Bildirim
Riven'la kaybetmek imkansız
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hehehehehe.Hayatının yanlışını yaptın -
Saldirin beyler adam match history koymus -
O değilde doğru söylüyo ufaktan. İlk çıktığında güçsüzdü az biraz. Şimdi her gördüğüm riven (kendi takımım,karşı takım) kanatlanıp uçuyor, arkasından izliyoruz. -
:) ne diyecekler merak ediyorum -
bence bütün herolar çok güçlü abi ama oynamasını biliceksin bu yingyangta rivenla oynamasını biliyo ama takımındaki diğer 4 kişide herolarıyla oynamasını biliyo aksi halde tek başına bişey yapamazsın -
bi bt ile warmog kastım diye offtank ustası mı oldum zannediyosun sen?!
Katılıyorum rivenı iyi kullanabilirsen çok iyi vur-kaç yapıyor. Stunı çok işe yarıyor ultinin son vuruşu etkili oluyor. kalkanı kaçış mekanizması iyi. -
parantez içinde iyi oynadığını belirtmiş -
nerde buranın riven 6.sı -
TRbest offtank player. -
adam offtank biliyo ama ne lifesteal için wriggle değil bloodthirster kasmış. adam cost effective. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zeus1337
nerde buranın riven 6.sı
cok iyi ya -
tamam -
nerf gelcek hp regen azalıyor artık kaybedersin:DDD -
he aferin sana atmog cikinca offtank krali olmussun. atma's impaleri cikamamissin da gerci hadi neyse. -
-
Rivenle herkes yapar.
Evelynn le yapta görelim -
adam offtank ustası ya
nerde senin wriggles ın ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ozzziiii7
nerf gelcek hp regen azalıyor artık kaybedersin:DDD
-
İyi güzelde hepsi normal arada ranked gir bakalım zorlasınlar seni biraz :D
Benzer içerikler
- yonca yeşili malphite
- qq ne demek
- lol euw hesap açma
- lol troll nickler
- pre ne demek
- afk nedir
- lol kaç gb
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X