Şimdi Ara

Riot 25M HC Guild - (H) Twisting Nether (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
4.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 2moon

oyunu açtım girdim guild alımı pm atıyor biri adama yazdım yazdım güne lanet olsun eskiden ne adamlar vardı. şimdi adam biz 90 alıyoz diyo sanki oyunu açtımla bir hero 90 oluyor şaka gibi ne adamlarla bu oyunu oynadık kimler kalmış biz eskiden adamların görevlerini kovalardık be neler yapardık sabahlara kadar kimleri kastık adam ettikte bi oyuna geri geldik denk gelen adama bak şaka gibi yazık

riot guildine yazıyom cata paket açık panda paketim kargoda geliyor 85lv dk herom var ilgilenen olursa guildinize girecem

Isin acikcasi su asamada aradigimiz adamlar hali hazirda 90 olmus, item leveli belirli bir seviyeye gelmis adamlar.
    Oncelikli olarak hc progresimiz icin dps ariyoruz. Bir ikinci grubumuzu da kurduk. Uzun donemli hedefimiz bu grubu da en kisa zamanda toparlayip hc ye baslatarak akabine iki hc kesmis grubu birlestirip WoD icin mythic kadrosunu olusturmak. Su durumda haftada 5 gun raid yaptigimiz icin maalesef flexilerimiz aksadi. Yani en azindan normal seviye raid yapamayan oyuncuya cok fazla sey vaad edemiyoruz. Ha ben sosyal olurum hizlica da toparlarim o seviyeye diyorsan yine de gorusulebilir. Ancak su an icin yeterince Dk miz var, hatta yeterince melee classimiz oldugundan range class recruit etmek istiyoruz. Tskler ilgilendigin icin, yine de gorusmek istersen, battletag laiyaaa#2606

• Stormscale'de 551 Prot Warrior oynuyorum. Mevcut tecrübem 13/14 fakat Garrosh fight'ı için de oldukça tecrübeliyim. Mevcut guildimdeki dps sorunu nedeniyle henüz Garrosh'u kesemedik. Gear'ım henüz heroic seviyesinde olmadığı için herhangi bir heroic tecrübem yok.

Bu expansion'ın bitmesine en kötü 6-7 ay olduğundan dolayı halen progress yapmak için yeterli vakit olduğunu ve buna vakit ayırmaya değer olduğunu düşünüyorum. Amacım WoD gelmeden heroic SoO'da olabildiğince çok progress yapabilmek. Eğer 2. takımınız için sürekliliği olan, tecrübeli, raidlere her açıdan hazırlıklı gelen ve haftada 3-4 gün raid yapabilecek bir tank arıyorsanız cevabınızı bekliyorum.

Not : Eğer 2. takımınızın şuan için hiçbir şekilde tanka ihtiyacı yoksa cevaplamanıza gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enzifer

Stormscale'de 551 Prot Warrior oynuyorum. Mevcut tecrübem 13/14 fakat Garrosh fight'ı için de oldukça tecrübeliyim. Mevcut guildimdeki dps sorunu nedeniyle henüz Garrosh'u kesemedik. Gear'ım henüz heroic seviyesinde olmadığı için herhangi bir heroic tecrübem yok.

Bu expansion'ın bitmesine en kötü 6-7 ay olduğundan dolayı halen progress yapmak için yeterli vakit olduğunu ve buna vakit ayırmaya değer olduğunu düşünüyorum. Amacım WoD gelmeden heroic SoO'da olabildiğince çok progress yapabilmek. Eğer 2. takımınız için sürekliliği olan, tecrübeli, raidlere her açıdan hazırlıklı gelen ve haftada 3-4 gün raid yapabilecek bir tank arıyorsanız cevabınızı bekliyorum.

Not : Eğer 2. takımınızın şuan için hiçbir şekilde tanka ihtiyacı yoksa cevaplamanıza gerek yok.

Ikinci gruptaki pek cok arkadasin bu content icerisinde heroic tecrubesi yok. birlikte yaparak ogrenecegiz :) tankimizin biri sabit, digeri gm imizin alt chari. bu grup icin guvenilir bir tankimiz olmadigindan alt chari ile geliyor.

chariniz beklentilerimizi karsilayacak duzeyde gorunuyor, elbette ki degerlendiririz. ama realm transferi yapmaniz gerekecek degil mi?

