relog yapmadigin sure ce itemlar dupe bile olsa kararmazlar
3 kisi letter larinda 9 ar tanes saklasa dupe felankor 1 seferde tak diye +3 basabilir
oha
quote:
Orjinalden alıntı: BLooDy_KiLL
Adam Serverdeki Tüm ROF ları Toplamış Basmak İçin Server__CYPHER Heaven Clanındaki Herkez almak istiyo ama Adam Satmıyo... !!!
Kim Söyledi ßunu Sana ? Şahsen Ben Ve Cevremdekiler Almak İstemiyorruz....
quote:
Orjinalden alıntı: cefurkan yaw bariz dupe iste hala dusunuyonuz :d relog yapmadigin sure ce itemlar dupe bile olsa kararmazlar 3 kisi letter larinda 9 ar tanes saklasa dupe felankor 1 seferde tak diye +3 basabilir
Yada zamanında yapılan bifrost taşları dupesi ile legal olarak basmıştır.
(bu dupeden dolayı artık bifrost taşları tek kutuya (bus gibi) çoklu olarak alınamıyor)
%10000...... dupe
Oha DExbonus 20 healt bonusda 20
ora kesin dupermusdur ( beramusun ünlü adı )
SERVER BERAMUS LaFamiglia ve Just::3RinriBrooks tan adamlar var bunlar beramus clanlarıı
quote:
Orjinalden alıntı: [EMRE]
bizde +0 ı yok.adamlar +3 yapmış.
ayrıca +3 için 9 tane lazım
+0 Değil daha hiç oyunda görmedim sadece resimlerden
quote:
Orjinalden alıntı: cefurkan
yaw bariz dupe iste hala dusunuyonuz :d
relog yapmadigin sure ce itemlar dupe bile olsa kararmazlar
3 kisi letter larinda 9 ar tanes saklasa dupe felankor 1 seferde tak diye +3 basabilir
bilende yazmış bilmeyende,beramusta bu item ve bunun gibi onlarcası var herkesde bunu biliyor,kunt un klanı günde kaç sefer çıkıyosa o kadar felankor kesiyor bunuda beramusta bilmeyen yok vede aragorn44 de item (80 warrior kendisi) inanılmayacak bişi yok 3 felankordan birinde mutlaka rof düşüyor ve bu adamlar günde kaç tane felankor ışılon cıkıyosa kesiyolar,bu item bana 1 ay önce gösterildi ha dupe varmı yokmu olayına gelirseniz evet var ve çatır çatır yapılıyor..
Arkdaslar diez de oyuyordum beramusa geçtim diez de full cihitin set var +7 120m de para beramusla diez arası takas edebilicek varmı (chitinler Rogue)
Arkadaslar dedigimiz Server Cypher Dedigimiz clan Heaven adamlar tek basına koxp çıkartıyolar dupe unde kesin bi yolunu bulmuslardır adam hayırlısı ile basmıs helal olsun ama su dupe deil hepsini toparlamıs diyen arkadas biraz uçmuş daha kaç kişi felankor kesmeye yeltendi?
adam pazara koymus düpe olmasa hemen cekerlerdi
quote:
Orjinalden alıntı: MissSlaught3r
Arkadaslar dedigimiz Server Cypher Dedigimiz clan Heaven adamlar tek basına koxp çıkartıyolar dupe unde kesin bi yolunu bulmuslardır adam hayırlısı ile basmıs helal olsun ama su dupe deil hepsini toparlamıs diyen arkadas biraz uçmuş daha kaç kişi felankor kesmeye yeltendi?
orası beramus,bilmiyosun atıyosun yavaş gel beramusda hergün bir sürü felankor kesiliyo o adamda ilk sen warrior legal illegal bilmem ama legal olma ihtimalide var kuntun klanında felankoru olmayan yok zaten..
server beramus aragon44 eskiden orc du kuntun clanındaydı ama şimdi human oldu server beramus saygılar bide oha iteme bag
düpe fln ama cok saglam item bunu takan adam cznin ....... yapar
hela olsun vallaha :D
quote:
Orjinalden alıntı: zeusewx
adam pazara koymus düpe olmasa hemen cekerlerdi
en iyi şekilde açıklama bu dur işte adam enayimi niye oraya koysun dupe olduğu besbelli
haha hemen cekerlerdide ne demek söle bisi var adam pazara koydugu zaman letterdan o itemi kendine yolluo o zaman kimse cekemio 1 coinden bile satsa kimse cekemez
quote:
Orjinalden alıntı: HellLord_gs
quote:
Orjinalden alıntı: Shape0fMyFeaR
quote:
Orjinalden alıntı: BLooDy_KiLL
Adam Serverdeki Tüm ROF ları Toplamış Basmak İçin Server__CYPHER Heaven Clanındaki Herkez almak istiyo ama Adam Satmıyo... !!!