Şimdi Ara

Rival - Deathadder ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurt dışından mouse alma imkanım yok olsa zowie almayı düşünüyordum o yüzden bütçeme göre iki mouse arasında kaldım önceklikle çekindiğim şeyleri yazmak istiyorum.Qck+ mouse pad kullanıyorum, cs go için almayı düşünüyorum.

Rival:

-Cursor jump denen olay oluyormuş sürekli değil ama yinede sorun teşkil ediyor (soft pad kullananlarda da olduğunu gördüm)
    https://www.youtube.com/watch?v=NWk_QSHcla4
    -Yan yüzeyi abartı derecesinde aşınıyormuş
     Rival - Deathadder ??

Deathadder chroma:

-Tuşlarının ve scroll unun çabuk bozulduğunu, qck+ kullandığım için uyumlu olmayacağını söylediklerini gördüm.

Bu problemler hakkında bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim başka mouse almayı pek düşünmüyorum çünkü sensei raw çok dandik geliyor vs.

• Asus ROG Gladius / G502
  • Asus rog güzel görünüyor fakat yalnış biliyor olabilirim kablosuz mouse larda normale göre geç iletme gibi bir durum oluyordu. g502 de sol tarafı naga gibi olmuş deneyebilirsem deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musee

Asus rog güzel görünüyor fakat yalnış biliyor olabilirim kablosuz mouse larda normale göre geç iletme gibi bir durum oluyordu. g502 de sol tarafı naga gibi olmuş deneyebilirsem deneyeceğim.

Rog kablosuz değil, en iyi seçenek rog olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Click latency tam olarak düşündüğüm şey ise gecikme var diyorlar kablosuz da olabiliyormuş o yüzden dedim

• Elime uygun değil sensei hem claw tercih ediliyor bide biraz büyük elim o yüzden chroma veya rival ne gibi durumda garanti kapsamına giriyor bilen var mıdır mesela scroll kullanılmaz durumda olursa düzeltirler mi fln hiç kullanan yok mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.