Arzu ederseniz detayli bilgi icin Mahfel ile gorusebilirsiniz (Mahfel#2130) ya da benim battle tagim laiyaaa#2606
    Olur da ben bir level yeni char acar irtibata gecerim deniyorsa in game Mahfel, Tellibaba, ya da Larienne.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: laiyaaa

quote:

Orijinalden alıntı: Enzifer

Stormscale'de 551 Prot Warrior oynuyorum. Mevcut tecrübem 13/14 fakat Garrosh fight'ı için de oldukça tecrübeliyim. Mevcut guildimdeki dps sorunu nedeniyle henüz Garrosh'u kesemedik. Gear'ım henüz heroic seviyesinde olmadığı için herhangi bir heroic tecrübem yok.

Ikinci gruptaki pek cok arkadasin bu content icerisinde heroic tecrubesi yok. birlikte yaparak ogrenecegiz :) tankimizin biri sabit, digeri gm imizin alt chari. bu grup icin guvenilir bir tankimiz olmadigindan alt chari ile geliyor.

chariniz beklentilerimizi karsilayacak duzeyde gorunuyor, elbette ki degerlendiririz. ama realm transferi yapmaniz gerekecek degil mi?

in game olarak tellibaba, veya mahfel ulasabilirsiniz. raid var bu aksam online olur ikiside. olmadi laiyaaa#2606 ama su aralar beni denk getirmek biraz zor olabilir. :)

Hocam cevap için teşekkürler. Akşam sizi ve diğer arkadaşları eklerim oyun içinden tekrar konuşabiliriz. Eğer anlaşırsak migrate yapabilirim sorun olmaz. Benim tek şanssızlığım her expansion'da olduğu gibi MoP'ta da expansion ortasında geldim oyuna. Aralık başında 2 senelik aradan sonra geri döndüm, 2 ayda da ancak bu seviyeye getirebildim. SoO başından beri oynuyor olsam şuan 570+ ilvl ve güzel bir heroic progress'e sahip olurdum diye düşünüyorum, kendime güveniyorum yani bu konuda. Görüşmek üzere.

• Enzifer kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunculukta sikinti yoksa, (ki onda da gelisime acik, mumkun oldugunca kombata odakli, hatasini telafiye calisan oyunculara her daim kapimiz acik) geari cok da fazla dert etmiyoruz. 28 ocakda 561 olarak recruit ettigimiz rogue umuz su an 566 ilvl a ulasmis durumda. Katilim gosterecegi raidi kaldirabilecek bir geari olsun yeterli.
    Goruselim hocam :)
  • Bizim guildin dışarıdan bu kadar sevildiğini bilmiyordum ciddi anlamda çok mutlu oldum şu an :) Tellibaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: laiyaaa

Hocam oyunculukta sikinti yoksa, (ki onda da gelisime acik, mumkun oldugunca kombata odakli, hatasini telafiye calisan oyunculara her daim kapimiz acik) geari cok da fazla dert etmiyoruz. 28 ocakda 561 olarak recruit ettigimiz rogue umuz su an 566 ilvl a ulasmis durumda. Katilim gosterecegi raidi kaldirabilecek bir geari olsun yeterli.
    Goruselim hocam :)

Bu Rogue 3-4 haftada alacagini alip dun aksam raid ortasinda hem raidden hem de guild den cikti. Yeni geldi demeyip iyi niyetle item verdik sonra bizi begenmedi kendileri neyse dostlar saolsun.
  • Maini rog olanlara nedense hic guvenemedim bu oyunda. Nedense bu tip seyleri yapip, sahit olduklarimin cogunlugu rogdu :) ruhlarina uyan classimi oynuyorlar anlamadim. Tabi bu sadece benim sahit olduklarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamania

Maini rog olanlara nedense hic guvenemedim bu oyunda. Nedense bu tip seyleri yapip, sahit olduklarimin cogunlugu rogdu :) ruhlarina uyan classimi oynuyorlar anlamadim. Tabi bu sadece benim sahit olduklarim.

Hunterlar için görüşün nedir?

Neredeyse hepimiz böyle olaylara şahit olmuşuzdur. Hatta bir kısmı sırf guildden adam çalmak, kendi guildini oluşturmak için çevre yapmak amacıyla geliyor guildlere. Bunlardan başarılı olanını göremedim. Bir zamanlar içinde yabancılar da olan guildimize gelen yabancı bir hunter bir süre sonra çıkıp yanında da birçok oyuncuyu götürmüştü. Sonradan başarısız oldu tabi, o serverın birçok guildine girdi çıktı. Şimdi kimbilir neler yapıyordur. Oyunculuğuna diyecek lafım yok ama, çok iyi oyuncuydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kibitzer

quote:

Maini rog olanlara nedense hic guvenemedim bu oyunda. Nedense bu tip seyleri yapip, sahit olduklarimin cogunlugu rogdu :) ruhlarina uyan classimi oynuyorlar anlamadim. Tabi bu sadece benim sahit olduklarim.

Neredeyse hepimiz böyle olaylara şahit olmuşuzdur. Hatta bir kısmı sırf guildden adam çalmak, kendi guildini oluşturmak için çevre yapmak amacıyla geliyor guildlere. Bunlardan başarılı olanını göremedim. Bir zamanlar içinde yabancılar da olan guildimize gelen yabancı bir hunter bir süre sonra çıkıp yanında da birçok oyuncuyu götürmüştü. Sonradan başarısız oldu tabi, o serverın birçok guildine girdi çıktı. Şimdi kimbilir neler yapıyordur. Oyunculuğuna diyecek lafım yok ama, çok iyi oyuncuydu.

Zafer abi, bu benim yasadiklarimdan sadece. Tabi ki genelleme yapamam ama psikolojik olarak guvenemiyorum roglara :)

• quote:

Orijinalden alıntı: faceman34

Bizim guildin dışarıdan bu kadar sevildiğini bilmiyordum ciddi anlamda çok mutlu oldum şu an :) Tellibaba

Abi soyleyip seni hayal kirikligina ugratmak istemezdim ama o benim yuzumden :P :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kibitzer

quote:

Zafer abi, bu benim yasadiklarimdan sadece. Tabi ki genelleme yapamam ama psikolojik olarak guvenemiyorum roglara :)

Ciddi ciddi cevap yazmışsın yahu Takılıyordum sadece. Rogue oransal olarak az Türkiye'de. Bu zamanında latencynin yüksek olduğu zamanlardan kalma birşey. O zamanlar söylenen "150-160ms üzerinde latency varsa rogue oynanmaz, zamanlamaları tutturamazsın" şeklindeydi, sanki diğerlerinde zamanlama tutturulabiliyormuş gibi. 150-160 neredeyse imkansız, 300 altını gördüğümüzde bayram ederdik, yeşil olurdu mini menüdeki bilgisayar ekranı.

• M@hFeL kullanıcısına yanıt
    lanetim ustunde olacak yalniz o rogue un :D :D

niyeyse ahimi mi aliyorlar, istemeden nazar mi degdiriyorum bilmem, benim gonlumu kirip da baska guilde gecen hic kimse progress yapamadi duzgun su ana kadar :)

ps: gizli mesaj/alt anlam yok, su ana kadar ki gozlemlerim sadece :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • senin hakkını inkar edemeyiz :) Garrosh boost :P
  • faceman34 F kullanıcısına yanıt
    eyvallah abi, ama kizlar eskisehire cagiriyo, benim bilgisayar isi bir sure yalan olcak sanirim. bi yerlesemedim gitti :D
    shifti calismayan laptoplayim ona gore :D

su nakil iznimi alayim ben ufaktan :)
  • leekie çıktı mı??? vay nankör
  • Guild 25m'e döndü arkadaşlar. Aslında 25m'e döneli çok oldu da güncelleme yapmamışız

Güncel 25m progressimiz 11/14 HC, Siegecrafter'a kafa atmaya çalışıyoruz. Bu da Thok videomuz.

Edit: 3-5 boss da olsa heroic raid tecrübesi olan ve expansion bitmeden garrosh heroic kesmek niyetinde olan arkadaşları bekliyoruz.

Kırmızı renkli class/spec'ler için alım kapalıdır.

Death Knight
    Blood
    Frost / Unholy

Druid
    Guardian
    Restoration
    Feral
    Balance

Hunter
    Marksmanship
    Beastmaster / Survival

Mage
    Fire
    Frost
    Arcane

Monk
    Brewmaster
    Windwalker
    Mistweaver

Paladin
    Protection
    Retribution
    Holy

Priest
    Holy
    Discipline
    Shadow

Rogue
    Subtlety
    Combat
    Assassination

Shaman
    Enhancement
    Elemental
    Restoration

Warlock
    Demonology
    Affliction
    Destruction

Warrior
    Protection
    Arms
    Fury

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaosBreed -- 20 Haziran 2014; 18:15:16 >

• ChaosBreed C kullanıcısına yanıt
    Gün saat değişikliği olduysa onu da eklersen güzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Gün saat değişikliği olduysa onu da eklersen güzel olur

Hemen ekleyelim.
    Çarşamba, Perşembe, Pazartesi saat 21.00 ile 00.00 arası.

ufak tefek sarkmalarla birlikte haftada toplam 10 saat raid yapıyoruz. Cuma, Cumartesi, Pazar sosyal aktiviteler için fazlasıyla yeterli.
  • Ilk mesaji ve basligi editledim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.