Nasılsınız gençler? 8 gün kaldı Alpha'ya. Katılan olursa aydınlatsın bizi buradan, ben ilk kayıtlar başladığında talep oluşturmuştum, mail gelmedi henüz. Gelirse yazacağım buraya.. |
Rise Online World - Yerli Yapım MMORPG Online Oyun (7. sayfa)
-
-
Kayıtlar başlamış sanırım, kod dağıtacaklar mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MustafaNasılsınız gençler? 8 gün kaldı Alpha'ya. Katılan olursa aydınlatsın bizi buradan, ben ilk kayıtlar başladığında talep oluşturmuştum, mail gelmedi henüz. Gelirse yazacağım buraya..
Alphada varım. Dilim döndüğünce bilgi veririm burdan merak eden arkadaşlara.
-
-
Son durum nedir? -
onaylanmis hesap satan var mi
-
quote:
Orijinalden alıntı: 36onaylanmis hesap satan var mi
Daha simdiden ticareti basladi bile. Oynayan kitle ayni olduktan sonra ha knight online ha rise online
Bu arada lafim tamamen sana degil sistemi elestiriyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 28 Kasım 2020; 13:42:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Daha simdiden ticareti basladi bile. Oynayan kitle ayni olduktan sonra ha knight online ha rise online
Bu arada lafim tamamen sana degil sistemi elestiriyorum.
Alıntıları GösterSikinti degil usta
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-00112CF5F
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster:)) yillardan beri steam dh takilip duruyoruz ailece
Benimde 2001, neslimiz tükeniyor
-
Gözümüz aydın, alpha 16.12.2020 akşam 21:00 da açılıyor, var mı buradan girecekler?
Resmi Açıklama :https://www.riseonlineworld.com/announcements/rise-online-world-alfa-1-0-duyurusu
2010 grafikleri var ama 2020 oyunu gibi kasıyor.
karakterlerde fazla detay olunca kalabalık alanlarda kasma var. kalabalık optimizesi lazım
-
kapalı alfası bile knight gbleri düşürdü, tam çıkış yapmalı şu zamanda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mustafa
Gözümüz aydın, alpha 16.12.2020 akşam 21:00 da açılıyor, var mı buradan girecekler?
Resmi Açıklama :https://www.riseonlineworld.com/announcements/rise-online-world-alfa-1-0-duyurusuBen girdim 2 saat kadar takıldım. KO'da aldığım tadı hiç alamadım. Fazla cafcaflı ve sadelikten uzak. Karakter animasyonları filan rezil zaten. Sildim direkt geçtim Bifrost pksına kaldığım yerden devam ettim.
-
Ben daha giremedim iyi mi . Oyun tam yükleme ekranında hata veriyor, zaten fps yerlerdeymiş sanırım.
-
Dorion yani nam-ı diğer Moradon efsane ötesi olmuş
-
Bu abi sanırım magic anvil, metin2'ye göz kırpmış yapımcılar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X