Şimdi Ara

riven hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Riveni yeni aldım ve solotop oynamak istiyorum build kabiliyet oynanış hakkında her türlü şeye açığım yardımlrınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zed yasuo riven kaldirilirsa server mainsiz kalcak

• Kırmızılar zırh delme Sarılar zırh maviler 6 tane cdr 3 tane per lvl cdr büyükler ad Rune bunu kullan dostum 18 lvl de youmu ve cdr bot ile %40 a ulaşıyorsun
    Edit : riven demek animasyon sıfırlama demek e den sonra herhangi bir skill animasyon beklemeden kullanirsin aynı şey 3. Q ulti aktifi ve tiamat Hydra için geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4DanceR -- 5 Ocak 2015; 14:58:16 >
  • 1)
    a) uzun kılıç -> hırpalayan
    b) doran -> 2 uzun kılıç -> hırpalayan
    c) 2 doran

2) Bu maddedeki eşyaların sırası değişebilir.
    a) Tenacity Bot
    b) CDR Bot

3) Hydra

4)
    a) Kanasusamış
    b) Son Fısıltı

5)
    a) Son Fısıltı
    b) Kanasusamış
    c) Youmuu(ya da brutalizer satıp başka iteme geçiş)
    d) QSS

6) Duruma göre.

Taktik:
    - Her skillden sonra pasifin sayesinde fazla vuruyorsun. Düz vuruş, hemen sonrasında Q, düz vuruş hemen sonrasında duruma göre Q yada W, düz vuruş yapmak kısacası pasifini güzel kullanmak çok önemlidir.
    - Minyonlara skill harcamaktan korkma. NO MANA
    - E skillini atarken başka skill atabiliyorsun. Mesela adama dalıcakken hızlıcaa E-Q yaparsan adam kaçamadan hasarı verirsin. Ama E'nin bitmesini beklersen adam tepki verebilir. Ayrıca E atarken animasyondayken ulti açabiliyorsunuz.
    - Hydra atarken düz vuruş animasyonunu ya da skill yapabilecek zamanı boşa harcamayın. Mesela düz vuruşu atar atmaz skill attınız ama düz vuruşu hemen atamayacaksınız hala küçük bir süreniz var. O sırada Hydra atabilirsiniz. Mesela AA+Q+AA+W+Hydra
    - 0-2 vs. gidip, üstüne de oyun boyunca skoru, ya da minyonu toparlayamazsanız takımınızdan pek bir şey beklemeyin. Riven earlyde ağlatır snowball olur. Late'de tek Alistar'a bakar.
    - Kombolarda iyiseniz, hafif de tecrübeliyseniz TF'larda ne yapacağınız hakkında, size tank kas diyenleri takmayın. Riven'e tank kasmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 5 Ocak 2015; 15:23:51 >

• CrashBone kullanıcısına yanıt
    Kabiliyet nasıl olmalı

• yardım beyler
  • up
  • Riven oynama. Nasusuma 4 levelda ölüp rage quit falan atanlarınız oluyor

• 21\9\0

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.