Şimdi Ara

Riven nerf'mü yemiş :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lunatrix

quote:

Orijinalden alıntı: Powerofdreams

Bazen diyorum Riven oyundan silinse anca nerflenir.Hem tanky, hem damage yüksek.Cc + Slow + shield.Üstüne bi de alan etkili ulti.Püfff

kardeş cc ile slow aynı anlama girmiyormuydu vede ne alan etkisi ? Hydra'danmı bahsediyorsun?

Aslında ben stun demeye çalışmışım. Pardon.Cc ikisini de kapsıyor. Alan etkisi derken; Ulti attığı yerdeki herkese vuruyor demek istemiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 leagueyi bende 5 yildir oynuyorum ama yonetim calismiyor orda ve lolden daha cok cocuk var. Iyi yanlari da kufur edenlerin direk banlanmasi ve tek kisi oyunu tasiyabilmen

• M
  •  Riven nerf'mü yemiş :D

• amaç: cs riven var
  • E'si nerf yedi diye biliyorum
  • Hocam konuyla alakasız ama advanced system care 7 iş görüyor mu (ciddiyim)
  • Lunatrix kullanıcısına yanıt
    LOL'den sıkılıp bi giriyim dedim orda daha çok velet var deatmatch oynuyoruz önüne gelen arkacı ...... diye küfrediyor ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Cosan

quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

quote:

Orijinalden alıntı: M.Cosan

Nerfün babasını yedi.

Gerekiyordu.Riven'ı nerften önce seve seve oynayan biri olarak söylüyorum early'de qwe kombosunu yaptığın kişi kim olursa olsun %20 ya da %30 canla kaçabiliyordu.Bu hayvani bir damage.

Zaten o kadar OP'tu ki. Aatrox iken karşıma geldiğinde 3. dakikada pasifim bozulmuştu kule altından çıkamamıştım. Hatta 6 level olup tower dive yaptı. Yaklaşık 10 kez öldüm. :(

Renektona Karşı oynarken karşı jung hecarim geldi başta hecarimi sonra reneyi kestim :D Oyun sonu 1vs4 girip quadra atıyordum.

• Hala op bence

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.