o tarz oyuncular her türlü hesap erişimine sahipler zaten.
ortalama bir takımda oynayan prof. bir oyuncunun zaten 10 tane falan smurf hesabı var ordan burdan beleş gelme hesaplar bunlar adamların koçları satın alıyor, arkadaşlarından alıyor falan filan.
daha önce çok problemler oldu season 2 ve 3 te riot bu sistemi o yüzden getirdi. En azından böylelikle kontrol edebiliyorlar hangi hesapla oynuyor falan diye. Olası bir eloboost durumuna karşın.
quote:
Orijinalden alıntı: Pajirzeal
Ben şimdi olayı anlamadım. Sorun tüm heroların açık olması ve rün pagelerin tam olması mı? Yoksa belirli bir elo sahibi olması mı?
Prof olarak bu işi yapan bir oyuncuya 0'dan hesap kas dersen ancak troll hesap açar ver gold-plat eloda eğlencesine bakar.
Ha dersen ki tüm şampiyonlar açık olmasın. Adam dünya kadar oyun atıp şampiyon açmakla mı uğraşacak. Hele ki metanın aydan aya değişmesi ile sürekli meta şampiyonu satın almayı mı kovalayacak.
Saçma bir konu.
Arkadaşı haklı buluyorum. Adam gidip prof oyuncu antreman mı yapsın ip mi kassın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme