Şimdi Ara

riotun amacını açıklıyorum , basit ama güzel tespit içerir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Galaxion

Sana çok daha basit bir tespit:
    Riot bir şirkettir ve şirketlerin tek amacı kar etmektir.

Sana Daha çok basit bir tespit :
    Riot bir şirkettir ve şirketin tek amacı kar etmektir , bununda Arz - Taleple doğru orantılı olduğunu bilir.

Sonuç olarak ; Sen o Summoner Rifte VU'lemezsen , Champlari gözden geçirmezsen , Talepleri karşılamaz , Etkinlikler yapmazsan ''kar edermezin.
  • Sanırım ilk kez bu kadar kısa aralıkta şampiyon duyurusu yapılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğrudur ne diyelim
  • adamlar açığı kapatmak için neden yeni champion çıkartsın eskileri düzenlemek varken?
  • Söylediğin de bir amaç olarak kabul edilebilir fakat tamamen bu hedef üzerinde çalıştıklarını düşünmüyorum. Çoğu oyuncu da varolan 120 küsür karakterden çoktan sıkılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Sanırım ilk kez bu kadar kısa aralıkta şampiyon duyurusu yapılıyor.

Hayır. Daha sık çıktığı oldu . Sadece bu sezon böyle birşey oldu . Sebebininde bekleyen vu lar ve yeni rift olduğunu düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Sanırım ilk kez bu kadar kısa aralıkta şampiyon duyurusu yapılıyor.

Hayır. Daha sık çıktığı oldu . Sadece bu sezon böyle birşey oldu . Sebebininde bekleyen vu lar ve yeni rift olduğunu düşünüyorum

S3 ve s4 ü kastettim yoksa biliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aziri çok aceleye getirmişler ilginç skillsete sahip nasıl oynanıcak ne görevde olucak belli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

adamlar açığı kapatmak için neden yeni champion çıkartsın eskileri düzenlemek varken?

eskileri düzenlemek çok daha uzun sürdüğü için ( bkz ; kassadin , rengar ; hala bile tam ayarlayamdılar bu ikisini ) hem de renga çok eski olmamasına rağmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

adamlar açığı kapatmak için neden yeni champion çıkartsın eskileri düzenlemek varken?

eskileri düzenlemek çok daha uzun sürdüğü için ( bkz ; kassadin , rengar ; hala bile tam ayarlayamdılar bu ikisini ) hem de renga çok eski olmamasına rağmen

yeni harita gelince eski championları kullanıma kapatacaklar mı? kapatmayacaklarsa ne kadar yeni champion çıkartırsan çıkart eskiler oynanacak. bir anlamı yok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.