Şimdi Ara

Rip (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar konu yine saptı yerinden. Ben kaçan l2 hevesimi dile getirdim olay yine c6 - god oldu. Mesela zorluk farm değil bu forumda kalan zaten 10 kisiyiz hepimiz gözü kapalı farm yapabilecek kapasiteye geldik ( gelemeyen kapıyı dışarıdan kapatsın )

Ben god a başka bir oyun gözüyle bakıyorum l2 demiyorum ona. Sen dersin bisey demem ben kafamda böyle bitirmisim olayı ama sen god iyi interlude bok dersen bende sana biseyler derim. Bu gibi konuları tartışmaya gerek yok.

Şöyle birsey varki bizim clan dışında gerek bu forumdan olsun Türkiyeden kimseyle işimiz olmaz, Dostumuzda yabancı düşmanımızda ara sıra karalamaya çalışan parazitler çıkıyor, cıkmıyor değil bütün clanler için var öyle parazitler. Bir durum daha varki son 2 yılda interlude oynayan sadece 3 Tane Türk yönetimli clan vardı ( manifesto, maroonberets, unknownz ) ve biz düşmanda olduk dostta olduk kimse cikipta " sen beni niye kestin , sana teq atarm knk " gibi cocukluklar yapmadı. All chatten küfür etmedi.

Buda demektir ki l2 ye devam eden herkes büyümüş çünkü geri dönüp forumun 100. Sayfalarına baktığınızdaki tartışmalarda herkesin akıl yası 12 13 fazlası değil. Ilk postta anlatmaya çalıştığım şey bu insanlar nereye gitti ? Ama konu yine c6 vs god oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Valaraukar

Orjinalin de high rate pvp nin de zevki ayri bence. 2sini de uzun seneler oynadim ve harika oyun becerisi kattigini soyleyebilirim kendi adima. Official daki dostluklar sohbetler unutulmaz. Craft yapmanin heyecani .. Spoilin zevki... Gercek farm partileri .. Bircogu ... High ratelerde ise pvp nin tadini cikarmak muazzam siegeler .. oyun zevki ... Her ikisi de ayri ustalik ...

Tabiki hepsinin yeri ayrı hepsinin tadı farklı ancak lineage2 ölmedi ancak veyselturgun için ölmüş iyilkide ölmüş çünkü bu oyun için sayfalarca sövdüğüne tüm forum şahit ana bacı kitap demeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

quote:

Orijinalden alıntı: Valaraukar

Orjinalin de high rate pvp nin de zevki ayri bence. 2sini de uzun seneler oynadim ve harika oyun becerisi kattigini soyleyebilirim kendi adima. Official daki dostluklar sohbetler unutulmaz. Craft yapmanin heyecani .. Spoilin zevki... Gercek farm partileri .. Bircogu ... High ratelerde ise pvp nin tadini cikarmak muazzam siegeler .. oyun zevki ... Her ikisi de ayri ustalik ...

Tabiki hepsinin yeri ayrı hepsinin tadı farklı ancak lineage2 ölmedi ancak veyselturgun için ölmüş iyilkide ölmüş çünkü bu oyun için sayfalarca sövdüğüne tüm forum şahit ana bacı kitap demeden

Post sayısıyla artistlik yapmak veya sizin gibi oramı buramı oynatmak yerine hak edene söverim ben en azından yapmacık değilim sonuç olarak forum acc free

• oyunu 2 sene önce bıraktım ama hala aramıyor değilim , epyhon güzel tespit yapmış bu illete 8-10 yılımızı verdik ama orjinal sever ayrı bi dünya oraya başladığımızda görevler falan derken , interludeye yeni başlayan çocuklar gibi bu nasıl yapılır şu nasıl yapılır diye sorar olduk.90 lvl adam kastım ama hiç zevk almadım.
    veyselde doğru tespit yapmış , herhangi bi private servara başladığımızda etrafı kolaçan edip he bu klan burada unknows gibi bunlar burdaysa iyi pvp yaparız diye gidip zevkle kasıp siegelere falan katılırdık o zevki hiçbiyerde bulamayız kanımca.
    şuanda oyundan 100 kişiyi tanıyordumsa (çoğunu unuttum zaten ) 5 kişi oynamaya devam ediyordur muhtemelen.
    bende son 2 yılımı oyunu bırakmak için mucadele ederek doldurdum zaten
    Veysel sende konuyu bulandırma diyorsun ama epyhon konuya noktayı koymuş , millete sövmen bi ayrı dengesizlik zaten çoğu kişide senin bu huyunu biliyor.herkeste senin yaptığın gibi anana bacına sövebilir , doğru demissin üyelik bedava al söv banlan git ama bu kadar mantelitesiz olma.
    zaten general chatten sövenlerden bi farkın yok bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi gün senide bu kadar kışkırtıp clanine, yaptığın işlere bok atarlarsa sende söversin oynamadıkları servera girip nickini çalarlarsa sende söversin. Hoş ki ben burada küfür ediyorum tamam ama sadece 1 kişiye aile kattım oda thedealer diye kim olduğunu ortaya koyamayan bi veletti l2blaze konusunu bulun forumdan bakın kimin haklı olduğuna. Ya ben sana soruyorum oyun içinde bugune kadar ben kime ne demisim ? Ben kendi olayımdayım birisi bana bisey demese ben zaten onu gormem etmem adam gibi yaklasana adam gibi cevap veririm konusurum ha ama sen "veyshell s.a kardes clan atarmısın veya adena pls yazarsan cevap alamazsn hadi söyleyin simdi hanginize oyun içinde bisey dedim lan ben ? Forum tartışma yeridir diyosan manifesto adına karalama olayina girene bende o şekil girerim sen noktalama imla dersin ben küfür ederim çünkü forumlarda cool takılma egosu yapacak yaşı gectim ben diyeceklerim bu kadar

• Tamda bahsetmek istediğim bu
    Cool takılmak ayrı bi ego tatminide , seninle bi munakaşamız olmadı ras gelmedik yada tartışmadık sadece l2 forumunu uzun süredir takip ettiğimde burdaki kişilerle olan yazışmana şahit olduğum için ilk defa yazayım dedim ki.. daha ilk mesajında "lan" kelimesini kullanmışsın , emin ol senin dilinden anlarım çokta güzel cevabınıda veririmde gerek yok işte.neyse bak işine

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.