Güzel ama Pek Mobility'si olmayan bi şampiyon ayrıca çimlerden oraya sıçra vs. bunun için biçilmiş kaftan ama olmuyor.
Mobility yok derken dalga mi geçiyordun?
mobility'nin anlamını hani o duvardan geçme vs. diye biliyorum yanlışsa affola.
quote:
Orijinalden alıntı: mr.fear
quote:
Orijinalden alıntı: BattleBunnyRiven
quote:
Güzel ama Pek Mobility'si olmayan bi şampiyon ayrıca çimlerden oraya sıçra vs. bunun için biçilmiş kaftan ama olmuyor.
Mobility benim bildigim kolay kaçıp kolay yakalama yani seri bir bicimde belkide benim bildigim yanlıştır ama pek sanmıyorum sadece duvardan geçmeye olacağını ama tabiki o da bir etken olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
quote:
quote:
quote:
Mobility benim bildigim kolay kaçıp kolay yakalama yani seri bir bicimde belkide benim bildigim yanlıştır ama pek sanmıyorum sadece duvardan geçmeye olacağını ama tabiki o da bir etken olabilir
bende mobilityi kolay yakalama ve kaçma olarak biliyorum, üstelik skillerindeki mobilty de (cooldown süresi) düşük, rakibi kovalarken skillerin dolma süresi olsa bile 6-7 sn içerisinde tekrar doluyor. işi bildikten sonra bayağı yararlı oluyor.
iyi ad caster tanky gitmene ramen gene iyi damage vurabiliyor ultisi nerflendi diye hatırlıyorum CD nerf yedi sanırım pek bilmiyorum yanlış bilgilendirme olmasın.
özet: iyi, güzel, tatlı, sevecen ve hoş bir ablamız alınır.
OPİ.
Pasifi earlyde op , jungle tanky alsın 5 bt 1 g.a al başlat tf yi o verdiği kalkan ad scale olduğu için baya iş görüyor ad kassan bile alınıır yadi kırmızı pot + 3 hp potuyla başla
2 level olunca kırmızıyı bas stun at q düz vuruş q düz vuruş q düz vuruş ile muazzam bi hasar verirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme