Şimdi Ara

ring of baium or earing of zaken? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ring Of Baium:A.speed,C.Speed,Acuary Verio Bide Criticl Verio

Eirng Of Zaken:Vampiric Rage,Deger Vuruslarinin Tutmasina YArio
  • Zaken yakin mesafe savascilari icin daha ii olabilir ama dagercilarda critical damage öemli oldugundan bauim daha ii

mageysen bauim almasanda olur bence ama okcu yada dagerciysen alma sansin varsa kacirma

cogu kisi okcu yada dagerci oynadigindan bauimin piyasasi pahali
    (boslari kesme zorluguna gore ise bauim boss undan cok damage yersin ama zaken boss u da ptdeki adamlari oteye beriye isinlar tekrar bi araya gel gelebilirsen)

Mageysen Valakas( serverda m critical düsürülmüsse valakas pek ii olmaz >>skill dönme hızını düşürüyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **UrukHai** -- 2 Aralık 2008; 15:10:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc-Mesut

peki nasııl girdiniz odasına ? ondanda biraz bahsetsene goreviiinden falan

ben tam olarak bilmiyorum ama 4 tane item istiyor bu itemlerde 4 tane boss gücündeki moblardan düsüyor galiba (shadow of halisha ... vb )
  • sen bi ressimleri gostersene bu bosların ben hepsinin ottururum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    biraz daha anlatsana yaptıysan bu gorevi!?
  • Şu bossları nasıl bulcaz ya Gidimde tek başıma sıralayayim hepsini!
  • ben görevin gidisatina göre bi tahmin yaptim bossu oldurmedim ama

bu bosun şekli at gibi insan vucutlu elinde l2 Goldda ünlü olan halisha bow war ama boss lar 4 tane olmasi lazim bide odaya ptsiz bide doomcryer ptde olmadan girilmiyo gibi biseyler duymustum zaten imp in en dibine in ordaki odalarin onundeki crystale tikla sana gerekeni soluyo;

gorevide en dipteki bitane hayalet sekilli soluk odanin tam ortasindaki adamdan aliyon

ismini bilmiyom dagercina gir ayak skilini ac kos bak bakalim ne diyo :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: **UrukHai**

ben görevin gidisatina göre bi tahmin yaptim bossu oldurmedim ama

bu bosun şekli at gibi insan vucutlu elinde l2 Goldda ünlü olan halisha bow war ama boss lar 4 tane olmasi lazim bide odaya ptsiz bide doomcryer ptde olmadan girilmiyo gibi biseyler duymustum zaten imp in en dibine in ordaki odalarin onundeki crystale tikla sana gerekeni soluyo;

gorevide en dipteki bitane hayalet sekilli soluk odanin tam ortasindaki adamdan aliyon

ismini bilmiyom dagercina gir ayak skilini ac kos bak bakalim ne diyo :D

Ohooo kim uğraşcak o zaman. Nostalji olsun die kescekdim. Okadarda uğraşamam.Baium,Antharas gibi yakın olsa neyse şimdi gitcem almıcak falan. Neyse sağol kanka. Ve l2gold'dan bahsetmişsin bende orda oynamıştım.Adın neydi??

• adim orada VICTORY4'tü ama biz L2Gold un ilk zamanlarinda oynadik.clan ViciousLegends. Yenicheri die arkadas vardi tanirsin belki onun claniyle alianstik

bu arada frtrenza ( ismi yannis yazdim kesin) bosunun yüzügü sadece resistans veriyo olimpiat icin bire bir skill dönme hizini düsürüyor yani pek kullanilacak bisey deil bosuna kesmeyin
  • yaw oynadııgım server kimsede yok o neckle
    ben sadece bende olsun isterim!!!!!!!!!!!!!1
    ben elite dede yapmıstım oyle bise necromanger imde sorcerar ın topunu almıstım !!!!!!!!!!
    frintezza 4-5titanla halledebilecegimiz bi bos die dusunuyorum eger antaras gibi terror felan debuff atıosa o zaman iş kotu!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

yaw oynadııgım server kimsede yok o neckle
    ben sadece bende olsun isterim!!!!!!!!!!!!!1
    ben elite dede yapmıstım oyle bise necromanger imde sorcerar ın topunu almıstım !!!!!!!!!!
    frintezza 4-5titanla halledebilecegimiz bi bos die dusunuyorum eger antaras gibi terror felan debuff atıosa o zaman iş kotu!!!!!!!!!!!!!!

Oha ne 4-5 titani yha bi titan bi bishop kesersin ama O kdr as kisiylede iceri almio seni yani baya kisi gidecen sonra dierlerine yol verecen

• neyse kesme konusunu bi yana bırakalımda bu debuff felan atıomu bilgisi olan varmı acaba!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

neyse kesme konusunu bi yana bırakalımda bu debuff felan atıomu bilgisi olan varmı acaba!!!!!!!!!!!!!!

Yaw Hic Skil Atmio Sadece Yanindaki Scret Of Van Halisia Die Bir Mob VAr Hp si Dier Sıardan Mobalrdan bilee Daha Az Ama A.speed Di Fasla Bide Mob Vurdukca Hp si Doluyo O Yuseden Seninde A.speedin Fasla Olmali Bide O Nackle Bi Seye Yaramio Bos Bos Gitme Bence.!Fritenzza Sadece Piyano Calio Ama Cıldırınca Scret Of VAn Halisia Da Deli Oluyo Ona gore demedi Demeyn

• oralarını biliom ben biz dayanıırız vede ben o bosu kesmeden bırakmicam oynadıgım serveri jubilemi o bosla yapcam sonra itemleri satısa cıkaracam ^^
    ama o bossla ugrascam elbet onunda ifadesini alırım(İskender Büyük'ten alıntı) :)
  • quote:

oralarını biliom ben biz dayanıırız vede ben o bosu kesmeden bırakmicam oynadıgım serveri jubilemi o bosla yapcam sonra itemleri satısa cıkaracam ^^
    ama o bossla ugrascam elbet onunda ifadesini alırım(İskender Büyük'ten alıntı) :)

Baska bi server Oyna Orda İsinlanma Var Oraya Git Kes

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.