karar veriyor bizim adımıza kardeşim biz bu kadar zevksiz bir milletmiyiz şimdi
o şarkı birinci olsun bede neyim abi onunyerine sertabın here l am ini koysalarya
Yunanistan büyük ihtimal birinci olacak hakediyorlar, bizim gibi uyduruktan şarkıalrı yok
rimi rimi leyi trt genel müdürü bile kazananı açıklarken şu şekilde''KAZANAN ŞARKI LEYLİM LEY'' ve bu şarkıyla eurovissiona katılıyoruz bence bizi bu şarkıyla kabulettiklerine sevinirimtrt sözümsize iki senedir harbi şanatçılarla katılırken niye bu rimi rimi kimi getirdiniz
TÜRK HALKIYLA ZITLAŞAN TRTYE
Ben şahsen o şarkıyla Türkiyenin birinci olmasını istemem + Bin tane oyum olsa birini vermem , hakeden kazansın kardeşim
bence de hak eden kazansın
ÇIKMADIK CANDAN ÜMİT KESİLMEZ
bence yunanistan şarkısı tek eger o kazanmassa bence kesin şike vardır... Biz ise anca son 3 zorlarız..