Şimdi Ara

Riot'un sorumsuzlugu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kha'zix ile jungle oynuyordum biraz geri kaldim middeki fizze 2. Maviyi veremicegimi soyledim kufur etti bende aldim maviyi, ben afk yazdi base cekti bende reportlarmisiniz yazdim all'dan adam sanki riot dikkate aliyo deyip dalga gecti benimle ticket aticagimi soyledikten sonra oyuna devam etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Riotun sorumzuslugu?

O fizz kesin riotun tüm sistemini çözmüş bir dahidir zaten kardeşim, adam öyle yazdı ve sende hemen riota saymak istedin hmm oq

• quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

Riotun sorumzuslugu?

O fizz kesin riotun tüm sistemini çözmüş bir dahidir zaten kardeşim, adam öyle yazdı ve sende hemen riota saymak istedin hmm oq

ince :O
  • quote:

Riotun sorumzuslugu?

Adam riotun sistemlerini cozdugunumu cikardin bundan ? Soylemek istedigim adamlar afk kaliyor kufur ediyor hic bir islem uygulanmiyor bunu aliskanlik haline getirmisler nasilsa bisey olmaz diyip afk kaliyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Sercanpaspal

quote:

Riotun sorumzuslugu?

Adam riotun sistemlerini cozdugunumu cikardin bundan ? Soylemek istedigim adamlar afk kaliyor kufur ediyor hic bir islem uygulanmiyor bunu aliskanlik haline getirmisler nasilsa bisey olmaz diyip afk kaliyorlar

Qamqi oyle deme ben 2 oyun net yüzünden cikmak zorunda kaldim 3 gun gecirdiler :(

Bence sistem iyi isliyor ama araya kaynayanlarda oluyordur elbette

• Sadece küfür ve leavelere ban var feeder ve trollere hiçbir şey yapılmıyor maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nsaıl geride kalıyon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.