Şimdi Ara

Risen 2 Türkçe Yama (İstek) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilk kez bir yama haberi bu kadar sevindirdi umarım en kısa süre de ekip arkadaşı da bularak hızına hız katarsın :)
  • Menü En ince Ayrıntısına kadar Türkçe Oldu Arkadaşlar.. Sırade Oyun içi Skill İsimler Beceri Yetenek Filan İsimlerinde Ve Ayrıntılarında Birazdan Konu Açıp Resimleri Paylaşıcam =)
  • Kenan yapıyordu ne oldu o işe KENAN
  • Kardeşim bi hata yaptım yedek almadım hiç taa %75 lere filan gelmiştim. Hatta beta olarak çıkarmayı düşünüyordum video'da atmayı ama bilgisayarım çöktü harddisk bad sector hatası verdi disk kullanılmaz hale gelmiş onlarca Bilgisayarcıya gittim kendim düzeltmeye çalıştım olmadı. Tüm resimlerim videolarım tüm bilgilerim silindi o günler tüm anılarım gitti. Hatta Burda Yama yaptığıma dair resim paylaştığım halde beni troll die yuhaladılar. bırak yuhalasınlar benim hatamın bedelini o insanlar çekti herkesi umutlandırdım ama hatam yüzünden herşey silindi. :( sonrada utancımdan Açtığım konuya bidaha giremedim. Bu konuda ne deseler haklılar :(
  • kenan495 kullanıcısına yanıt
    Bende yapmaya çalışıyorum bir kaç bir şey sorabilir miyim.
  • çok az çevrilmedik yer kaldı kalktığımda onuda bitiririm bu gece büyük ihtimal.
     Risen 2 Türkçe Yama (İstek) Risen 2 Türkçe Yama (İstek) Risen 2 Türkçe Yama (İstek) Risen 2 Türkçe Yama (İstek)

• Team NINJA kullanıcısına yanıt
    Risen severlere sürprizi vermişsin. Dayanamayıp ben yazacaktım. Tekrardan eline sağlık.
    Bu zamana kadar, onlarca kez Türkçe yaması istenmesine rağmen kimse uğraşmadı. Şimdiden söyleyeyim, bu yamaya translate filan deyip de, elini taşın altına koymayanların laf atacak yüzleri yoktur. Team Ninja'yı yedirmeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

çok az çevrilmedik yer kaldı kalktığımda onuda bitiririm bu gece büyük ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Risen severlere sürprizi vermişsin. Dayanamayıp ben yazacaktım. Tekrardan eline sağlık.
    Bu zamana kadar, onlarca kez Türkçe yaması istenmesine rağmen kimse uğraşmadı. Şimdiden söyleyeyim, bu yamaya translate filan deyip de, elini taşın altına koymayanların laf atacak yüzleri yoktur. Team Ninja'yı yedirmeyiz.
    Bu arkadaşın tüm (çevirileri) translate zaten.Boşuna ümitlenmeyin.Bu bir gerçek.He illa translate ile oynayacağım diyorsanız sizin bileceğiniz iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

hocam kimin ne dediği ne söylediği umrumda değil.ben çeviririm google ile oynarım.
    oynamak isteyenede atarım.paylaşımda yapmıyorum bu kadar basit.
    isteyen olursa oynar bu kadar basit.

beni yedirmenize gerek yok hatta savunmanızada gerek yok.
    isteyen istediğini yazasın.
    zaten ben iknar etmiyorumki.
    neyse çok az birşey kaldı ilk açılış sinematiğinde kodlar gözüküyor dışarı çıkıcam dönünce onuda hallederim.
    son olarak forumdan bir arkadaş rica etti bende kendisine açıkladım bu şekilde oynamak istersen çevireyim diye.
    TÜRKÇE YAMASI VARDIDA BİZ OYNAMADIK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 14 Şubat 2020; 22:36:22 >

hocam naptıııın sen. eline , gözüne , sağlık. allah razı olsun :D. teşekkürler. (fark etmiyor translate olsun olmasın.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4T1LL4 -- 14 Şubat 2020; 20:21:36 >
  • Elinize sağlik hocam bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    quote:

TÜRKÇE YAMASI VARDI DA BİZ Mİ OYNAMADIK?

Benim de anlatmak istediğim buydu. Kafana nasıl esiyorsa onu yap. Kimsenin de bir şey demeye hakkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faramir -- 14 Şubat 2020; 21:26:50 >
    Benim merak ettiğim konuşmalarda nasıl bir çeviri yapmış. Sonuçta RPG oynuyoruz, olumlu cümleyi olumsuza çevirirse o iş yaş.
    Bu arada Steam üzerinde dosya kontrolü vs. yapmak isteyen varsa seriyi kış indirimlerinde almıştım. Ulaşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Benim merak ettiğim konuşmalarda nasıl bir çeviri yapmış. Sonuçta RPG oynuyoruz, olumlu cümleyi olumsuza çevirirse o iş yaş.
    Bu arada Steam üzerinde dosya kontrolü vs. yapmak isteyen varsa seriyi kış indirimlerinde almıştım. Ulaşabilir.
    hocam forumdan bir arkadaş rica etti bende ona durumu anlattım oynamak istiyor sonuçta.
    google nasıl çevirdiyse artık :)
    Yama tamamlanınca bana da yamayı gönderir misin hocam uzun zamandır ha çevrildi ha çevrilecek derken sahtekarların insafına kaldık. Ben translate olana da razıyım yoksa hiç oynayamayacağız bu gidişle Zaten 5-10 seneye translate mükemmele dönüşecek ve çeviriler anlık olacak hatta steam da her oyunu bu şekilde rahatça oynayacağız (hayalim) O zamana kadar bu yama ilaç gibi gelecek. Kolay gelsin
    O zaman üzücü bir durummuş. Programlama kısmında bir sorun olmadığına göre demek ki oyunu çevirecek babayiğit bulunmamış şimdiye kadar. Veya çeviri yükü ağır, o yüzden başlayanlar da bir süre sonra vazgeçiyor. Yok kasam yandı, yok su'lar gitti vs.
  • yama bitti.isteyene atarım.

şu xbox one gamepad ini bir türlü tanıtamadım 360 a göre ayarlanmış gamepad.

varmı yardım edecek ?

unutmadan türkçe karakter desteği yok.
    KarapathiaN zor ve zahmetli bir iş olduğunu kendisininde 13 14 saat çalıştığnı söyledi.
    o yüzden şimdilik böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 15 Şubat 2020; 11:55:58 >
    Hocam aşağıdaki konuyu bir inceler misin. Türkçe fontu için birşeyler paylaşılmıştı zamanında.
    https://forum.donanimhaber.com/risen-2-dark-waters-turkce-yama-72-de-silindi--128762572
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

hocam forumdan bir arkadaş rica etti bende ona durumu anlattım oynamak istiyor sonuçta.
    google nasıl çevirdiyse artık :)

Alıntıları Göster
    Bu arada, baktım kimse Risen 2 Türkçe yamasını yapacak gibi değil, yamayı yapmasını ben rica ettim. Sağ olsun, elinden geleni yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faramir -- 15 Şubat 2020; 13:35:42 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.