Şimdi Ara

RIOT TR ekibi ticketlarımı durmadan siliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 tane ticket attım 2sini de sildiler.3.yü atıyorum şimdi muhtmelen o da silinir.türkiye sunucusunda mahsur kaldım.arkadaşlar ne yapabilirim bu durumda?ne kadar saçma bir iştir bu.

• Yapacak birşey yok. Oyunu sil
  • tam türk işi oldu sunucuyu açıp bıraktılar.status bile kaç gündür aynı
  • cevaplıyorlardır silmiyorlar.

View your recently solved and closed requests

çözülmüş ticketlar başka yerde bu seçenekten bak.
  • silmeselerde oto cevap veriyorlar zaten bu yüzden oyunu bıraktım euneye giriyorum hesabınız başka bir yere aktarıldı trdede aynı hata repair yapıyorum bilmemne hatası siteden indiriyorum aynı tr sunucusu olmadan ne güzel oynuyordum insanı oyundan bıktırirlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam cevaplanan ticketları siliniyor sanmış :) sağ tarafta birşey yazıyordu ona tıkla :)
  • evet şuanda gördüm o linki fakat otomatik cevap verilmiş ortada icraat yok yine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende kac gündür ugrasıyorum hatta mesaj baslıgına otomatik cevap atmayın yazdım 3 gün sonra yine otomatik cevap atmıslar 5 ekime kadar gecirmezlerse oyunu bırakacam zaten sinir oldum
  • 2 gün bekledim cevap gelsin diye.Gele gele otomatik cevap geldi o da hiçbir işime yaramadı tabi.Yaşasın Riot Games TR
  • Siz yine iyisiniz benim ticket cevap atılmadan kapatıldı.
  • Dün bir konu açmıştım uraşmayın bunlarla yabancılara atın 5 saatte cevap geldi.
  • Daha yeni yeni oturuyordur sistem, biraz müsaade edin, hemen başladınız şöyle böyle demeye. Kimseyi mağdur edeceklerini sanmıyorum.
  • umarım hallederler sorunlarımız mağdur olmak istemez kimse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.