Arkadaşlar Riot Point Hakkında bilgisi olan biri yardım edebilir mi ? Ben Daha Önce Bi arkadaşımın Kartıyla RP almıstım O Kendini Kaydettigi icin 2 kere rp işlemini kayıtlı olandan yaptım. fakat arkadasim kartını veremiyo ve baska bi kartla deniyorum RP almayı Bana Error Veriyo Ve işin garip yanı ben O Kayıtlı Kredi Kartınıda Sildim :( Acaba Sadece ilk alışveriş yapılan kartlamı alınıyo Yoksa Kartta bi sorun fln mı var Kafayı Yicem dünden beri 28 kere denedim Error Verip Supporta yönlendirio hic bi türlü türkçe karakter kullanmiyorum her şey doğru fakat olmuyo lütfen bi yardım etsin anlayan bi arkadaş :(
İnternet üzeriden kullanıma kapalıdır.
Ama internet üzerinden Kapalı olsa böyle bi hatalamı karsılasıyo yine ? Daha Önce ilk aldığım kartlada denemistim yine aynı hatala karsılastım. yani hafızasındakı Accountu secmeyipte New Account üzerinden ilk kartla girmistim almadı yarın o kart gelicek elime yine olmazsa ne yapıcam bilmiyorum cok sinir bisi bundle var yeni indirimler var bi ton sey var alamiyorum :(
Paypal üzerinden dene.Eğer kart internet alışverişine kapalıysa paypal söylüyor.En azından sorunun ne olduğunu anlarsın
paypalla üye olmayı denedim fakat Şifre fln ister mi hic bilmiyorum cünkü kart dayımın sifre bilmiyorum sadece CVC ve kart numarasi ismini son kullanma tarihini fln biliyorum bunlar yeterli olursa bakayım daha doğrusu korktum 1.95 dolar alip geri veriyomus fln Paypall Kart benim olsa sorun değilde ne bileyim bi ürktüm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme