Şimdi Ara

Riven Montage Pre-Season 6 / Casping

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a beyler,yaklaşık 1.5 yıl kadar oldu burada montaj paylaşıyorum,çoğunuzla tanışıyoruz artık.Sezon 6 ya geçiş sırasında çıkan güzel hareketleri editledim,ve yeni bir riven montaj ortaya çıkarttım.Buyrun izleyin.Bu arada artık twitch.tv/casping_ üzerinden yayın yapıyorum,hergün yayınım var oradanda yayınlarımı izleyebilirsiniz.İyi seyirler

https://www.youtube.com/watch?v=bh3JXjES0gc

twitch link : http://www.twitch.tv/casping_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Casping -- 7 Aralık 2015; 6:37:40 >

• Normal oyunda karşıma gelen değil misin sen 0-6 oynamıstın rivenle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baya iyisin ligin ne
  • Eski videolarındaki play'ler daha iyiydi bence. Montaj yapacağım diye acele etmişsin
  • Beğendim. Özellikle attığın flaşlar çok iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

Eski videolarındaki play'ler daha iyiydi bence. Montaj yapacağım diye acele etmişsin
    Bu çocuk stream da yapıyor izlemenizi tavsiye ederim. Saygılı kibar bir çocuk kendisi yetenekli de bence, eğlenceli oluyor yayınları
  • İzledim videolarını iyisin ama çok ekstra bir şey olmamasına rağmen beğendim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thablion

İzledim videolarını iyisin ama çok ekstra bir şey olmamasına rağmen beğendim.
    Gayet güzel oynuyor bence. Ve ligi daha yüksek olması gerekiyor diye düşünüyorum. Twitch kanalının linkini alabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Draqe -- 7 Aralık 2015; 1:57:07 >
  • Guzel ben begendim izlenir

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluetazy.

Gayet güzel oynuyor bence. Ve ligi daha yüksek olması gerekiyor diye düşünüyorum. Twitch kanalının linkini alabilir miyim ?

twitch.tv/casping_
  • Güzel ama salaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-863A03C10

Güzel ama salaş.
    Güzel montaj olmus ayrıca Çorlu'da mı oturuyorsun?
  • Riven montajlarini izlemek hosuma gidiyor ozellikle seninkileri. En iyi burst kombosunu yapan playersin sanirim, montajlarini severek takip ediyorum. Bir de sorum olucak, riven oynarken genellikle adc yada apcye ulasamadan oluyorum, tek buldugumda affetmiyorum gerci. Rivenla tf baslatmak iyi midir, yoksa katarina gibi bir muddet bekleyip mi girmeliyim?ne kadar kasmis olursan olayim takim savaslarinda yetersiz hissediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fat koala

Riven montajlarini izlemek hosuma gidiyor ozellikle seninkileri. En iyi burst kombosunu yapan playersin sanirim, montajlarini severek takip ediyorum. Bir de sorum olucak, riven oynarken genellikle adc yada apcye ulasamadan oluyorum, tek buldugumda affetmiyorum gerci. Rivenla tf baslatmak iyi midir, yoksa katarina gibi bir muddet bekleyip mi girmeliyim?ne kadar kasmis olursan olayim takim savaslarinda yetersiz hissediyorum.
    Gayet güzel yayın açınca haber verirsen izlerim.
  • Güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Erescat-

Riven montajlarini izlemek hosuma gidiyor ozellikle seninkileri. En iyi burst kombosunu yapan playersin sanirim, montajlarini severek takip ediyorum. Bir de sorum olucak, riven oynarken genellikle adc yada apcye ulasamadan oluyorum, tek buldugumda affetmiyorum gerci. Rivenla tf baslatmak iyi midir, yoksa katarina gibi bir muddet bekleyip mi girmeliyim?ne kadar kasmis olursan olayim takim savaslarinda yetersiz hissediyorum.

Rakip takım tanky değilse,fightı başlatabilirsin,flash mekaniğinle.Eğer çok tank ve cc dolu bir takımsa , junglenin veya supporttun başlatmasını beklemelisin,bir diğer olasılıkta karşı rakibin size focuslanmasını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emr089

Güzel montaj olmus ayrıca Çorlu'da mı oturuyorsun?

evet kardeşim çorluda yaşıyorum
  • Lig ?

• Yeni sezonda yasuoya karşı lane kazanmak daha zor değil mi sence de ?

Eskiden free gamedi.Ama artık bir şeyler farklı,anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: KöfteYağmurundakiÇilek

Lig ?

Elmas 5 dostum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.